*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (212)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
arata f bine, Valentina!![]()
Ariel, imi plac tare mult culorile Aricelului, printre preferatele mele, in combinatia asta, verde-turcoise-blue!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Moamaaaaa, cum e placintaaaaa 

Nu am mancat nimic mai delicios pana acum! Este extraordinara! eu am pus ulei de palmier in aluatul de la baza si a iesit tare fraged, apoi merele zemoase si sosul ala...mor, lesin, ma duc sa pap, ca am lasat-o la racit!!
L-am vazut pe Mihaita cum dormea in scaunel, hi, hi! Si pe Antonia frumoasa foc, in sarafan galben! Si pe noruta mea durdulie si ranjita!
Of, Stela…nu esti singura care are probleme cu papa…poate are doar o perioada si o sa-si revina…trebuie sa ai rabdare si sa nu te enervezi. Da-i sa pape doar ce-i place. Doamne, si te inteleg cu soacra, nasol ca sta calare pe tine…Borcanele ai incercat, poate vrea din alea?
Olguta, ma bucur tare ca esti vorbareata si f. interesant blogul, o sa citesc si eu pe-acolo. Noi o san e luam bilete la Tudor Gheorghe, abia astept!
Wow, Ariel, esti tare, felicitari pt. nascare!! Succes maxim!
Vali, spor la bucatareala! Ma suni cand vrei tu 
Alice, mersiiii! Spor la cartofiori!
Stef a mancat de-a spart, Stela nu citi aici 
A mancat un castronel de piure cu ficatel si era dulce de la sfecla rosie si apoi un polonic de supa cu o galusca mare! i-am dat din oala mea, galusca cu albus si avea si niste sare
. Acum cine credeti ca vrea si placinta?? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
am fost pe afara,am facut papica pt andrei o ciorba de pui ,am papat,ne-am jucat si acum biatu face nani...eu am calcat si acum sa ciripesc un pic...
pana vine soata ca apoi nu se mai poate ca ciripim intre noi![]()
mstela-uff iti doresc sa ai multa rabdare...si pe mine ma enerveaza fazele astea 'de ce nu mananca,..etc' mie imi faceau asa ,si mama si soacra mea cand era andru mic si nu vroia sa pape la tziti...off ce m-au mai stresat si la fel ...nu ziceam nimic..soacrei dar nu e bine...cumnata mea tot timpul imi zice sa spun ce nu-mi convine, sa nu tin in mine ca eu ma consum si pe ei ii doare in fund,si sunt parintii ei...si am inceput sa-mi spun parerea chiar daca nu le convine..daca se supara le trece iar daca nu le trece e treaba lor...
...cam la cate ore ii dai sa pape?...incearca ca la masa de pranz sa aiba cam 4-5 ore de cand nu a papat nimic...
olgutzica-am calcat
...
iete ca se trezi viesputza ...fug...sa vedem daca mai face nani ca nu dormi decat o juma de ora...
daca nu ciripitu se aman pt la ora 11 diseraa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
bubu05 spune:
Mai, ce viscol e afara
si friiig...brrr...
A halit Stefu mere din placinta si se lingea rau pe botic si tropaia sa-i dau 
Crantaneala aia de deasupra e fenomenala
. V-am zapacit cu placinta, nu?
Luny, tu mai ai din ea?
Apropo, Luny, bafta la doctor...daca are roseola nu trebuie antibiotic
. Of...asta e cu bolile astea de piele, cam la 3 zile de febra maricica pot sa apara bube si de-aia se asteapta cu antibioticul...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
Muffy doarme de aproape 3 ore!!!
inteleg ca vremea il trage la somn, dar parca nici asa...
LUNY
natynic spune:
Luny, probabil ca pana la urma e eruptie virala. Chiar sunt curioasa...Pup Mufinul si pe mami lui.
Alice, ce maaaaare e Thea!
Cati cm mai are??
Stela, aceeasi idee ca si Bubu: incearca borcane. Cateva zile. Si daca mananca, incepi apoi treptat sa amesteci borcan cu mancare facuta de tine pana inlocuiesti complet. Noi asa am invins vreo 2 greve. Stiu ca esti contra borcanelor dar daca te incapatanezi, la nimic nu-ti ajuta. Iar pe soacra nu o lua in seama; e o tendinta generala de la o varsta incolo![]()
Olgutza, sincer, nu trebuie sa ma "distrugi" cu zeci de citate pro-vaccinare. Eu mi-am vaccinat copilul cu schema obligatorie si, dupa cum spuneam, chiar daca mi se strepezesc dintii, voi continua la fel. Iar daca mi-ai citit opinia, eu n-am vorbit deloc despre argumentele actuale ale "istericilor anti-vaccinare", ci mi-am exprimat parerea ca in viitor s-ar putea sa descoperim mai multe...Medicina niciodata nu a stat pe loc si multe "legi" ferme si descoperiri senzationale au fost desfiintate de proba timpului. In fine, au fost pe forum nenumarate discutii aprige despre vaccinare, la unele am participat si eu si apoi am renuntat...Renunt si aici pt ca oricum mi-au fost gresit intelese cuvintele
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Luny, Iulia azi a dormit de 2 ori cate 2 ore si nu a luat antialergic! Uita-te fato pe geam-tu n-ai dormi non-stop, daca ai fi in locul lor (adica cu trebile si responsabilitatile lor)?![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny, Iulia azi a dormit de 2 ori cate 2 ore si nu a luat antialergic! Uita-te fato pe geam-tu n-ai dormi non-stop, daca ai fi in locul lor (adica cu trebile si responsabilitatile lor)? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
intr-o lume perfecta, as dormi!

a trecut de 3 ore, si-a cuplat somnicurile, clar...si trebuie alimentat si abia apoi plecam..
sper sa ajungem..LUNY
bubu05 spune:
Si eu as dormi...si ma doare si capu'...si Stef nu vrea sa doarma! m-a fraierit! se freca la ochi si si-a baut laptele, 120 ml si apoi s-a revigorat complet si a inceput vorbaraia si joaca 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
am sosit acasa!nu am avut deloc probleme pe drum,desi era zapada,viscolea,ne-a ajutat Bunul Dumnezeu de am ajuns teferi!
acum urmeaza cea mai nasoala treaba:sa despachetez
!mai pe seara sper sa va povestesc mai amanuntit cum a fost!
L-am gasit pe Sam mai mare
,mai galagios si cu 2 dintzuci noi
!a fost un scump cum tipa la noi de pe geam
!pe David l-a giugiulit cel mai mult!asa de mult s-au iubit
-tare scumpi!acum face nanica!
va
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008