*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 16
ralucaspm spune:
Stela, ce stiu eu despre fructe e ca nu se strica asa de repede, adica nu e rau daca i le dai dupa o ora, doar ca isi pierd din vitamine.
Te inteleg cu soacra si cu mama. Si eu sunt la fel. O prefer pe mama pt ca , desi nu e mai buna, macar pot sa mai tip la ea
.
Si pe mine ma irita tare cand ai o problema si te mai toaca si altcineva la cap. Mie imi spune mama ca Ioanna a racit la zapada, ideea fiind a mea sa mergem la zapada inseamna ca eu sunt de vina.
Eu cred ca ea s-a molipsit la gradi sau a racit luni tot la sau in drum spre gradi. Varianta a doua a cazut pt ca acum s-a molipsit si Iorgos de la ea si deci e viroza.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
bitza037 spune:
vai ce greu merge formul de la servici.......emoticoane nici atat nu am....
Luny nu am apucat sa citesc link-urile care ti le-a dat Olgutza (parca)cu roseola....dar din cate situ eu la bolile astea cu bubite nu se da antibiotic....intreaba si tu dr.sau poate intra Naty si stie ea......zic asa ca sa nu faci vreo prostie ......adica pana te lamuresti daca asa este sa nu-i mai dai antibiotic.....nu vrasu s ate zapacesc ci sa te previn sa vezi ce si cum????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
bitza, asa scrie acolo, ca nu se da antibiotic, asa ca daca asta are, prostia e deja facuta...plecam la dr..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
si acum scrisorica.......
Ralucaspm,Mihutza-ce am mai ras cand ai zis ca randunoiul dormea cand am facut-o pe Antonia...hahahahaha......multi zis asa si randunoiul s-a a conformat...orcium are si de la el dar particularitati....o parte din comportament...mai studiem restul, Naty,RamoCata,Luny multumim pentru aprecieri la adresa pozicilor noastre.
Naty si Bubu merci si pupici
Mstela nu te stresa ca nu are rost si ANtonia manaca extrem de putin de ceva timp cam o luna si ceva s azic......mananca cat de cat legumele d ela pranz, fructele de dimineata nu le mai vrea, lapte manaca foaret putin cam 120-130 maxim la o masa......maxim 4 mese pe zi....dar nu ma stresez.....pana cand o simtt organismul ei sa manance mai mult...
Mihutza am uitat sa zic ca si eu am vazut poze cu Andrutza cu clame...super frumoase....dupa ritmul in care ii creste parul Antoniei ii pun clame la majorat.
Si confirm si eu de Bucovina.......randunoiul meu este de acolo....si asa este ...este foarte frumos acolo.....cu toata ca ma mai enervez eu uneori ca ma innebuneste de cate ori o lauda.
IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
a adormit Muffy..i s-a declata programul azi, asa ca mergem la dr dupa ce se trezeste si papa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
imda...am citit si eu link-ul cu roseola....dupa cum vad eu...s-ar putea ca si ANtonia s afi avut asa....numai ca nu avea bubitele pe ghat si pe maini...dar dupa ce a teeminat cu febra imediat au iesit bubitele pe ea.......
IRINA 
Antonia
sufletel
VALENTINA C spune:
salutare!
Stela, exact in aceeasi situatie am fost si noi acum vreo 2 saptamani, numai ca soacra-mea nu zice nimic de fata cu mine. Poate ii zice lui Alin, dar pe mine nu ma streseaza
. Eu i-am dat lapte atunci cand n-a vrut piure de legume.
Azi l-am dus pe Matei la pediatra, care nu l-a mai vazut de vreo 2 luni. A zis ca arata foarte bine 
si i-a dat liber la o multime de mancaruri: peste, ficatel, mamaliga cu diverse.....o muuultime.
Mie mi-era foarte comod sa-i arunc cateva legume in apa si apoi la blender, acum trebuie sa ma gandesc ce combinatii ii fac, in ce zile ce mananca...Cred ca abia acum vine greul pentru mine, care gatesc o data- de doua ori pe saptamana pentru noi. Dar cu ajutorul bucatarasului
o sa fie bine.
Miha, hai ca-ti promit sa mai fac poze cu noi si sa le afisez!
Luny, ca de obicei, Mufa este un barbat/ baiat bine! Si Alin l-a tuns pe Matei acum 2 zile, zici ca e luat cu castronul/ sau cu ciobul, cum vreti
Am chef de vorba, dupa cum vedeti!![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Am fost in oras sa iau cadou pentru maine, am reusit sa-mi iau si solutie pentru lentilele de contact( nu mai aveam si de 2 saptamani umblam numai cu ochelarii, ceea ce ma enerveaza foarte tare).
Olgutza, m-ai uns la suflet cu vorbele tale.
Luny, imi pare rau ca treci prin asa chestii cu Mufa!
sa treaca repede!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
Totusi, imi spune si mie cineva pe unde se intra in IOR pt Foisor???? Claaaau, Mimooooo!!!!!!!Va rog!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
tuchita spune:
Valentina,
te-as ajuta daca as sti! dar nu te poti uita pe o harta pe net?
Olga, iti garantez ca la bulgari e si mai ieftin si mai frumos decat la noi....
Chiar ma gandeam la tine cand am vazut stirea cu Madonna!
Eu inca ii astept pe cei de la U2!
Cu RHCP am cam ratat sansele...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)