Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 19
dana81 spune:
L-am gasit si pe DAVID de FLO si iar..VOTAT...chiar pe unde umbla FLO? parca nu am mai vazut o sau poate nu am fost eu atenta
...care mai aveti poze spuneti ca-s pusa tare pe votat
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
diarux spune:
KIMMY bafta multa!
ILE..te muti, ai? fa in ciuda altora care n-au unde sa se mute....
CRIS
sa treaca starea nasoala.
MARIA deja este un club cu pepenasi cazuti din pat.

am vazut-o si pe XENIA in picioruse.
moamaaa cate as mai vrea sa scriu aici...
s-a trezit si s-a dus timpul meu.
pricum...am inceoutr s ainteleg ce ziceati voi ca alergati sa le puneti pampersul. nu mai merge treaba nici la masaj, ca nu sta, se intoarce si "fuge"...Plus ca ar sta numai in picioare.
IRLANDEZIOOOO votat cu bucurie!
sa mai dati linkuri fetelor.
moama vine barbacmiu acusica si nu am terminat pe aici treba. si el se incuie in bucatarie pentru doua pregatiri asa ca tre sa fac repede de papa lu gagiul.
VIO da-o naibii de masina. imi pastrez silueta asa, mergand pe jos.(consolarea calicului) ![]()
ma duc sa fac papa. daca reusesc, revin.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Kimmy spune:
Girls,it`s one of those days...vad ca nu numai Timi e maraita.M-a terminat pana acum.Se poate ca simplul fapt ca s-a trezit mai devreme sa o fi influentat in halul asta?Plange,nu manca...Apropo de mancat,am mai zis ca nu o laud pe forum,si uite ca azi am laudat-o si nu mi-a mai mancat
,3-4 linguri de piure de peste cu legume si portocala(foarte bun de altfel),si 40 ml lapte completare
.
Am zis ca nu ma mai las influentata si o las sa mance copila cat vrea,dar cum sa nu ma ingrijorez,cand manca 300 ml lapte/zi+vreo 200 gr piure la 3 mese solide...
.Mai e vreun bebe asa de rau mancacios la aproape 8 luni?
Maitreyi,bafta pe saptamana viitoare 
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de noi ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
DIARUX - in primul rand la voi mereu a fost mai scumpa apa calda, stiu de la cumnata-mea. In al doilea rand, e lume care prefera sa incalzeasca apa rece pe foc, unde banuiesc eu ca nu aveti contoare, am dreptate? Cunosc problema ca se petrece si la noi.
Zi merci ca n-ai lift. Ca la noi ala ne usuca. Apoi, avem cheltuieli "gospodaresti". Una peste alta, la 64 mp, 4 persoane, am platit luna trecuta 4 bulioane si 200, luna asta 3 bulioane si 850 de mii
. Si DA, am gazometru, am apometru, da' n-avem repartitoare ca n-are nimeni si nu vor astia sa puna
Cand vad intretinerea afisata, imi vine sa
.
In plus, a venit si 2 bulioane la curent 
Auzi, cu apa, stii ca platim si apa de ploaie nu? Mai precis platim pentru faptul ca apa se scurge pe streasina 
Kimmy spune:
Turtu,in mod normal,timi doarme 10-11 ore noaptea,si de 3 ori pe zi inca cate-o ora-doua.E destul de dormicioasa.Azi nopate in schimb a dormit doar 8 ore jumate,si azi prima data jumate de ora,si acuma e la al doilea somn...sa vedem cat dureaza ca m-a terminat!
Si Timi a avut canal lacrimar infundat,cu secretii purulente,dr mi-a dat picaturi cu combinatie de 2 antibiotice+sters cu ser si comprese sterile la nevoie.In 5 zile i-a trecut infectia,avea secretia curata,si cam a 7-a zi nu a mai curs deloc.Se pare ca s-a desfundat canalul de la masaj.ei i-au mai curs ochisorii pe la 2 luni,si pe la 4.Dr mi-a spus ca e posibil sa se mai infunde.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dia_filipas spune:
Gata, am facut un raid rapid printre pozele din concurs si am votat toti pepenasii gasiti: genenutele, Ioana, Ilinca, Sofia de Marina, David, Vladut, sper ca i-am mentionat aici pe toti, ca de votat i-am votat ![]()
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maria-86 spune:
In primu' rand, neatza la amiaza, Adina a dormit linistita, dupa cazatura, da eu am urmarit-o respiratie cu respiratie. Acm mam linistit, si mam mai relaxat stiind ca si bebeii vostrii au la activ cazaturii..off..off..numa' sa nu se loveasca tare..
Pupici

, multi din partea noastra, la toata pepenimea si mamicile lor.
Mai citesc ceva pe aici si revin..
A si Vio si peste mine se urca peretii 5 zile pe sapt, cat e plecat sotu' la servici, da imi incarc bateriile sambata si duminica...
Maria , mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
Copilul meu iar nu vrea sa doarma, cred ca ne asteapta o dupa amiaza ca cea de ieri
A papat pentru prima oara supita, a avut mare succes, cred ca i-a placut tare mult avand in vedere ca a balotat 100 ml dupa ce se imbuibase cu doua tzitzi.Am incercat sa i-o dau inainte dar cand ii e foame tare nu vrea decat laptic, asa ca am servit-o ca desert![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
kamelya spune:
am votat la clipe de viata pe:printzesele ariadneiJulia si Sara,gemenele,Ioana de AnnaBaby,Matei si Ilinca de Capri,David de Flo,Ana Sofia de Marina.Daca am uitat pe cineva trageti de maneca
Am vazut si pozele cu pepenasi.Ce mari au crescut si ce frumosi sunt!!!
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
scumpi spune:
Buna fete,
Nu am reusit sa citesc tot, doar am votat printesele Ariadnei si astept si link-urile celorlalte fete sau daca am timp mai tarziu le caut eu.
Turtu interesant site-ul cu fardurile minerale, mi-am facut cont am optat pt. kit-ul gratis, dar m-am impotmolit. Trebuie sa comand si ceva ca sa-mi trimita kit-ul?
Sebastian doarme ziua cred ca 4 ore in total. Eheee esti norocoasa ca-ti vine sotul la 19.00, la mine-i sarbatoare cand vine asa. De obicei ajunge la 21-22 cateodata si la 23.00.
fug ca tre sa-i fac papica, revin
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png