Salajencele in asteptare!!![81]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, Diana, da cu frisca am ornat. Elvira, de ce nu poate fi mandra mama ta de tine si acuma? Crezi ca eu la 20 de ani faceam ceva in afara de niste biete sarmale si cate o ciorba lunga? Eventual o tocanita? In rest nu ma bagam, mama era bucatar sef! Bine, nici amu nu faccu mult mai multe feluri, incerc si eu sa diversific meniul cat pot.

Mergi la inceput

Ningeeeeeeeeeeeeeeeee iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Off...ce-am obosit..mi s-o stricat aspiratorul, asa ca am bagat cu matura, si cu o maturica mica la puricat covoarele...am facut la pasul piticului ..mai am un covor si gata.
Vreau si eu macar o zi de concediu de la slujba asta cu copilu, tot in picioarele mele a fost, pe unde strangeam mizeria cu matura, exact acolo calca...apoi pe unde am dat proaspat cu mopul..ma termina copilu asta cateodata. Oare e asa de rau sa vreau si eu un time-out de la meseria de mama?! Macar o ora doua....
Numai ca si eu is closca, adica il las la mama, da una doua o si sun sa vad ce face piticu...
No, va las ca mai am un covor si apoi plec la mama, sa se mai joace stefan si cu bunicu si bunica, sa pot sufla si eu un pic...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Diana, vezi partea plina a paharului. Azi nu mai tre sa faci exercitii Noa, am pus la oala o tocanita de carne de porc. astept sa se faca. Intre timp, o sa bag mare cu aspiratorul si cu mopul. si mai viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!!!!!!!!!
LA MULTE LUNISORAE INAINTE!!!!ALEX

oti da ceva de baut si papat.

fug sacetesc din urma si revin in forta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia, verde cu ciclam si te las la compostat . Numa' sa-l conving sa se arate la fata, ca e rusinos ca o fata mare . C-apoi de compostat stiu io ca te descurci .

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Noa ti-i rusine?

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

ei mi rusine.
ma alint si eu ca da bine la CV rusinea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

No bine. Pun cafeaua la foc, sa aveti dimineata.

Miha, uite ce am facut. Era cat pe ce sa ajung cu el la dezastre:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/11020/

ai de mine fata!
nu esti cu tata tigla pe casa.
io te banuiam ca prestezi cu totul altceva la ora aia si cand colo , na belea, ea se dadea in barci cu decoratu.adevarul e ca te te ai la dulcegarii si parol ca-mi vine sa-mi bag unghia in gat ca io nu-s apta de asa ceva.doamne fericiti pot fi baietii tai.

Ps:banuiam ca te conversezi cu americanii, nu altceva, draga.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Bia, promit ca e ultima data cand iti cer reteta de orez in lapte cu oua si mere ... please , scrie-mi inca o data cum sa o fac ca am promis deseara acest desert vecinei care imi face injectiile si vreau sa o dau pe spate

ioi tu fata si daca o dai pe spate cine iti mai face injectiile?
oricum iese belea de tot orezu asta.

deci orez de dat pe spate

se spala orezul bine bine si se lasa la scurs in strecuratoare.
in timpul asta mataluta asamblezi oala minune.cum? uite asa:scoti oala din cutie[stiuca o tii sub masa, din lipsa de spatiu]atasezi cablu si-l bagi in priza.freci spuma 2 galbenusuri cu zahar si zahar vaniliat, apoi adaugi treptat laptele si amesteci bine bine sa se incorporeze si dizolve galbenusirile.ideal e sa folosesti mixerul .torni orezul in oala, apoi laptele cu oo.amesteci bine bine.dai star la oala pe primul program, dar nu atasezi capacul inca.amesteci din cand in cand in oala si cand incepe sa fiarba mai agiti nitel spirtitele in oala ,iar apoi pui capacul.eu recomand sa faci as , pentru ca daca nu se face papara la fundul oalei.daca orezul nu e fiert suficient ,nu-i bai ca mai adaugi nitel lapte, agiti usor si mai di o tura de fierbere, da de data asta cu capac.
pana se depresurizeaza oala, cureti merele, le speli si le dai pe razatoare.pui peste ele zahar vaniliat , zahar brun si scortisoara.le amesteci bine bine.cand e gata orezul , il lasi nitel la racit si apoi asezi in starturi un start orez, unu de mere si tot asa.iese belea, parol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Buna dimineata fetele,
Daca nu ajunge cafeaua nu va stresti, am adus si eu, si fursecuri si tigari. S-aveti pofta!
Dar ma omorati cu atatea pagini de citit, pe bune, pana am citit tot am uitat ce-am vrut sa scriu
Asa ca, la subiectele ce nu mai sunt de actualitate din cauza de distanta in urma, nici nu mai raspund
Adriana, raspunsul la rebus, la pct 8 parca, cred ca e ecosistem.
Si vezi ce faci, tre sa vii pe la magazin, am primit pijamale proaspete plus o multime de haine de fitze.
Eu am facut ieri varza calita( sau cum ii spune), zici ca m-a lovit damblaua. Practic am facut de 2 ori la interval de 3 zile, ca prima data am apucat sa mananc doar o data, a doua zi pe cand am venit de la scarbici era deja spalata oala. Am facut ce nu mai facusem in viata mea, incepand cu mersul la piata dupa varza murata. Ce gospodina am ajuns de cand cu oala minune. Pe bune, imi vine cheful tot mai des sa fac cate un experiment.De se intampla asta pe la 20 de ani macar... uai ce mandra ar fi fost mama de mine...acum insa ... nu mai e ceva de lauda.
Ma tirez la munca, azi chiar ma asteapta o zi plina, daaar, imaginati-va ca am venit cu o ora mai devreme la servici numai si numai sa am timp sa citesc ce ati scris. Aseara am patit o chestie de tot rasul. Intru sa vad ce-ati mai scris si dau ea asa pe la pagina 11, ma gandeam ca pe acolo am ramas...dar stai asa, nu recunosc nici un mesaj si ma duc in urma si ma tot duc, lol, tarziu m-am prins ca deja e alt capitol Asa ca am inchis frumusel si azi am venit special sa citesc in liniste tot. Asa-i ca-s dusa cu pluta?
Va pe toate.

io zic asa: e ori asa, ori altfel.

harnicuta noastra.
hai mai des la noi, ca asa poti tine pasu cu ideile noastre crete.
da ptr baietei nu ai pijamale proaspete?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Multam de cafei.
Adriana eu nu pot sa iti dau saturi in legatura cu faina, ca eu am facut o singura data aluat la masina de pita si faina a fost 000 . Habar nu am cum se comporta celalta, eu zic sa nu te risti cu cozonacul sa nu ti se coca la mijloc, mai bine faci pancove. Si de nu s-or umfla asa de tare da macar nu or fi necoapte. Mami la cozonac tot 000 a folosit de fiecare data.
Neaparat da neaparat sa lasi aluatul la pancove intins de 1 cm. Ca sa ti se umfle, da sa fie si "carnoase", ca a mele numai coaja o fost. nu zic ca nu o fo bune, da prea or trecut iute.

Elvira esti totala cu capitolul.

Fug sa strecor supa si sa pun taieteii in ea, apoi sa ma apuc d taiat legumele si carnea pt salata de beuf.

io nu ma am cu dospiturile, dar pe faina ooo scrie clar ptr cozonaci si prajituri.
asa ca zic ca oti, baga ooo.

Mergi la inceput