Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Si homeopat si alergolog ... mersi k mi-ai amintit , am avut un lapsus vad k de buna-dimineatza ![]() |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Si mie mi se deschide pagina cu dr. mom , daca esti iute de mana sari peste , dar daca din greseala apesi pe altceva , intr-adevar se deschide un alt ecran cu reclama la aceste produse. Bia si Miha e chiar in partea de sus a paginii noastre , unde scrie buna dimineatza .... logout si daca apesi pe raspunde la subiect, de ex., iar chiar atunci se intoarce pagina cu dr. mom se deschide aia , sau mesaje private sua pe ce suparare mai apare acolo. |
banuiesc ce zici tu, ca mai fura reclame pe Dc.da acuma chiar nu mi se deschide recla
.plus ca nu vad nicaieri drmom.am scapat de data asta de reclama
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, azi nu cred ca gatesc nika. Sau inca nu am in plan. Sa vaz pe mai incolo. Fetelor am gasit o reteta de placinte ........ Da numa spatamana viitoare, ca in rtmul asta ma fac cat usa! de la Casa Poporului, evident! is in zona cu plangaciosu'. |
stai ca nu-i gata ziua.mai ai timp de framantat
da tu ce te bagi peste vlad? ca el e cu placintele.esti rea, ii iei tu omului pita di la gura
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() unde ati fugit toate? Faceti pancove? |
io-s aci.astept cuminte sa vaz cine face azi pancove ca sa ma postez la usa ei
io nu ma bag la dospituri si framantaturi ca nu ma am.ma bucur ca ma descurc cu painea ,nu vreau sa-mi fortez norocu
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor, ia uitati aici: http://www.lauralaurentiu.ro/index.php ia uitati cine m-o invatat sa fac pancove |
o la la, o la la.
si ce te dai mare
amu sa te invete si sa canti
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Are Andreea de facut un rebus care pe mine m-a bagat in ceata. Am gogalit si mare lucru nu am aflat , asa ca va cer si voua ajutorul in rezolvarea lui , pana la ora 11.45 daca puteti: 1. strat al atmosferei care are de suferit in prezent din cauza poluarii . Eu am zis "ozon" se potriveste. 2. proces de acumulare a unor substante vatamatoare in mediu. Eu am zis "epurare" ... nu sunt sigura ca e ok. 3. paneta unde exista viata . Eu am zis "marte" , se potriveste dar iar nu sunt sigura ... 4. ramura a economiei care care polueaza mediul. Am zis "industria" se potriveste , idem k mai sus cu nesiguranta. 5. pentru ca viata sa se desfasoare normal, pe Pamant trebuie sa exiate un .... , e din 9 litere cuvantul ... 6. stiinta care se ocupa cu protejarea naturii . Am zis ecologia , se potriveste , dar iar sunt nesigura . Mno ... probleme de clasa a 3 a ![]() |
sory, da cred ca-i prea tarziu sa-ti raspund.
auzi da rebusache asta nu-i din carte sau ceva revista?
vezi ca de e din revista raspunsul il gasesti in articolele postate acolo.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura O tu fete...tre sa stau 2 ceasuri aci sa va citesc...somnambulelor! Amu pe Cami o inteleg, ca ea are alt fus orar, dar voi astea autohtone?! La test io is numai 25% normala, ca am zis 5000. Si ciocan maro, si varza. Am gasit si io la retete in imagini reteta aia cu placinta cu iaurt, care ne-o zis-o Bia. Ieri mi-am si cumparat foi de placinta Amu ma bate gandu sa incerc sa fac o paine, am gasit reteta aia cu paine fara framantare, http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20516/Paine-fara-framintari-in-2-ore/, oare cum o iesi? diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
draga mea, noi aspiram la america.si uiote ne antrenam deja.incepem cu adaptarea la fusul orar.primul pas e facut,restul sunt detalii.ia baga mare la schimbu trei, daca vrei sa vezi america
placinta aia e dementiala.parol.si daca mie imi iese betoon , tie sau lui oti,experte in dulcegarii o sa va iasa bestiala
.io am crezutca te bagi la pancovit sa ma postez la usa ta.da vad ca nu am nicio sansa
.painea aia e bestiala.ca io aia o prestez.de ce oare? ptr ca e painea lenesei , taman adaptata cunostintelor mele de framantat
dianaiulie2009 spune:
Am dezghetat aluatul de la linco si e aluat foietaj , nu foi de placinta. Asa ca voi pune umplutura si voi acoperi , ca am doar o singura foaie groasa.
Pancove , probabil pe maine numai ... sau saptamana viitoare ca se anunta soacra sa-mi faca clatite. Colegu tre sa mearga amu la satu Mare la ceva prezentare asa ca l-am sunat pe tatl meu sa vina sa mearga cu Andreea dupa Paula la camin.
Amu ii tarziu dara tu Bia , o mers fata cu temele pe jumate gata .... e din ceva carte , gen cunoasterea mediului si zice ea ca nu au invatat despre asa ceva .... abia astept sa ajunga acasa sa vad si yo raspunsurile corecte ...

de la Casa Poporului, evident! 
de