*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 17
luny spune:
Vali, de la Foisor ar fi asa: Mihai Bravu-Baba Novac, stanga, si ajungi la intrarea de la fantani..e cea mai aproape intrare..
Tuchi, dictractie placuta maine!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Am uitat sa o felicit pe Ariel pentru noul bebelus!
sa fie intr-un ceas bun si cu mult noroc si cu vanzari maxime!
oare Ursuleata ce face??
Si nici Nicoleta de la Brasov n-a mai dat nici un semn de mult!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Mihutzule, ce crezi ca am si eu la cuptor?? sunt lesinata, abia astept sa se faca placintica americana 

Naty, Stef papa asa lapticul:
- dimineata: 130 ml
- pe la 11: 100 ml
- pe la 16: 120 ml
- la culcare:150 ml
Cateodata mai papa si noaptea, pe la 2, 100 ml.
Mai am de citit...revin...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VALENTINA C spune:
Hai ca nu m-am exprimat eu bine. In IOR s-a facut de curand un Foisor si acolo vrem sa organizam cu gradinita un Targ de Martisoare. Ideea e ca parcul e asa de mare, incat nu stiu care intrare e mai aproape de acest Foisor. Capisci? ![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
aliceionescu spune:
Salutare!
Olgutz, de o mie de ori "saru'mana" pt.link-uri!!! Stiam eu ca tre'sa ai tu ceva "la mana"!
Oarecum m-am mai linistit, emotii vor fi pt vaccin, dar...osafiebine, nu? Mi-a placut asta "vaccinurile nu omoara pe loc, nu te ajuta sa castigi la loto si nici sa-ti gasesti partenerul ideal":)))

Cata, esti mai bine, da?
N-ai spus cum a fost la Ploiesti (sau am ratat eu), dar sunt sigura ca bine/bune. Si Thea tot la faza de trantit/busit/pocnit este, incerc sa-i fac fata, dar parca e tot mai greu si ea, tot mai incapatanata...
Luny, Mufa este super-tare cu tunsoarea asta, ii sta f. f bine! Imi pare rau dc o fi vb de roseola...sa aveti vesti bune azi la dr. Eu nu cred in astea cu "nu e bine sa....inainte de..."
P.S. Ai incercat vreodata sa-i dai lapte/lichide din cana cu pai? Eu am incercat cu Thea de curand si vad ca inceput sa bea apa, macar ca se joaca, da' tot e bine (ea nu vrea niciun fel de lichid, din niciun fel de recipient, in afara de lapte...). 
Stela, si Thea e in greva. Eu insa stiu clar ca e de la dinti, vad ca i-a spart, in sfarsit (Doamne ajuta), dupa luni de zile, un incisiv, iar dintii din fata mai-mai sa iasa, li se vad colturile. Eu am schimbat farfurii/linguri (Thea nu e la prima greva, asa ca am incercat multe trucuri) dar n-a functionat. Poate la voi e cu noroc!Pup fata, sa fie calma si rabdatoare, mai ales cu soacra!![]()
Bubu, de baietii tai ca sa zic, is tare frumosi amandoi! De fapt, voi sunteti frumosi toti 4, asa ca... M-ai molipsit iar...fac cartofi frantuzesti.
Ramo, gata Andreiu' de sanius? Sa va bucurati de zapada, ca la noi nu e...a nins doar un pic si s-a topit deja, ce-am putut sa-i arat Theei de la geam. Ea zice la "ling-ling", "dada".![]()
Maria, da' bogat ii Tudor al tau, bre!![]()
Bitza, azi m-am uitat cu Thea la pozele voastre si nu ma lasa sa mai inchid calc., tot o mangaia pe Antonia, tare i-a placut de ea. Si mie la fel!
Valentina, deci ai liber la bucatareala, hm? Bv. pt Mateiu' in regula!
Naty, mai, da' ce s-a conturat Iulia!!!
Cum merge treaba?
Zoze, dc am trait sa-l vad si pe Suflet blond adormit in scaunul de masa, e lucru mare! Thea nu m-a surprins niciodata cu vreo faza de asta, dar sper din suflet sa am aparatul aproape!! Bune clatitele fara oo, hm?
Mai, acu' sa mai zic ceva si despre noi. Ati vb voi de dinti si deficit de vit. D...hmmm, eu nu stiu ce sa zic. Adica: Thea are numai 2 dinti, jos. In rest, gingii rosii si bombate peste tot, un incisiv care a spart aseara...chestii de astea. Dar voi mai avea ceva de asteptat, pt ca ei f f f greu ii ies dintii. DAR, este si un DAR: noi la cap. "fontanela" stam f bine, adica e aproape inchisa, nu o mai simt decat cu buzele, uneori. Deci, dc ar fi deficit de vit. D, s-ar manifesta si aici, nu?
Dc am timp, incarc un filmulet si revin la povesti...
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Hai ca nu m-am exprimat eu bine. In IOR s-a facut de curand un Foisor si acolo vrem sa organizam cu gradinita un Targ de Martisoare. Ideea e ca parcul e asa de mare, incat nu stiu care intrare e mai aproape de acest Foisor. Capisci? Valentina si Matei (10.04.2008) |
inseamna ca nu stii nici unde este, nu?..cred ca tot la intrarea de la Fantani, daca ala se numeste foisor..e exact la intrare, ca un mic amfiteatru cu banci de lemn!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Si noua ne-a placut la Bulgari. Anul asta tot acolo vom merge, sper (ar fi al 4lea an) . Am stat numai in Nisipurile de Aur de fiecare data (la Astera, la Grifid Arabella si la Hermitaje, iar la un Paste am fost si la Sunrise-Excelsior - daca ajuta pe cineva va pot povesti despre fiecare in parte) si am fost f multumiti. Tinand cont ca Sabin nu sta in scaun deloc la alte variante oricum nici nu ne gandim. Romania cade din start, asa ca tot pe acolo vom ajunge.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
aliceionescu spune:
Am reusit cu fimuletul:http://good-times.webshots.com/video/3085758030103304986ZAGIZe
Ariel,, sa ai parte de un Aricel cat se poate de muncitor. Si Minulescu e pe lista mea de favoriti, pana acum suntem la unison cu preferintele literare, astept noi citate la semnatura ta, sa vedem pana unde...![]()

Ralucaspm, frumosi copiii tai in zapada, frumoasa iarna! M-ai distrat tare cu mama la care poti ridica tonul, ai mare dreptate! Gandesc exact ca tine!![]()
Cred ca mai bine mai lucrez si eu ceva pe ziua de azi...
ralucaspm spune:
Vine randunoiul si o ducem si pe Ioanna la petrecereeeee !!!
Doar Iorgos mai e bolnavior, dar merge si el spre bine 
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
inseamna ca nu stii nici unde este, nu?..cred ca tot la intrarea de la Fantani, daca ala se numeste foisor..e exact la intrare, ca un mic amfiteatru cu banci de lemn! LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Multumesc. Ideea e ca nu stiu cum arata. Cred ca o sa fac o vizita in IOR, dar pe vremea asta....cam greu.
Valentina si Matei (10.04.2008)