Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 18
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Ce e hodinesti? ![]() |
hodineti= a hodini.acu ai inteles
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bia, verde cu ciclam si te las la compostat
. Numa' sa-l conving sa se arate la fata, ca e rusinos ca o fata mare ![]()
. C-apoi de compostat stiu io ca te descurci
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, verde cu ciclam si te las la compostat vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Noa ti-i rusine?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
No bine. Pun cafeaua la foc, sa aveti dimineata.
Miha, uite ce am facut. Era cat pe ce sa ajung cu el la dezastre:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/11020/

dianaiulie2009 spune:
Incep aceasta dimineatza de sambata cu

... Oti esti o
benga !!!
Imi starnesti niste poffttteeeee .... ca-s in ceata amu , ce sa fac oare ??? Crofne sau cozonac la masina de paine ??? O parere vreua de la tine , pot face crofne sau cozonac cu faina pentru paine 650 sau tre sa iau expre pentru coptaturi , adica 000 ???
Va servesc si cafelutza , ceaiul, cola, fursecuri si alte bunatati ... din dulcegariile lui Oti 
Bia, promit ca e ultima data cand iti cer reteta de orez in lapte cu oua si mere ... please , scrie-mi inca o data cum sa o fac ca am promis deseara acest desert vecinei care imi face injectiile si vreau sa o dau pe spate ![]()
Laura, nu ai zis nimik de paine si placinta ... sper ca au iesit ok 
Miha, spor la invatat pentru examenele care vor urma !
Ce bucatariti azi ???
for2nity spune:
Buna dimineata fetele,
Daca nu ajunge cafeaua nu va stresti, am adus si eu, si fursecuri si tigari. S-aveti pofta! ![]()
Dar ma omorati cu atatea pagini de citit, pe bune, pana am citit tot am uitat ce-am vrut sa scriu ![]()
Asa ca, la subiectele ce nu mai sunt de actualitate din cauza de distanta in urma, nici nu mai raspund ![]()
Adriana, raspunsul la rebus, la pct 8 parca, cred ca e ecosistem.
Si vezi ce faci, tre sa vii pe la magazin, am primit pijamale proaspete
plus o multime de haine de fitze.
Eu am facut ieri varza calita( sau cum ii spune), zici ca m-a lovit damblaua. Practic am facut de 2 ori la interval de 3 zile, ca prima data am apucat sa mananc doar o data, a doua zi pe cand am venit de la scarbici era deja spalata oala.
Am facut ce nu mai facusem in viata mea, incepand cu mersul la piata dupa varza murata. Ce gospodina am ajuns de cand cu oala minune.
Pe bune, imi vine cheful tot mai des sa fac cate un experiment.De se intampla asta pe la 20 de ani macar... uai ce mandra ar fi fost mama de mine...acum insa ...
nu mai e ceva de lauda. ![]()
Ma tirez la munca, azi chiar ma asteapta o zi plina, daaar, imaginati-va ca am venit cu o ora mai devreme la servici numai si numai sa am timp sa citesc ce ati scris. Aseara am patit o chestie de tot rasul. Intru sa vad ce-ati mai scris si dau ea asa pe la pagina 11, ma gandeam ca pe acolo am ramas...dar stai asa, nu recunosc nici un mesaj si ma duc in urma si ma tot duc, lol, tarziu m-am prins ca deja e alt capitol
Asa ca am inchis frumusel si azi am venit special sa citesc in liniste tot. Asa-i ca-s dusa cu pluta?
Va
pe toate.
silvana_salajan spune:
Multam de cafei.Adriana eu nu pot sa iti dau saturi in legatura cu faina, ca eu am facut o singura data aluat la masina de pita si faina a fost 000 . Habar nu am cum se comporta celalta, eu zic sa nu te risti cu cozonacul sa nu ti se coca la mijloc, mai bine faci pancove. Si de nu s-or umfla asa de tare da macar nu or fi necoapte. Mami la cozonac tot 000 a folosit de fiecare data.Neaparat da neaparat sa lasi aluatul la pancove intins de 1 cm. Ca sa ti se umfle, da sa fie si "carnoase", ca a mele numai coaja o fost. nu zic ca nu o fo bune, da prea or trecut iute.
Elvira esti totala cu capitolul. ![]()
Fug sa strecor supa si sa pun taieteii in ea, apoi sa ma apuc d taiat legumele si carnea pt salata de beuf.

dianaiulie2009 spune:
Azi voi presta acesti www.e-retete.ro/retete/taietei-cu-nuca-si-mac" target="_blank">taietei 
dianalaura spune:
Multumim de cafea! Aia reala inca nu am baut-o, de cand m-am trezit am hranit copilu, am intins hainele (am uitat aseara sa le scot din masina
) si m-am pus aci sa citesc ce-ati mai scris. Si acu raspund.
Painea a iesit tare buna, doar ca nu am facut 1, ci am facut 2, le-am intins ceva in gen franzela, numai ca s-au cam latit, daca nu au fost in forma. Dar la gust e foarte buna. Numai ca, la fel cum zicea colegu, nu stiu daca s-ar merita sa faci tot timpul, la cat costa faina, si laptele, si gazul...no, dar asa din cand in cand..
Placinta nu e nici cum, ca am inca foile la congelator. Ieri nu am mai intrat, ca pe la 4 a venit mama si ne-am dus la tara, am venit pe la 7 jumate, dupa aia am facut mancare, m-am uitat la Stapanul inelelor, si l-am lasat pe Auras la calculator. Azi m-oi duce sa imi cumpar iaurt si sper sa reusesc sa prestez placinta.
Acu va las, ma duc sa beau si eu niste cafea, sa mai pun o tura de haine la spalat, aspirat...si toate alea...
De mancare inca nu stiu, poate fentam la amiaza si mergem la mama la masa. Aseara am facut ficatei cu ceapa, fara alta garnitura, ca am fost flamanzi si n-am avut rabdare sa mai fac si altceva.
Oti, f. fain tortul..cu cei ai ornat, cu frisca?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi

!