LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza.....felicitari claudi@ sa iti traiasca baiatul!!!!

asoluta pana acum l-am spalat cu nivea sensitive ptr bebelusi si nu facea asa....crede-ma....asta-vara facea de la praf,nisip,pe unde se juca el...acum pe manute a facut ca l-a spalat tata din greseala cu un alt sapun,iar pe fata face de la frig...

stefimic....eu i-am luat lui razvi trenul thomas si vreau sa zic ca s-a stricat fff repede...si nu din vina lui razvi ci asa ca sunt prost facute...mai bine cumpara-i dvd-uri...

va pup si va urez o zi buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

raisa e bestiala

LA MULTI ANI CARMEN!!!

LA MULTI ANI RIANA MICA!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

CARMENFR

SA FII SANATOASA, O VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII SI MICUTA SA-TI ADUCA NUMAI SATISFACTII!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Rianna!!!

La Multi Ani, Carmen!!!!

Nico, bine ai venit pe lume!! sa fii sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI
Alexia
Rianna
Carmenfr, Dallina

Cele mici sa cresteti mari, cele mari sa fiti iubite si fericite!

Bine ai venit pe lume Nico bebe de Claudi@! Sa fii sanatos!

Am alergat ieri toata ziua sa ii gasesc un spatiu de joaca lui Tudor pentru sambata sau duminica. Am constatat cu surprindere ca erau doar 2 posibilitati si ambele ocupate la sfarsit de sapatamana. Asa ca il serbam samabata in familie si luni seara la un loc de joaca.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Claudia@ - multa sanatate si mult noroc in viata noului venit pe lume Nico Louis!

LA MULTI ANI RIANNA!Sa cresti mare si sanatoasa...sa fii bucuria familiei tale!

LA MULTI ANI CARMENFR! Multa sanatate si fie ca toate visele sa devina realitate!

wow...astazi este Dragobetele? Deci ce sa va zic...IUBITI-VA!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

mady mercic pentru informatie, eu vazusem la un pitic un fel de circuit cu 3 locomotive si i-l avea de ceva vreme, acuma nu stiu ce sa zic vom vedea.

ce frumos, deja incep petrecerile piticilor, am ajuns cu ei sa-i ducem la locuri de joaca, nu-mi vine sa cred ca au crescut asa de mult.

noi nici nu stim ce sa facem cu ziua lui STEFI pentru ca avem o problema mare, asteptam sa vedem ce se intampla cu bunica, dar cum se poate intampla in orice moment ma gandeam ca nu as putea totusi sa nu-i serbez ziua copilului, voi cum ati face?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
cum apare trenul THOMAS sta nemiscat, ma anunta ca incepe si fuge repede in pat, i-am promis ca i-l luam de ziua lui, dar in afara de selgros eu nu am vazut, mai aveti voi vreo idee pe unde ar mai putea fi?

noi am gasit Thomas in reteaua Diverta. Teo are deja cam multi Thomas, el nu pare incurcat si le face prezenta in fiecare zi de mai multe ori...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna dimineata!
ce sarbatorite avem azi! Deeeci:

La muuuulti ani, Rianna!
La muuulti ani, Carmenfr!
Bine ai venit pe lume Louis, sanatate Claudi@!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Care e treaba cu trenul asta, Thomas? ca eu nu stiu. Si nici Petrisor. E de rau?

Elyana
, felicitari, esti vrednicuta si la examene.

Diana, felicitari si tie, ai condus de la Oradea pana la Bucuresti singura? Multa sanatate lui Alex.

Kitty, ce mai faci?

Despre culori, cum a invatat Petru: i-am zis prin asociere cu un obiect colorat de ex. galben ca taxiul (vede pe geam), verde ca iarba, mov ca un cubulet, albastru ca cerul, etc. Ce a retinut el? galben ca taxiul, verde ca taxiul, rosu ca taxiul, culmea, culorile le zice bine dar TOATE sunt ca taxiul.

Gaby si mie imi ieseau baietii cu o saptamana mai mici la fiecare eco si eu trebuia sa duc munca de lamurire cu dr. ca am avut conceptia mai tarziu cu 10 zile decat normal, deci sa stea linistit... il linisteam eu pe el. La nastere desigur a fost totul normal.

Pisi, ce rabdare ai cu inimioarele! la noi functiona pedeapsa cu pus la colt si recompensa cu mergem afara. Acum la tara, l-au cam scapat din mana pe Petrisor, ai mei nu-l pedepsesc deloc, face ce vrea.
Doamne ce ti-e si cu bunicii astia, de fapt cu parintii cand devin bunici! Cand eram noi mici, ce inimioare, nene! nuiaua trona deasupra tocului usii si ne-o luam si zilnic. Da' nici un efect. Iar acum se supara daca il ciufulim putin pe nepotelul lor.

Ce ziceti voi de gel pentru copii peste 3 ani? ca eu nu am mai folosit pentru copii de mult. Petru da iama in gelurile mele, le miroase (mirosul cred ca cel mai dezvoltat la el) si alege. Dar nu cred sa aiba ceva daca nu a facut alergie.
Iar la Calin tot intind de niste mostre, vad ca nu reactioneaza la nimic. Trebuie sa iau si eu ceva pt ei.

Mergi la inceput