Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 16
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Mi-am adus aminte ca am facut si eu testul. se pare ca nu is nici io mai breaza ca voi 25 % Si parol ca am raspuns corect la intrebari (poate de aici rezulatul?) Curios e ca am zis harlet ROSU!!!! Ce e cu rosul asta? Multi au zis sapa, coasa, topor, toate rosii! De aici ni se trage dileala? ![]() La legume am zis ceapa! ![]() ![]() |
ai grija sa nu te doara capu
rosu ii buba. nu scula
mno, io zisai morcov,si ala ma salta la 50%.tu cu ceapa, e normal sa te scada la 25% ca doar are apa multa leguma ta
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Deci am intrat sa va spun ca am un barbat complet anormal. Urmare a testului intelegeti, da? I-a iesit 0% [:-))]. Adica a raspuns 4100, 6F,nu stiu ce unealta cenusie si rosie la leguma. Bia, am intrat special sa-ti raspund referitor la afta. nu se ia de la nimeni. Se face in momente cand organismul e undeva jos ca imunitate, e un virus care exista in organism si atunci cand are teritoriu prielnic(imunitate scazuta) ataca. Eu am de mica probleme cu aftele...pe la 25 de ani nu am mai rezistat si am fost la un dr. din Zalau, un dermatolog pe care am uitat cum il cheama. Am fost la cabinetul lui particular si mi-a facut o consultatie de am picat pe spate. M-a luat din copilarie, cu boli, sensibilitati si toate cele de nu stiam ce vrea de la mine. Concluzia a fost ca in momente critice ma umplu de afte. La mine de "baza" e stresul. Cand am probleme de orice fel si sunt stresata, apar si bubele albe. La copii nu stiu ce poate fi, dar au si ei stresurile lor...cine stie. Dar dupa acea consultatie am urmarit in mod constant...si numai dar numai atunci la momente de stres ma umlu de afte si unori imi apare si herpes. Tot de la el am aflat ca sunt virusi oarecum asemanatori si au acelasi "pat prielnic"...sensibilitatea organismului. Acuma e drept ca e un virus, dar eu stiu ca nu se ia...nu pot sa-ti explic de ce, poate nu stiu bine... ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
mihaela, sa-si faca ovi cont si sa intre aci in tagma noastra , a alor anormale
mai cu aftele io-s in plop si plopu in aer.parol ca nu stiu ce sa zic.io nu ma panichez un doi si nu merg la dr.il pot trata acasa.starea jenerala a plodului e buna, chiar fuarte buna
, atata doar ca manaca mai prost.febra nu, muci nu, tuse nu,dar energie cat ptr 10 ploziimunitate scazuta? ma gandeam ca pruncu statu in casa cu 2 beteji si nu lua nik.matei nu e un copil bolnavicios.a luat 2 doua ori antibiotic in viata lui[la 3 luni cand fu operat si la 10 luni cand facu o bronsiolita].a facut febra acu un an,timp de 3 zile ,fara alte simptome si a cedat cu antitermice,aaaaaa si avu furunculii aia dubiosi si de atunci nik.
io-s mama aftelor.fac des des.si parol ca-i de la imunitate scazuta.stiu sigur.ca doar vaz cum ma alimentez si-mi cunosc regimul dew alimentatie si viata
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, Ce corcalesti in we? |
mai da curioasa mai esti
io dadui de michiduta azi.
afla colegu ca faci placinte si-mi scoase ochii
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Oti si tie. Nu stiu...acum nu ma mai las dusa de la comp, stau de 2 ore de cand am ajuns acasa...da' trebe sa ma duc. Diana e la disco(clasa ei organizeaza la scoala ca sa mai stranga bani pentru excursia din mai) si vine cu o colega sa doarma la noi. Ajung dupa 22 acasa si nu vor mai manca nimic gatit...Asa ca azi bag la oala niste tortellini cumparate cu un sos peste el. Maine am promis fetelor pizza...poate comandam acasa. Chiar nu stiu ce sa mai gatesc...cred ca fac o tocanitza de vitzel cu multa ceapa si cu cartofi piure pe maine seara si pe duminica. Poate o supa de cartofi ca tot mi-a facut pofta olim. Supa adrianei desi e super gustoasa, sunt sigura, nu am boabe verzi sa o fac. N-am nimic cumparat ca Ovi a fost de seara saptamana asta si nu am putut cumpara nimic, mai cumparam eu strictul cat puteam cara. Om merge maine sa luam ce ne trebuie.Dar tu? Tortulesti ceva? Ce faci bun de papa? Bia, hai si tu cu idei! Mie mi-au facut azi la laborator pofta cu un tort din acela de la cofetarie cu frisca si fructe si cu crema de vanilie...mmmm e asa de bun...cred ca o sa iau si eu unul maine, ca nu am chef de facut nimic. Diana vrea waffel, poate fac maine la pranz, mai vad... Noa am fugit la strans prin casa dar mai viu! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
mihaela, fasole verde boabe trebuie sa gasesti la raionul de congelate.eu doar de aia folosesc.si daca in rahatul nostru de oras gasesc sigur si la voi este.
io la gatit iar is in plop.azi facui friptura de vitel cu ceapa multa si pilaf de orez cu legume suedeze THAI
si supica de baietei.pe maine o sa fac ficatei cu piure si ceva ciorbica de adunare jenerala.baiu-i duminica, ca nu am nicio o idee.o sa intreb poporuce prefera.deci nu-i a buna
,exact de frisca
, da de frisca naturala, nu aia vejetala.acu e tarziu sa ies la shopping de prajitura, da maine clar dau iama in ceva cofetarie.parol ca mi pofta si mie
.acu oi vedea ce gasesc in oras.mihaela, la voi sunt gustoase preparatele cumparate?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Nu am avut nici eu fasole boabe verzi , dar am pus fasole verde la borcan si a iesit super-gustoasa. Eu ma retrag , merg in pat ca azi nu am reusit decat vreo 2 ore sa stau cu perna pe spate. Azi-nopate , dupa cum am mai zis, am avut oarisce dureri in ceafa. Bia, o fi asa cum zice Mihaela cu aftele lui Matei. Vezi ca este in farmacie solutie contra aftelor , dar e cam nashpa la gust . Am luat o data pentru Paula si am tinut-o fortat sa o frecam in guritza , dar adevarul e ca intr-o zi iau trecut. |
fugi in pat.
mai solutia asta cu care-l fac pe matei e tare buna
.am si ascuns sticluta ca matei vroia sa se pensuleasca non stop pe aftaAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
Dianaaaaaaaaaaaaaaaaa, cum ti-au iesit bucatele?painea si placinta?
ia treci la raportu de seara
.
mihaela_s spune:
adriana, am sa incerc si eu cu fasole verde daca zici ca iese bun
.
Bia, nu la imunitate din aceea ma refeream eu...nu stiu cum sa-ti explic. Virusul asta il au majoritatea dintre noi. E un virus latent care atunci cand are teren prielnic, in general stresul si oboseala iese la iveala. Nici eu nu m-am dus la medic pentru o afta, iti dai seama. Ci am ajuns la el cand abeam vreo 3-4 in gura de abia puteam vb si nu imi trecea una ca apareau alte 2....si m-au tinyl 2-3 luni. Din disperare am ajuns la el. Si cred ca il cheama Mezei dar nu stiu daca mai lucreaza...au trecut cam 12-13 ani de cand am fost la el. Si stii pe ce motive am avut eu aftele? ma mutasem cu munca de la Protectia Mediului la Universal si eram groaznic, dar groaznic de stresata ca era totul nou, munca de productoe, cu oameni....atunci am facut-o lata. N-am primit nici un tratament, ca nu se exista. Decat psihic...fara stres, oboseala, ganduri negre si alte alea. Dar stiu de la ce mi se trage si cand apar sunt ca un semnal de alarma, stiu ca trebuie sa o las mai moale. Diana ma mosteneste, Silvia inca nu...
Cum iti ziceam or fi avand si copiii stresul lor
.
Haha, Ovi citeste si fara cont. De scris nu "se baga" intre m.u.i.e.r.i
. Ii ajung cele de acasa...
Mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
| citat din mesajul lui Bimilit supica de baietei Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s adriana, am sa incerc si eu cu fasole verde daca zici ca iese bun .Bia, nu la imunitate din aceea ma refeream eu...nu stiu cum sa-ti explic. Virusul asta il au majoritatea dintre noi. E un virus latent care atunci cand are teren prielnic, in general stresul si oboseala iese la iveala. Nici eu nu m-am dus la medic pentru o afta, iti dai seama. Ci am ajuns la el cand abeam vreo 3-4 in gura de abia puteam vb si nu imi trecea una ca apareau alte 2....si m-au tinyl 2-3 luni. Din disperare am ajuns la el. Si cred ca il cheama Mezei dar nu stiu daca mai lucreaza...au trecut cam 12-13 ani de cand am fost la el. Si stii pe ce motive am avut eu aftele? ma mutasem cu munca de la Protectia Mediului la Universal si eram groaznic, dar groaznic de stresata ca era totul nou, munca de productoe, cu oameni....atunci am facut-o lata. N-am primit nici un tratament, ca nu se exista. Decat psihic...fara stres, oboseala, ganduri negre si alte alea. Dar stiu de la ce mi se trage si cand apar sunt ca un semnal de alarma, stiu ca trebuie sa o las mai moale. Diana ma mosteneste, Silvia inca nu... Cum iti ziceam or fi avand si copiii stresul lor Haha, Ovi citeste si fara cont. De scris nu "se baga" intre m.u.i.e.r.i Mai viu! vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
miha, am inteles,am inteles.
io-s aftoasa sefa, asa cum zisai.

bey, daca ovi ne ceteste uite io-l tuzc apasat

, mai da apasat ,apasat sa ramaie urmaPS Dr mezei nu mai profeseaza.nu-s sigura,da cred ca doftoriceste in alte lumi.
mihaela_s spune:
Bia, fasole verde boabe congelata nu gasesc, m-am uitat eu la toate congelaturile posibile. Si sa stii ca Visby e mai amarat ca Zalaul...are doar 25 000 de locuitori
. Aici e plin de conserve de toate felurile de fasole boabe gata fiarta si cu tot felul de condimente, ei o mananca ca si salata. La spital e salata inclusa in pretul mancarii si sunt vreo 8 feluri zilnic, variaza de la o zi la alta. Printre salatele de legume proaspete am mai mancat unori si fasole din asta cu tot felul de "zemuri". De obicei imi fac coctail de 3 feluri de salate. Dar fasole verde congelata este, asa ca am sa o prestez...sa vad daca au chef ai mei. Lui Ovi nu-i place, dar o data pe an mananca
. Eu am facut supa de fasole boabe(din aia fiarta) cu afumatura si a iesti buna. Nu ca la tata acasa
dar buna.
ps. La noi tata gatea
.
dada, acum daca spui pe unde doftoriceste Mezei parca imi amintesc ca mi-a zis mama...si parca baiatul lui a preluat cabinetul, e si el medic...dar nu-s sigura...
.
O sa-i spun lui Ovi cand vine acasa sa intre si sa-si ia pupicii
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie

Ce faci bun de papa?