Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 17
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
![]() |
cami si mai fac si ciorba de verisoare
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, fasole verde boabe congelata nu gasesc, m-am uitat eu la toate congelaturile posibile. Si sa stii ca Visby e mai amarat ca Zalaul...are doar 25 000 de locuitori ps. La noi tata gatea dada, acum daca spui pe unde doftoriceste Mezei parca imi amintesc ca mi-a zis mama...si parca baiatul lui a preluat cabinetul, e si el medic...dar nu-s sigura... .O sa-i spun lui Ovi cand vine acasa sa intre si sa-si ia pupicii vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
o mihaela, pai ai scapat de un stres,daca gasesti fasole la cutie gata fiarta.mai pui legumele si esti sefa
.musai sa intre ovi sa-si ia pupicii.oricum il amenint:cand vine in vara in ro nu scapa necompostat de blonda
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() |
moama ce ti-ai imbunatatit saritura
un schibu 3 nu bagi?
Bimilit spune:

ce-i cu linistea asta in zona?
silvana_salajan spune:
Io amu gatai tortu. Ca maine vin nasii la noi. Mai tre numa sa il ornez. Si supa de pui s-o facut, maine fierb taieteii si fac salata de boef.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Io amu gatai tortu. Ca maine vin naii la noi. Mai tre numa sa il ornez. Si supa de pui s-o facut, maine fierb taieteii si fac salata de boef. |
harnicuta care esti
bey,da tu cand te hodinesti?
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui Bimilit
! |
Cred ca ai vazut ca fac numa ce imi place... Deci nu ma pune la fripturi si cartofi, ca nu ai pe cine.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Bimilit
o mihaela, pai ai scapat de un stres,daca gasesti fasole la cutie gata fiarta.mai pui legumele si esti sefa .musai sa intre ovi sa-si ia pupicii.oricum il amenint:cand vine in vara in ro nu scapa necompostat de blonda Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Nu-i bai, ca mancam si mamaliga
Oti io te intrebai ce tortulesti dar vad ca si secretesti pe langa
vorbe de copil...
Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaela_s
Nu-i bai, ca mancam si mamaliga Oti io te intrebai ce tortulesti dar vad ca si secretesti pe langa vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
stai linistita ca la vara ma vopsesc .caut io o culoare respingatoare
oti,tortuleste non stop,cu moriv sau fara

!