LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
elyanne spune:
La muuuuuuuuuulti ani Rianna!!!
La muuuuuuuuuulti ani Carmen!!!
Felicitari Claudi@!!! Nico Louis mult noroc in vaita, sanatate si multe bucurii!!!
Diana multa sanatate... cum mai e Alex? Si felicitari tie... n-am apucat sa-ti spun 
radcarmen mutulica-mutulica... dar si cand le zice ![]()
stefaniya
Multa sanatate! Sa stii ca se transmit pe net... asa patesc cu o preitena... raceste al ei, racesc si ai mei... sa- lovit Andrei l-a cap, s-a lovit si al ei... am zis ca nu mai vb despre asat pe mess ![]()
PP ca te referi la poza cu Raresul Roxanei ![]()
Sf. Alexandru e pe 30 august.
RaisaFudulu asa patesc eu cu Andrei, uneori si cu Mihai... macar a ta e fata... dar ai mei
Zici ca-i mananca si o frimitura de paine...
absoluta hidrasecul e mai bun la gust decat smecta... daca nu bea smecta, i-ai hidrasec pt. sugari si copii...
Multumesc pt. felicitari, alea-alea
... sper sa nu-mi iau lumea-n cap acum...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
Fetelor voi ce va mai jucatii cu picii?k eu nu mai stiu...sunt in pana de idei...sau cu ce???diana tu de unde cumperi puzzelurile alea????
karra ce mai faci ai disparut???
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea Fetelor voi ce va mai jucatii cu picii?k eu nu mai stiu...sunt in pana de idei...sau cu ce???diana tu de unde cumperi puzzelurile alea???? |
hm... la noi Teo isi cam face singur de joaca. Isi alege cate o jucarie si vine cu ea la unul din noi (tati, eu, bunicul). Asta cand nu vrea sa fie deranjat de nimeni, si se joaca pe marginea patului cu un trenuletz zgomotos. "pesi, canta" (percy, canta...)
Ii plac formele de potrivit la locul lor, are 3 modele: un cub care pe fiecare parte gauri cu divese forme si trebuie sa treci piesele pe acolo ca sa le bagi in cub, un ceas de lemn cu thomas the engine care care la fiecare cifra alt forma, si citeste si cifrele, si pe fiecare forma e un trenulet, el le stie numele la toate.... cu limbile ceasului nu se joaca inca. Stie doar ora 8, de pe ceasul normal, cand incep desenele pe animax. Asa si mai avem un autobuz cu doar 3 forme, cerc triunghi patrat, le numeste si le baga corect la loc. Se joaca zilnic cu una din ele, poate cu doua. Si le scoate de sub pat cum are el chef.
Apoi, vrea sa coloram, scriem, desenam cu el. Cere "abatu, abatu" adica creionul albastru, sau "vede" verde, dar de fapt asa zice la culori, ca nu conteaza ce-i dau. Uneori le rupe si deja a invatat, "upt, a gunoi".
Ma ia de pantaloni ma aseaza langa el si ma pune sa scriu pe o foaie cu alt creion diverse: Thomas, animax, minimax, litea X, plus, litera M, A etc. sau sa desenez fata lui Thomas, pisica si cainele de la animax, diverse camioane si tractoare, cercuri, patrate si tinunghiuri
Mai vrea sa ne jucam cu masinutele. Ma pune sa staupe jos intr-o parte, el se duce cat mai departe si ne trimitem masini de la unul la altul (din astea cu arc care merg departe rau si fac si zgomot).
Cand ma vede la calculator se aseaza la mine in brate, ii deschid o pagina word si scrie singur ce litere are el chef de pe tastatura, si ma pune sa citesc ce scrie el, apoi ma pune sa scriu ce ma pune si pe hartie.
Se mai joaca cu laptopul lui de jucarie, care are lumini, muzica, cuvinte in engleza pe care deja le repeta, si cu telefonul de la fisher price pe care il are de la 4 luni si se joaca zilnic cu el. Asta spune literele si cifrele si canta. Si Teo dupa el.
Cateodata aduce o carte din biblioteca si ma intreaba din ea imagini sau litere, alteori il cere pe Toby sa asculte la el si adoarme.
Cam asta. Stiu ca pare putin, dar umple ziua, in afara de mese (unde mananca cu ceva jucarie pe masa musai si cu Thomas filmul ruland la dvd) si somn care este de la 3 la 6 zilnic. La plimbare ( o ora zilnic cu bunicul) vorbeste intr-una. Se pare ca tocmai a depasit faza in care cara cu el cate o jucarie.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
loradin spune:
Neata!!!
Ce de sarbatoriti!!!!
La multi ani Carmen!
La multi ani Rianna!
La multi ani Alexia!
La multi ani Dallina!
Si nu in ultimul rand...sa-ti traiasca voinicul Claudi@! Sa fie sanatos si mancacios!
Absoluta-eu pe Ana am pus-o pe picioare cu ceai de menta si smecta. Multa sanatate micutzei!
Stefanya-sanatate multa lui Carl!
Gaby-sa-ti traiasca printzesa ,sa fie sanatoasa.Ce frumooooooooos! Ai pereche!!!! Ce mi-ar place sa fie si la mine la fel!
Despre noi ce sa va zic? Ana e cum o stiti! Sambata am fost la petrecere (a fost ziua fetitzei cu care Ana a stat in salon la maternitate) Am ramas prietene noi mamicile! M-am amuzat grozav.Ce nebunie ,ce zapaceala! Au fost 4 fetitze si un baietel!Am sa incerc sa pun pozele .
Cu bebe doi lucrurile stau cam asa.Ma trezesc cu o greata de nedescsris care persista toata ziua. Cand ma cauti sunt in cautarea unei toalete.De dimineata,cand a vazut Ana ca-mi este rau a tinut sa-mi spuna "Mami ,nu a Ana in pat...a baie! In traducere" Mami nu voma la Ana in pat du-te la baie".
Desi m-am inscris la burtici de sept-oct 2009 nu ma trage ata sa scriu.E o tampenie insa parca nu-mi gasesc locul.Sunt foarte primitoare fetele insa aici "e cald si bine"
Cu ajutorul Roxanei am reusit sa pun si pozele de la petrecere!
ZAPACITA MEA
Ufffffff! Cand ma gandesc ca zapacita mea face maine doi ani....Creste fata...creste mama! Uite asa imbatranesc! Va pup si va doresc numai bine !
ralualexandrei spune:
La multi ani Carmenfr si Rianna sa aveti parte de tot ce va doriti!!!
Bine ai venit pe lume Nico Luis!!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
diana_jors spune:
Hello,
La muuulti ani frumosi sarbatoritilor de azi si de ieri 

Felicitari
CLaudia pentru flacau, sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi!
Alex e bine, azi l-am dus la gradi, nu s-a smiorcait, s-a comportat mai bine decat ma asteptam eu dupa 2 saptamani de stat cu mine.
Multumesc pentru felicitari, am deja 500 de km condusi
in 4 zile de permis, am adus singura masina din Tarnaveni pana in Bucuresti (cam 380 km). Initial am vrut sa iau pe cineva cu mine, dar m-a lasat balta in ultimul moment, asa ca am venit cu Doamne-ajuta
si am ajuns cu bine. Alex s-a comportat exemplar, mai ales avand in vedere ca era pt prima data legat intr-un scaun de masina. Nici n-am stiut ca e acolo in spate ![]()
Fetelor, aveti grija cu voma si cu diareea, daca apare si febra fugiti repede la spital. Alex in cateva ore (a vomitat la gradi, si pana am ajuns eu sa il iau si apoi cu el acasa si la spital) a ajuns la deshidratare 57%, l-au pus instant pe perfuzii. Recomendari de la noi: hidrasec, ceai de menta, regim strict, lapte delactozat, eventual si niste Sab Simplex daca se si baloneaza. P.S. ce a avut Alex (rotavirus) e foarte contagios.
Jocuri si jucarii - puzzle-uri (eu le iau de la chioscuri de ziare sau din librarii), cuburi cu forme, atlasul cu animale, carti cu povesti scurte si muuulte desene/imagini, masinute, un tren de la Disney (de-ala cu bomboane in el, dar am scos bomboanele). Ne mai jucam cucu-bau, ne mai ascundem prin casa, facem mancare, desenam, coloram, pictam cu mainile... si cam atat, ca sta mult pe la gradi, nu petrecem impreuna atata timp cat as vrea. Si mai face si acolo tot felul de activitati de genul asta.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
radcarmen spune:
La muti ani Carmenfr!
La multi ani Rianna!
Bine ai venit pe lume Nico Louis!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Andreea20 spune:
Multumim mult pt urari, sunteti niste dragute toate.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor copilasilor care au serbat cei 2 anisori, multa sanatate, si numai bucurii sa aduca parintilor.
pisikuta spune:
iii, mady, ce ai facut tu bun acolooo??!! si numai bestioara aia de kitty e vinovata, ca ea a inceput prima . urmaresc cu interes cremele lui razvi, ca si eu patesc ca el, pe maini, de la frig asociat cu anumite substante detergente, dar am neglijat aspectul...
stefanyia: imi pare rau de carl, ca e iar bolnavior si ptr tine ca nu i poti face bucuria atunci cand era programata. cum mereu gasim sa spunem tot raul spre bine, asa ti doresc sa fie minicarnavalul de acasa, mai frumos ca cel de la gradi. apropo de ce ziceti tu si elyana, eu de pe net am luat virusi, dar nu i am dus acasa, i am lasat in laptop. acuma, daca tu nu esti atenta...
carmenefr: la multi ani! sa fii fericita! ref. la postarea ta, sa mor, n am inteles nimic din aia cu fina care e sora dar e nasha si nu are copii etc
. nu s o fi dus efectul deliciilor date pe gat la botez, la tine, sau poate e mintea mai inceata azi, la mine...cine stie...
. una peste alta, bine ca te ai distrat. vezi azi ce faci, daca ti a cauzat totusi de la botez, las o si tu mai moale cu bautura...![]()
cu inimioarele alea, am decupat mai multe, sa am de unde da.
nu sh' ce am, ca nu mi mai vine inspiratia...poate mi vine mintea la cap si descarc niste poze, alea cu animalele...
ia, iubiti va mult, vorba lu' biky!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
la multi ani rianna, sa cresti mare si isteata si frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day