*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 15
Olgutzika spune:
Stelutz, cred ca e o faza. Eu stii ce as mai incerca? I-as cumpara un alt castronas, fff colorat, si o lingurita noua, am vazut chiar seturi, ieftine si colorate din greu. Si eu imi frec creierii, ca si a mea a inceput cu fite ( aseara de ex nu a inghitit nici macar O lingurita de iaurt, ea care lingea iaurtul...i l-am amestecat cu cereale cu mar, si a mancat jumatate
). Iar cu enervatul...e greu al naibii, stiu! Dar nu iti folosesc la nimic nervii
( sunt profunda, stiu
). Risti sa o stresezi si pe ea, sau sa o fortezi si tot de unde ai plecat de intorci, ba mai rau! las-o in ritmul bei, e important ca bea laptic, deci are ce digera, de unde se hidrata...Si fii ZEN
( ma rog, cat poti...)
Luny, da, si a Sofiei de familie e pediatra. Regasesti ceva din simptomele astea? Ca cica ar fi epidemie prin Bucuresti...http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1122
Cami,

Tuchi, noi concediu anul asta pe litoralul romanesc si gata
Criza asta
! Da' ma duc la concerte, se pune
? Depeche Mode, Placebo si Madonna ( 600 de lei biletul in fata scenei, incredibil
Iau mai la coada vacii asa, ca-s saraca
) Ili e o dulceata
!
Ramo, tu treci la calcat si eu la munca
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
luny spune:
gata, s-a trezit![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Olgutza,ai mare dreptate tu
...ma straduiesc mult sa nu ma enervez,chiar daca mai tun si fulger..dar ma provoaca mai mult soacramea cu panica ei,de ce nu mananca fata,ce-i facem si-mi provoaca mai multi nervi
.Si na,nu e mama sa tip la ea,ma fac ca nu aud dar ma enervez in sinea mea si-mi vars naduful aici.![]()
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
bitza037 spune:
neata
inainte de o scrisorica mica vreau sa-ti zic Luny ca Mateiutul s-ar putea sa doarma mai mult de la antialergic, eu cand i-am dat Antoniei prima data sambata trecuta a dormit de la 17.30 pana 22.30....o verificam mereu sa vad daca respira ca niciodata nu a dormit asa de mult...dar mi-am dat seama ca de la Claritine este......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ariel_7000 spune:
dragele mele, anunt mare 

dupa un lung si greu travaliu, am nascut! s-a nascut BebeAricel! Acum ii taiem buricul, il toaletam
, cat de curand (in prima parte a lui martie) vrem sa-l scoatem in societate, sa-l prezentam oficial. Cine vrea sa-l cunoasca stie unde il gaseste
. ii mai puneti un www. in fata si un .ro la spate!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
bubu05 spune:
'Neata!
Mai, am vazut de-aseara nou afreza de Mufarin si chiar vroiam sa zic si eu ce motz mai taiati
. Luny, asa stiam si eu, ca nu se taie parul inainte de motz
, dar sa nu ma intrebi de ce ![]()
Mi-a crescut inima cand am citit laudele la adresa puilor mei balaciti 
Azi-noapte iar ma luase nevralgia, dar mai usor...ma dureau dintii de data asta, nu maselele, tot pe partea stanga
si am luat nurofen si mi-a trecut si am dormit neintoarsa, astia mici s-au trezit direct la 9 
Trebuie sa ies pana la supermarket si apoi s afac supica cu galusti pt. Vlad, Stefu mai are papa azi...revin.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Stela, o sa caut o reteta de tort cu banane si iti scriu, dar mai incolo, sa termin treburile ![]()
Bitzo, la Hotel Bucuresti mergem la piscina, unde merge si Sovi cu Sash. Iar covorasul pt. baie noi l-am luat din Carrefour si are mereu acolo, la cel din Vitan. Pestisorii noi i-am luat de la Bamboo, tot din Vitan, de la Carrefour si avea acolo si unii care luminau in apa, dragutei. Stefu n-a fost fricos cu apa niciodata.
Uite aici guacamole http://www.bucataras.ro/salata-de-avocado/, aseara eu am plecat la nani si am lasat calculatorul deschis, ca se bagase randunoiul ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
zoze i-am dat antitermice in continuare..Mihai a avut si el bubite??? noi am ratat complet linglingul..
olgaaaaaaaaaaa asta e!!! cred ca e roseola asta!!!!!!

LUNY
luny spune:
bitza, ai dreptate cu somnul, de la antialergic este!
deci daca e roseola, l-am umflat cu toate cele degeaba!!
imi vine sa-mi dau palme!! din parc e luata sigur, de la locul de joaca!
LUNY
luny spune:
ccris, mi-am amintit de placinmta...e pe bucataras reteta, pusa de Mihutza!
LUNY