*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Miky, 10 picaturi de Vigantol/zi???

Bine ca nu mai are febra micuta...
Si eu auzisem de treaba cu intarzierea dintilor din deficit de vitamina D...si la Iulia ar fi valabil; am inceput sa-i dau Vigantoletten in loc de Vigantol cu care, cum am zis, avea fontanela mare, din decembrie, cand avea aproape 11 luni. Si putin inainte de 1 an au inceput sa-i iasa si ei dintii...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mikydoozza spune:
da 10 picaturi mi-a zis.
am o colega de birou care are un bebe de 2 ani si avem aceeasi pediatra.am itrebat-o si pe ea si mi-a zis ca a avut si ea perioade cand i-a dat 10 picaturi de vigantol/zi.
sper sa-si revina !!
acum ma preg sa fug acasa. sunt la munca!! sun acasa de 20 ori pe zi deja.
cleme spune:
Naty eu am o prietena a carei fetita, la un an jumate nu are decat 2 dinti si cateva masele. Si asta din cauza lipsei de vit D, la ea a fost nevoie chiar de injectii cu vit D...
Miky si eu i-am dat Ketof Dianei cand era ragusita, cred ca ar fi bine sa i-l dai cu lapte sau apa. Cel putin Diana seara il voma, acum depinde si de copil.
ccris_ccris spune:
Salutare, randunici!
Azi am fost harnicutza, am spalat o gramada de rufe, inclusiv lenjeriile de la paturi (al nostru si al micutei), am facut papica si pentru pui si pentru noi, iar acum am zis sa ma relaxez si eu un pic cu voi.![]()
Mikyduta, bine ai venit printre noi, spor la ciripit!
bebelina ta sa-i treaca febra si tusea.
Cata,
sa-ti treaca raceala!

MEDEEA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI LA PUNGA GROASA!
Raluca, mami, da' tu ce vrei sa mai dai jos?
Ca esti supla si frumoasa! Succes, oricum! Eu am mai putin cu 2,5 kg! Acum nu stiu daca e din cauza ca am scapat de rusi sau chiar am slabit!
Ariel, esti mortala cu tero ai tai!
Beyy, mi-ati bagat un cui cu vaccinul asta!
Dau send si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Naty, eu tot cezariana as face, chiar daca ar fi sa nasc pt. prima oara! Ce scumpa e Iulia si unde s-a ascuns ea!
Am vazut si pozite cu Andrei
!
Mimo
ce de mancare ai facuuut! Si ce tort frumos, bravo tie!
Si ce mami frumoasaa!
Blanka, sanatate multa la puiut!
Gata, ne vedem mai tarziu, ma duc sa-i fac baie lui mica, fiindca la 8,30 incep "nevestele" pe Prima!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bubu05 spune:
Myky, imi pare rau de Alexia, saracuta...sa nu fie laringita daca zici ca e putin ragusita...moama, si nici eu n-am mai auzit de 10 pic de vigantol
, oricum dr. stie mai bine...dar 1 ou de prepelita mi se pare super putin...adica un sfert de galbenus de ou de gaina?? hmmm, eu ii dau 4 galbenusuri o data ![]()
Cleme, nici eu nu eram pregatita nici fizic si nici psihic pt. Stefanoi
, sotul m-a convins
. Bine, partea financiara e cat de cat ok la noi...
Clauuu, uer ar iu?
Liana, mai zi si tu "suntem, bine, da" ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VALENTINA C spune:
Ma bag si eu la baita!
O sa vad maine raspunsurile voastre!
Noapte buna!
Valentina si Matei (10.04.2008)
Simo27 spune:
am ajuns si noi la IESI acasa,la fini,unde e zapada
.ieri cand am plecat nu era deloc
!sa nu va mai zic ce nameti ,ce ninsori,ce friguri am indurat!si sa nu va zic ca lui David ii curge nasul ca la robinet
!ma bucur enorm ca nu l-am luat pe Sam...sincer,afara erau -5,-8 grade iar in masina era cald.trecerile astea bruste de la rece,la caldura l-au terminat si pe David!ieri a fost viteaz si a mers la pestera Sf Teodora de la Sihla,unde era zapada pe putin jumatate de metru...
!si noi nu am avut imbracamite adecvata,adica ,de ger
!una peste alta,am vazut vreo 14 manastiri absolut superbe si minunate!!!!e minunat in Moldova

!nu regretam deloc,dar daca era putintel mai cald,era muuuuult mai bine
!la anu,cu siguranta vom reveni,dar in mai
si vom merge si in Nord!
acum va las,ca ma duc sa ii fac o baie fierbinte lui David!
maine plecam pe la 10 dimineata!
va
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mikydoozza spune:
bubu da asa mi-a zis azi pediatra.. eu ieri i-am dat 3 galbenusuri . mi-a spus ca sunt mai concentrate.. ma rog.. o sa-i dau tot 3 daca voiasa ati dat si nu s-a intamplat nimic.
acum suntem la program de dans. ascultam muzica. bebelusa nu prea are comportamentul schimbat. ea tot tipa, vorbeste, danseaza.
acum 2 zile intr-adevar cand a avut febra mare era mai molesita si adormita. acum am scapat de febra.
criss ms de incurajari
va pup pe toate . sunteti niste dragute.
vreau sa pun si eu poze si nu stiu. ce tre sa fac?
luny spune:
ce sa facem si noi...ne plictiseam...supliza!!![]()
![]()
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!