Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 10
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim cami te inteleg f bine, stiu ce inseamna sa fii singuri printre straini, noi nu avem pe nimeni decat noi 3, am avut niste cunoscuti, ca prietenei e greu in ziua de azi si au pelcat in Romania, asa ca SOLO suntem. E greu cu un copil, mai ales in momente de astea cum suntem acum, dar e si ffffff frumos, nu se compara cu nimic, si sa stii ca Dumnezeu te ajuta tot cand crezi ca nu scapi sau nu ai iesire.Un copil meita toate eforturile Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
mai trist e ca noi de fapt avem prieteni, dar nu stiu, parca avem feluri foarte diferite de a vedea viata.ne intilnim in weekenduri cind putem, vara iesim peste tot impreuna toti (vreo 14 persoane), mai vrobim la telefon, dar ...nu stiu...uneori mi se pare ca niciunul dintre ei nu exista, de fapt.
piticutz spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan tocmai mi-am adus aminte ca prietenii imi spuneam in facultate "broscuta", din cauza ca aveam un pulovar de lana verde cu care umblam mult. Si colectionam surprize de ou kinder cu broaste. ![]() |
numai broscute Kinder colectionai? eu am la mama acasa (sper ca mai am) o cutie cu peste o suta de diferite surprize Kinder, de toate felurile si marimile.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
mai trist e ca noi de fapt avem prieteni, dar nu stiu, parca avem feluri foarte diferite de a vedea viata.ne intilnim in weekenduri cind putem, vara iesim peste tot impreuna toti (vreo 14 persoane), mai vrobim la telefon, dar ...nu stiu...uneori mi se pare ca niciunul dintre ei nu exista, de fapt. |
cami , aia nu-s prieteni is amici.parol.
cauta tu definitia la prieten si-mi dai dreptate.
eu simt ca parca am devenit mai egoisti,egocentrici si rautaciosi.ne lasam antrenati in tot felu de activitati total irelevante ptr noi ca persoane.parca amu itat sa zambim, parca am uitat ce-i omenia, amu uitat atatea................incet ,incet amnezia o sa fie un lucru normal
.am experimentat pe pielea mea niste chesti pur banale, venite din suflet si oferite cu sinceritate.moama ce mi-aml uta-o , original
.am ramas socata
.in ziua de azi parca e anormal sa oferi ceva fara sa astepti nimic in schimb
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
numai broscute Kinder colectionai? eu am la mama acasa (sper ca mai am) o cutie cu peste o suta de diferite surprize Kinder, de toate felurile si marimile. |
si eu am, si eu am
.poate facem schimb de dubluri la vara sau cand aterizezi tu in romanik.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
va pupez si salutez
.
fug la 

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
citat din mesajul lui Maria_K feteleacum am venit de la medic. nu mai merg maine. stau si astept. colul da semne de ramolire deci nu mai e mult. 2-3 zile. (sper) fata mea tot stramb sta si se pare ca e si cam marisoara. sa vedem ce ne aduce travaliul. numai dupa declansarea lui se decide ce si cum.Maria 38+ Maria-Casia |
maria
, Casia
vrea sa fie pestisor, nu varsator.las-o mama sa fie ce vrea.oricum e un copil cu personalitate
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
piticutz spune:
| citat din mesajul lui Bimilit cami , aia nu-s prieteni is amici.parol. cauta tu definitia la prieten si-mi dai dreptate. eu simt ca parca am devenit mai egoisti,egocentrici si rautaciosi.ne lasam antrenati in tot felu de activitati total irelevante ptr noi ca persoane.parca amu itat sa zambim, parca am uitat ce-i omenia, amu uitat atatea................incet ,incet amnezia o sa fie un lucru normal .am experimentat pe pielea mea niste chesti pur banale, venite din suflet si oferite cu sinceritate.moama ce mi-aml uta-o , original .am ramas socata .in ziua de azi parca e anormal sa oferi ceva fara sa astepti nimic in schimb .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
si eu am observat acelasi lucru.Ba mai mult, s-a intimplat de multe ori sa incercam sa ajutam pe cineva si prima reactie a respectivei persoane a fost indoiala, ceva de genul:"cum adica vrei sa ma ajuti? da' ce motive ascunse ai ca sa o faci?".Ne-am lasat de dat sfaturi bune fara sa fie cerute si de pierdut vremea cu ajutatul altora.Daca ni se cere, o facem cu placere, daca nu, nu facem nimic.
Bine cu forta nu poti face, dar e pacat ca trebuie sa ii lasam pe altii sa se convinga pe pielea lor ca avem dreptate...
piticutz spune:
De fapt, eu intrasem sa va pregatesc cafeluta 

(mi-am adus aminte ca ieri noapte am visat ca voiam sa cumparam o piscina maare si eram intr-un magazin cu colegu si ne tot uitam ce albastra era apa in ea - ce vis!)
Da, Bia, in caz ca ajung cumva pe la Simleu anu asta caut kinderele si viu la shimbat.Doamne ajuta sa se poata!
silvana_salajan spune:
Moama, va lasai pe pagina 5 si va gasii pe 10! Da ce Doane, nu avurati somn?Noa, Cami, multam de cafei, sa stii xa mai am surprizele si te astept sa facem schimb
Le-am cam dat pe mana lui Andrei a mai dezmebrat din ele, insa la un moment dat le-am sortat si le-am ascuns.
Se va bucura din nou de ele peste cativa ani, cand va fi responsabil si nu le va strica.Scuzoaiele mele pentru faza de aseara cu pozele. O sa vedeti in cea saptamana despre ce era vorba. ![]()
Va doresc o zi excelenta!
Mai viu.
dianaiulie2009 spune:
Tulai Doamne tu fete de un ceas stau sa va citesc si sa ajung la zi cu voi ...
So ... am facut si eu testul , 4100 , 6 F, lopata rosie, rosie si mi-a iesit doar 4% normalitate ??????

Amu is nervoasa k mi-a venit somatie de la societatea de radiodifuziune sa le paltim ce-stio ce taxe , dar e aiurea rau de tot din moment ce eu ca persoana fizica locuiesc in acest ap. , apoi mai si 2 firme la aceeasi adresa ... cum pana mea sa platesc pentru un TV , k radio nu am , de 3 ori aceeasi taxa ??? Astia is batuti in cap . Am pove cu contabilul si a zis sa le arunc d... lui de hartii ca astia numai vor sa ia banii de pe bietii comercianti.
Apoi , azinoapte am avut niste dureri in ceafa rau de tot , iar m-am foit ... amu ma duc sa mananc si sa beau tabletele poate mi-oi mai revenii. Apoi merg sa fac temele cu Dea si pe urma sa prestez www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/14530/placinta-cu-mere/" target="_blank">placinta cu mere.
Oti, mi-ai facut pofta cu pancovele asa k fie-ti mila si mai da odata link-ul poate-poate mi s-a lega si mie de mana , daca zici ca nu e greu. scrie acolo toti pasii ??? Mersi 
Asa .... ieri am fost la sedinta cu parintii si am ridicat problema cifrei 14 , iar d-an invatatoare a zis ca s-ar putea sa am dreptate ca a primit o carte cu 3200 de cuvinte modificate ale limbii romane. Eu i-am zis ca atunci cand am o dilema intru pe net , pe DEX si caut. Cum fata mea nu avea dreptate i-am aratat dar tot nu a vrut sa ma creada asa k am crezut de cuviinta sa-i spun si dansei k , de fapt, ambele variante sunt corecte si ca in exercitiu trecut in fisa era si paisprezece si patrusprezece si atunci ambele variante trebuiau incercuite , deoarece era corect. M-a inteles si a zis ca le va explica copiilor ambele sensuri. Buunnnn ... si sunt happy k Dea a fost singura din clasa care a luat 96 puncte la romana si 88 la mate din 100 posibile, deci a fost prima pe clasa si a 4 a pe scoala. Si sa nu va imaginati k am stresat-o , din contra d-na invatatoare era in Cluj la spital si faceau ore ba cu o invataoare, ba cu alta , ba mai ramaneau cateodata si singuri prin clasa. Acum merge la etapa a 2 a si i-am zis d-nei sa faca mai mult cu ea , ba chiar ca sunt de acord sa mai ramana dupa-masa vreo 1-2 ore la suplimentar.
Olim, imi pare rau de tot de BB ca e iar bolnavior. Cand vii in RO trebuie sa mergi neaparat la dr. Sosa , care e din Cluj si are particular ( ajutati-ma cu specializarea ei ca am un lapsus
... Bia , help
) sa il vada . Intr-adevar netul e enorm de mult la voi. Poate poti intra de pe la munca sa ne mai saluti si sa ne mai dai vesti despre voi. Fii optimista , totul va fi bine 
Ma bate gandul de mult sa-mi vand si eu masina si sa mai scad ratele la banca. Dar, ba ma enervez cand merg sa-mi dau tot salariul pe rate si apoi imi trece gandindu-ma cum ma voi descurca fara masina ca am de mers in 3 colturi ale Zalaului, ba is hotarata sa ma deplasez mai mult pe jos si sa o vand k poate a fi mai bine. Tot astept si yo sa iasa soarele pe strada mea si sa vedem daca nu cumva bancile vor reesalona ratele cumva sa ne fie mai usor. Om trai si om vedea, k altceva nu avem ce face.
Va tzuk pe toate ... mai viu , daca m-oi simti mai bine !!!

tocmai mi-am adus aminte ca prietenii imi spuneam in facultate "broscuta", din cauza ca aveam un pulovar de lana verde cu care umblam mult. Si colectionam surprize de ou kinder cu broaste.
38+
Maria-Casia