Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 11
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Tulai Doamne tu fete de un ceas stau sa va citesc si sa ajung la zi cu voi ... So ... am facut si eu testul , 4100 , 6 F, lopata rosie, rosie si mi-a iesit doar 4% normalitate ?????? Amu is nervoasa k mi-a venit somatie de la societatea de radiodifuziune sa le paltim ce-stio ce taxe , dar e aiurea rau de tot din moment ce eu ca persoana fizica locuiesc in acest ap. , apoi mai si 2 firme la aceeasi adresa ... cum pana mea sa platesc pentru un TV , k radio nu am , de 3 ori aceeasi taxa ??? Astia is batuti in cap . Am pove cu contabilul si a zis sa le arunc d... lui de hartii ca astia numai vor sa ia banii de pe bietii comercianti.Apoi , azinoapte am avut niste dureri in ceafa rau de tot , iar m-am foit ... amu ma duc sa mananc si sa beau tabletele poate mi-oi mai revenii. Apoi merg sa fac temele cu Dea si pe urma sa prestez www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/14530/placinta-cu-mere/" target="_blank">placinta cu mere.Oti, mi-ai facut pofta cu pancovele asa k fie-ti mila si mai da odata link-ul poate-poate mi s-a lega si mie de mana , daca zici ca nu e greu. scrie acolo toti pasii ??? Mersi Asa .... ieri am fost la sedinta cu parintii si am ridicat problema cifrei 14 , iar d-an invatatoare a zis ca s-ar putea sa am dreptate ca a primit o carte cu 3200 de cuvinte modificate ale limbii romane. Eu i-am zis ca atunci cand am o dilema intru pe net , pe DEX si caut. Cum fata mea nu avea dreptate i-am aratat dar tot nu a vrut sa ma creada asa k am crezut de cuviinta sa-i spun si dansei k , de fapt, ambele variante sunt corecte si ca in exercitiu trecut in fisa era si paisprezece si patrusprezece si atunci ambele variante trebuiau incercuite , deoarece era corect. M-a inteles si a zis ca le va explica copiilor ambele sensuri. Buunnnn ... si sunt happy k Dea a fost singura din clasa care a luat 96 puncte la romana si 88 la mate din 100 posibile, deci a fost prima pe clasa si a 4 a pe scoala. Si sa nu va imaginati k am stresat-o , din contra d-na invatatoare era in Cluj la spital si faceau ore ba cu o invataoare, ba cu alta , ba mai ramaneau cateodata si singuri prin clasa. Acum merge la etapa a 2 a si i-am zis d-nei sa faca mai mult cu ea , ba chiar ca sunt de acord sa mai ramana dupa-masa vreo 1-2 ore la suplimentar. Olim, imi pare rau de tot de BB ca e iar bolnavior. Cand vii in RO trebuie sa mergi neaparat la dr. Sosa , care e din Cluj si are particular ( ajutati-ma cu specializarea ei ca am un lapsus ... Bia , help ) sa il vada . Intr-adevar netul e enorm de mult la voi. Poate poti intra de pe la munca sa ne mai saluti si sa ne mai dai vesti despre voi. Fii optimista , totul va fi bine Ma bate gandul de mult sa-mi vand si eu masina si sa mai scad ratele la banca. Dar, ba ma enervez cand merg sa-mi dau tot salariul pe rate si apoi imi trece gandindu-ma cum ma voi descurca fara masina ca am de mers in 3 colturi ale Zalaului, ba is hotarata sa ma deplasez mai mult pe jos si sa o vand k poate a fi mai bine. Tot astept si yo sa iasa soarele pe strada mea si sa vedem daca nu cumva bancile vor reesalona ratele cumva sa ne fie mai usor. Om trai si om vedea, k altceva nu avem ce face.Va tzuk pe toate ... mai viu , daca m-oi simti mai bine !!! ![]() |
Sa ma dea in judecata. Ca ce chestie sa le platesc un sericiu de care nu beneficiez? is nebuni?Deci nu te stresa. Uite link-ul:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21600/Crofne/se fac f, simplu, ai grija cand le intinzi pe masa, sa lucri cu mult ulei, altfel ti se vor lipi de tava unde le pui la dospit. Daca e cald la tine in bucatarie, eu zic sa le lasi pe masa unsa sa mai creasca, eu o trebuit sa le aduc in camera, ca in bucatarie e racoare si nu ar fi crescut neam.
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
multam de cafei!!!!!!!!!!!!
fetrili da radioi nu-l platim cand platim curentu?io asa stiu.
inca n-am primit somatia si nici nu cred ca o sa primec ptr ca eu pe firma platesc curentu la un spatiu.da ideea e ca-s nebuni astea
.io nici nu am radio.paltim mocca.
adriana, dr Sosa e homeopata sau alergoloaga? pediatra e , da nu stiu ce mai e
?spor la gagosit.felicitari ptr Andreea.ai fata isteata foc.
oti, tu ce bucataresti azi?
va tzuc.mai viu........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Si homeopat si alergolog ... mersi k mi-ai amintit , am avut un lapsus vad k de buna-dimineatza 
dianaiulie2009 spune:
Si mie mi se deschide pagina cu dr. mom , daca esti iute de mana sari peste , dar daca din greseala apesi pe altceva , intr-adevar se deschide un alt ecran cu reclama la aceste produse.
Bia si Miha e chiar in partea de sus a paginii noastre , unde scrie buna dimineatza .... logout si daca apesi pe raspunde la subiect, de ex., iar chiar atunci se intoarce pagina cu dr. mom se deschide aia , sau mesaje private sua pe ce suparare mai apare acolo.
silvana_salajan spune:
Adriana, nu te stresa sa ii explici Biancai, ca are calcu naspa
Ei nu ii apare
Si felicitari pentru Andreea, cred ca ti s-o umflat ranza in tine cand ai vazut ce fata isteata ai! Brava!Bia, azi nu cred ca gatesc nika. Sau inca nu am in plan. Sa vaz pe mai incolo. Fetelor am gasit o reteta de placinte ........
Da numa spatamana viitoare, ca in rtmul asta ma fac cat usa!
de la Casa Poporului, evident! ![]()
is in zona cu plangaciosu'. ![]()
silvana_salajan spune:
Fetelor, ia uitati aici:http://www.lauralaurentiu.ro/index.phpia uitati cine m-o invatat sa fac pancove ![]()
dianaiulie2009 spune:
Are Andreea de facut un rebus care pe mine m-a bagat in ceata.
Am gogalit si mare lucru nu am aflat , asa ca va cer si voua ajutorul in rezolvarea lui , pana la ora 11.45 daca puteti:
1. strat al atmosferei care are de suferit in prezent din cauza poluarii . Eu am zis "ozon" se potriveste.
2. proces de acumulare a unor substante vatamatoare in mediu. Eu am zis "epurare" ... nu sunt sigura ca e ok.
3. paneta unde exista viata . Eu am zis "marte" , se potriveste dar iar nu sunt sigura ...
4. ramura a economiei care care polueaza mediul. Am zis "industria" se potriveste , idem k mai sus cu nesiguranta.
5. pentru ca viata sa se desfasoare normal, pe Pamant trebuie sa exiate un .... , e din 9 litere cuvantul ...
6. stiinta care se ocupa cu protejarea naturii . Am zis ecologia , se potriveste , dar iar sunt nesigura .
Mno ... probleme de clasa a 3 a

dianalaura spune:
O tu fete...tre sa stau 2 ceasuri aci sa va citesc...somnambulelor! Amu pe Cami o inteleg, ca ea are alt fus orar, dar voi astea autohtone?! ![]()
La test io is numai 25% normala, ca am zis 5000. Si ciocan maro, si varza.
Am gasit si io la retete in imagini reteta aia cu placinta cu iaurt, care ne-o zis-o Bia. Ieri mi-am si cumparat foi de placinta
. Azi ma duc la tara, daca nu are bunicu oua sa-mi dea, o sa imi cumpar, si maine prestez.
Amu ma bate gandu sa incerc sa fac o paine, am gasit reteta aia cu paine fara framantare, http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20516/Paine-fara-framintari-in-2-ore/, oare cum o iesi?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianalaura spune:
tu adriana, ia incearca sa vezi daca la planeta in care exista viata sa pui Terra. Io sincer nu stiu daca exista viata pe Marte, ma gandesc ca la un copil de clasa 3 raspunsul ar putea fi asta dat de mine.
La celelalte ma gandesc. Dar e rebus ca celelalte, adica is si pe verticala, si pe orizontala, te poti ajuta de literele de la celelalte raspunsuri?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi

Amu is nervoasa k mi-a venit somatie de la societatea de radiodifuziune sa le paltim ce-stio ce taxe , dar e aiurea rau de tot din moment ce eu ca persoana fizica locuiesc in acest ap. , apoi mai si 2 firme la aceeasi adresa ... cum pana mea sa platesc pentru un TV , k radio nu am , de 3 ori aceeasi taxa ??? Astia is batuti in cap . Am pove cu contabilul si a zis sa le arunc d... lui de hartii ca astia numai vor sa ia banii de pe bietii comercianti.Apoi , azinoapte am avut niste dureri in ceafa rau de tot , iar m-am foit ... amu ma duc sa mananc si sa beau tabletele poate mi-oi mai revenii. Apoi merg sa fac temele cu Dea si pe urma sa prestez
) sa il vada . Intr-adevar netul e enorm de mult la voi. Poate poti intra de pe la munca sa ne mai saluti si sa ne mai dai vesti despre voi. Fii optimista , totul va fi bine
unde ati fugit toate? Faceti pancove?