*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutz, cred ca e o faza. Eu stii ce as mai incerca? I-as cumpara un alt castronas, fff colorat, si o lingurita noua, am vazut chiar seturi, ieftine si colorate din greu. Si eu imi frec creierii, ca si a mea a inceput cu fite ( aseara de ex nu a inghitit nici macar O lingurita de iaurt, ea care lingea iaurtul...i l-am amestecat cu cereale cu mar, si a mancat jumatate ). Iar cu enervatul...e greu al naibii, stiu! Dar nu iti folosesc la nimic nervii ( sunt profunda, stiu ). Risti sa o stresezi si pe ea, sau sa o fortezi si tot de unde ai plecat de intorci, ba mai rau! las-o in ritmul bei, e important ca bea laptic, deci are ce digera, de unde se hidrata...Si fii ZEN ( ma rog, cat poti...)

Luny, da, si a Sofiei de familie e pediatra. Regasesti ceva din simptomele astea? Ca cica ar fi epidemie prin Bucuresti...http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1122

Cami,

Tuchi, noi concediu anul asta pe litoralul romanesc si gata Criza asta ! Da' ma duc la concerte, se pune ? Depeche Mode, Placebo si Madonna ( 600 de lei biletul in fata scenei, incredibil Iau mai la coada vacii asa, ca-s saraca ) Ili e o dulceata !

Ramo, tu treci la calcat si eu la munca !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, s-a trezit

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olgutza,ai mare dreptate tu...ma straduiesc mult sa nu ma enervez,chiar daca mai tun si fulger..dar ma provoaca mai mult soacramea cu panica ei,de ce nu mananca fata,ce-i facem si-mi provoaca mai multi nervi.Si na,nu e mama sa tip la ea,ma fac ca nu aud dar ma enervez in sinea mea si-mi vars naduful aici.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata

inainte de o scrisorica mica vreau sa-ti zic Luny ca Mateiutul s-ar putea sa doarma mai mult de la antialergic, eu cand i-am dat Antoniei prima data sambata trecuta a dormit de la 17.30 pana 22.30....o verificam mereu sa vad daca respira ca niciodata nu a dormit asa de mult...dar mi-am dat seama ca de la Claritine este......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragele mele, anunt mare
dupa un lung si greu travaliu, am nascut! s-a nascut BebeAricel! Acum ii taiem buricul, il toaletam , cat de curand (in prima parte a lui martie) vrem sa-l scoatem in societate, sa-l prezentam oficial. Cine vrea sa-l cunoasca stie unde il gaseste . ii mai puneti un www. in fata si un .ro la spate!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Mai, am vazut de-aseara nou afreza de Mufarin si chiar vroiam sa zic si eu ce motz mai taiati . Luny, asa stiam si eu, ca nu se taie parul inainte de motz , dar sa nu ma intrebi de ce

Mi-a crescut inima cand am citit laudele la adresa puilor mei balaciti

Azi-noapte iar ma luase nevralgia, dar mai usor...ma dureau dintii de data asta, nu maselele, tot pe partea stanga si am luat nurofen si mi-a trecut si am dormit neintoarsa, astia mici s-au trezit direct la 9

Trebuie sa ies pana la supermarket si apoi s afac supica cu galusti pt. Vlad, Stefu mai are papa azi...revin.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stela, o sa caut o reteta de tort cu banane si iti scriu, dar mai incolo, sa termin treburile

Bitzo, la Hotel Bucuresti mergem la piscina, unde merge si Sovi cu Sash. Iar covorasul pt. baie noi l-am luat din Carrefour si are mereu acolo, la cel din Vitan. Pestisorii noi i-am luat de la Bamboo, tot din Vitan, de la Carrefour si avea acolo si unii care luminau in apa, dragutei. Stefu n-a fost fricos cu apa niciodata.
Uite aici guacamole http://www.bucataras.ro/salata-de-avocado/, aseara eu am plecat la nani si am lasat calculatorul deschis, ca se bagase randunoiul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

zoze i-am dat antitermice in continuare..Mihai a avut si el bubite??? noi am ratat complet linglingul..
olgaaaaaaaaaaa asta e!!! cred ca e roseola asta!!!!!!

Mergi la inceput

bitza, ai dreptate cu somnul, de la antialergic este!

deci daca e roseola, l-am umflat cu toate cele degeaba!! imi vine sa-mi dau palme!! din parc e luata sigur, de la locul de joaca!

Mergi la inceput

ccris, mi-am amintit de placinmta...e pe bucataras reteta, pusa de Mihutza!

Mergi la inceput