*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

cris si eu sunt la regim de 4 saptamani.)am tinut de 2 ori disociat , adica 18 zile)si apoi am inceput alt regim. am slabit 6.5 kg. sunt super multumita.
am mai tinut asta vara regimul asta si la fel am slabit.
se tine 3 luni regimul. l-a tinut [pana la capat o colega de birou . si a slabit 15-17 kg. ceva de genul asta.
stiu doar primele doua saptamani sa vi le spun restul nu le stiu . le am pe mail. 2 sapt numai carne de orice fel inclusiv mezeluri slabe, cremvusti, conserva ton, pui , peste, porc, vita consumate fierte, la cuptor, sau gratar. care zilnic, max 2 oua pe zi( fierte sau omleta fara ulei) si max 2 triunghiuri branza topita fitness pe zi.
eu dim imi fac o omleta si imi pun deasupra triunghiurile de branza. la munca mai bag niste cremvusti sau conserva de ton, si acasa imi bag niste pulpe la cuptor. si combin cum pot toate natiile de carne.
nu stiu daca e cel mai bun , dar la mine si la toti cei care l-au tinut a dat rezultate.
ma rog in regim scrie ca tre sa mananci 5 mese pe zi. prima pe la 9-10 si ultima pe la 17-18.
si vreau sa-l tin pana la capat. tre sa mai slabesc 10 kg. acum am 62. dar sunt mica de inaltime am 1.60.
spuneti-mi si mie pls cum bag poze. sa pun si eu cu buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Miky, imi pare rau de pitica..dar se face ea bine cat de curand..ptr poze, fa-ti cont pe webshot.com si uploadeaza acolo!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA bebelusilor de azi!!

Nicol ai aparut!
Blanka iar e-coli? offf.. ce rau imi pare!
Naty si eu tot natural as mai naste.. nu ma bag la ceza.. sper sa pot si bb2 tot natural!
Ramo l-am vazut pe ochi albastri!

maaammmaaaa Mimo ce de bucate!!! si Vladut e un barbatel tare dragutzel!

Bubu si noi exersam la suflat! cica noi il imitam pe tati cum fumeaza..
ce tare Iulia cu 2 dinti!!unde s-a bagat ea!
vad ca Tudor a dat iama-n pusculita!
Luny ma bucur ca ti-a placut pie-ul.. abia asteptam sa vad ce zici de cum ti-a iesit, aveam emotii
Bubu baietii tai haiosi si frumosi!
Miky sanatate la puiutza..

mai daca nici noi nu avem dinti, oare sa fie tot lipsa de vit D.. oricum vad ca fontanela s-a mai inchis, ca eram speriata un pic si din cauza asta.. adevarul ca tot am inceput sa stam pe la soare.. ca aici cum se stie doctorii nu prea recomanda sa ii dai vitamine, cum zic in RO de Vigantol..

mamaaa Luny ati tuns baiatul!!
send.. ca s-a trezit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, desi nu pricep de ce n-ati gasit ceva mai bun de facut, totusi ii vine super freza noua Muffei si acum mi se pare ca e o fantastica (,) combinatie intre tine si Liviu...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

alarma falsa.. inca doarme..

dar in schimb am uitat ca pusesem painea in tava putin la dospit inainte sa o dau la cuptor.. si mi-a crescut asa mult, si dupa ce am uns-o mi s-a lasat un pic.. offf.. mai bine nu o mai ungeam.. acum am bagat-o la cuptor.. sa vad cum o sa iasa..

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

stai ca mi-am adus aminte ceva"
MImo nu ne-ai spus ce a ales de pe tava!!

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

stai ca mi-am adus aminte ceva"
MImo nu ne-ai spus ce a ales de pe tava!!

Da, chiar asa!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf...Muffy are bubite mici si rosii pe burta, pe la gat(astea pe la gat sunt de cateva zile).Cele de pe burta parca erau si acum cateva zile, dar acum sunt mai rosii..o fi alergie la ceva? de la antibiotic?..
Freza noua e demult gandita, azi ne-am luat inima-n dinti...avea bretonul lung ca aproape-i intra in ochi, si perciunii mari, cadeau peste urechi, ni se parea ca arata ca un tocilar, usor matol....bineinteles ca mama s-a scandalizat, cum am putut sa facem asa ceva inainte sa-i taiem motul???
Bai, care stiti, explicati-mi si mie stupida traditie care spune sa nu tunzi copilul inainte de mot..ca ce?? mama tot zicea ca nu e bine, ok, asta am inteles, dar de ce? cica 'nu stiu, dar nu e bine, nu trebuia!!' m-a linistit cu explicatia asta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hehe...pai n-a fost nicio tava ca nu i-am taiat "motul", nu va spusei Mai dupa Paste, in aer liber si cu catering Oricum presupun ca acum le lua pe toate cu bratul
Am ramas datoare la RalucaSp ...vroiam sa spun ca ma incadrez la categoria grea, voi lupta alaturi de Cris ..."70 cu 15 in plus" e categoria mijlocie Oricum, odata si odata va trebui sa se intample si asta Acum ma lupt sa termin ce-am gatit ieri, dupa principiul "mai bine sa-mi faca rau decat sa-mi para rau"
Bestial Mufa "baietel" Alte poze inca n-am vazut dar asta "ma manca" pentru ca avea titlul "surpriza" si ma gandeam ca-l vad pe Mufa calcand rufe, mergand cu bicicleta, recitand poezii ...ca din partea lui ma astept la orice
Ma duc sa vad ce mai fac doctorasii , va pup..noapte buna
PS Blankarmulta sanatate lui Eric si fii calma pt Ana

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Intai
Vladut
ieri m-am hotarat si eu sa fiu constiincioasa pe meserie cand aveam sarbatoare pe crenguta ce potriveala
Mimo, esti minunata, sa ai un pui fericit si implinit, curajos si puternic ca si tine!
Iar tu Vladut, ti-am mai zis, esti binecuvantat cu o familie !

Naty, ce hlizita si dulce e Iulia! S-o mananci! Sunt 2 dinti total la inventar. Unul singur jos si unul singur sus! Si am vazut ca s-a apucat de speologie.

Bubu ce frumusei de pui ai! Si ce dantura de reclama la pasta de dinti pentru bebei! E super tare!

Miki, bine ai venit pe crenguta, imi pare rau de puiutul tau! Sper sa treaca repede si sa-si revina cu toate cele la plutire.

Livi sa treaca supararile, adica durerile.

Luny, cum mai e noaptea cu Mufa? Ce freza misto are! Barbatus in toata regula! Imi place mult cum ii sta!

Blanka imi pare tare rau pentru puiut, iar infectie… sper sa nu fie, tin pumnii!

Olga , m-am bucurat sa te vad.

Unde e Clau?

Stela?

Valentina, mai vreau sa va vad, n-am mai vazut poze cu voi de multa vreme.

Cleme , oare am zis? Tare dulce pletoasa ai tu!

TOTUSI ce e cu Liana? De ce nu mai poate intra? Zicea careva ca e ocupata. E suparata pe cineva? Sper sa nu. Mi-e dor de ea.

Tuchi sa treaca repede raceala, ca numa’ de ea nu ai nevoie acum. De fapt nimeni nu are nevoie de raceala! Sa fie intr-un ceas bun noul job!

Cris

Simo ma bucur ca va simtiti bine, iar de nord te referi si la Maramu’, nu? Te astept in vizita.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput