Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bineinteles ca am incurcat borcanele, ca de obicei...nu era vorba de Tecky (mea culpa iubita) ci de Didi care nu stia ce sa faca. . Scuzati o biata fata senila si ramolita care uita de la mina pin ala gura.

Am plecat in Carrefour ca tre sa iau ce ma enerveaza cel mai mult: apa, sucuri, bere si alte chestii care sunt foarte grele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI . si ANDREI tot numai in picioare vrea sa stea, supa cum s-a observat.Iar de dormit noaptea...nu mai zic. bine, nu ca ILINCA, dar tot ma trezeste de vreo 3 ori.

de scaune auto nu am idee din simplul motiv ca noi trebuie sa ne luam intai masina.nu stiu daca in aceasta era...dar ...candva...

dinti nu posedam si nici nu pare sa se intrevada ceva la orizont.

BUJO vazut poze cu dinosaurus.

TECKY si io am patit cu hainutele la fel.si am vazut pozele cu RALU care seamana teribil cu mama. frumoase amandoua.

PICA vazut poze cu ...frizerul din...baie. si cu pisiiiiiicaaaaaaaaaaaaaa

OOKA lasa sofipocu, fata, ce ai cu pleata fetei????

intre timp ma uit si la poze, citesc si ce ati mai scris, si alte si alte treburi. io si napoleon.

TURTU.... n-am cuvinte ce mishto e iarna la voi.vazut si gagica crestinata.

nu stiu cine as fost cu ideea sa facem folder nou cand punem poze noi, da super deshteapta idee!!!!abia ma descurc si io , caq nu mai stiam cine a pus poze noi si unde sa casc ochii. asa ca...felicitari.oare io cand reusesc sa pun poze? era retorica intrebarea.

MAITREYI shmecheroasa tare ALEXANDRA!si frumoasa foc!

OANA cine il tine pe fii'tu in brate in pozele alea? ai vreo sora mai mica?de pompa n-am idee.ca la mine mulsul nu a mers deloc.

ANA_A am preluat modelu si l-am pus si io pe ANDREI in cosu de rufe.Aolioo, acm citit acu de dintisor! hmmm...adik ma lasasi in urma, hai? sa va...creasca (dintisoru')

(in timp ce scriu si mauit la poze, a aparut folder al lui VICTOR de TRULI-LULI. astept cu interes pozele.)

asa....

A.CICEL petrecere frumoasa la nunta.

MARIA nush ce sa zic cu cine. la noi nu prea stiu ce s aii dau ca lactatele inca nu merg. face pete de la ele. asa ca...doar fructe si legumela pranz, de restul...tzitzi!am vazut ca si ELLA intreba despre numarul de mese. sa vedem ce mai scrie pe aiici.....

ANAXENA ca de obicei poze super!

vazut si splendoare de copii de IROLF.Si frumujsetea de IRINA PAULA.

MADA am vast ca esti instelata!\aaaaaaaaa si era sa uit. stiu ca si tu stai cu timpul f f f f prost , dsar nu mai pui retetele alea pe prma pagina? ca si site-ul ala cu baby's feet sau cum se cheama el..Nu e mai usor???(pentru noi, desigur, ca doar nu m-oi gandi la suferinta ta )doar o sugestie.

DIA si tu la 2 ore ,maica? si vecini ai de ..calibru mare...of...

na ca am uitat sa mai trimit mesajul, poate il pierd ca ma dau cu capu de pereti.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Vazut poze cu Irina Paula bibelou
Raluca si jucaria preferata...mama ca complexa e...
Sebi tunsul felegunsul...matza dupa dansul!
Matei abandonat in cos si Stefan mare patiser
Victor incruntat la papa!

Acu am si eu intrebare: Pe unde umblati Rontzy, Laremi, ElizaClara, alexa_teo, struluta, Irinuca, Mariana, Ingry, sursula, marimar, bufi, andrey si celelalte fete care nu prea scriu???

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ariadna votat printesele!

Mai dati linkuri oameni buni!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Eu pregatesc masa de pranz pentru denisa si mai citesc un pic.
Am vazut poze toti sunt niste frumosi pepenasii nostri.
Pica spor la cumparaturi.
Eu cred ca maine ne ducem sa luam scaun auto.
In rest ma joc cu denisa , o sa dau in mintea copiilor.
E foarte activa fata mea nu doarme decat de 2 ori pe zi cate o juma de ora sau o ora, noroc ca doamrme noaptea si de ceva vreme nu se mai trezeste sa pape decat dimineata , asa ca m-am mai odihnit si eu ca ma termina alaptatul.
Da rezultate faza cu epilat , cosmetica am facut si eu saptamana trecuta tratamentula sta si m-am simtit mai bine.
Eu asa vrea sa fiu ceva mai mobila, sa mai ies dar nu prea am cum asa ca imi pun pofta in cui.
Pupici

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Saru' mana Dia, mada, anka si sun

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata si de la noi pe la pranz
Eu nu am avut lumina pina acum, s-a dezghetat pina si frigiderul, off, tara lui papura voda
DIA , cum de a acceptat suzeta, ca si la noi e tot pe post de jucarie.Eu de cand ma tot chinui si mare branza n-am reusit
ARIADNA, un pupic sa treci de perioada naspa
ANKALAURA, eu am reusit sa mai dau jos doua kg, dar sa nu ma intrebi cum ca n-am habar.In schimb ttreaba asta ma dezavantajeaza ptr ca eu mai intai cand slabesc ma trag la fata si nu-mi sta deloc bine.Trebuie neaparat sa-mi trag o tunsoare care sa ma avantajeze.Si eu ma gandeam la o combinatie de culori, ceva revolutionar, care sa ma scoata din rutina
TURTURICA, Alexandra doarme , in zilele bune cam 3-4 ore ziua iar noaptea in medie 10-12 ore. Cu pozele, gata m-am hotarat, nu mai fac pina nu ma aranjez
MARIA, pupici la piersicuta aviatoare
KIMMY, eu folosesc cereale de la Nestle, dar nu mi se intampla sa ramana cocoloase.Eu le prepar ca pe un piure mai subtire, si domnisoara le serveste cu lingurita.Humana nu am incercat inca.
CRISTINA, ce fericita esti ca Mihaita e cuminte, eu cred ca o sa trebuiasca sa stau in raza ei vizuala cam pina la majorat asa...
LADYMINA, cred ca dintisorii sunt de vina
DANA, sarumana, si coafeza mea vine acasa, dar abia peste doua saptamani este libera, mai astept, poate se si incalzeste pina atunci.In Metro nu am vazut scaun din ala, iar la Real inca nu am ajuns.Ce misto ca ai dormit singurica, eu nu pot sa culc fata cu tati din lipsa de tzitzi
PICA si eu sunt super optimista de fel, da mai am si eu momente din astea cand se varsa butoiul peste mine.Cred ca mi-am imaginat ca o sa raman toata viata tanara si frumoasa...si devreme acasa
ILEANNA, spor la mutat
DIARUX, relax, nici eu n-am masina, momentan n-am bani nici de bicicletaMa apucasem sa strang bani de masina, de fapt de avansul ptr o masina si pina la urma o sa-i folosesc ca sa achit un credit, asa ca, in alta era poate, vorba ta

Gata, s-a terminat pauza, copilul isi cere drepturile, s-a plictisit de cat a stat la calculator.Revin mai pe seara cu turul de onoare cu voturile

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi

am din urma... am si votat... pe Sonia si Iulia, si inca 2printese...in rosu

noi nu prea am dormit... mai bine zis eu una nu am dormit decat de la 7 la 8.30 dimineata.... asera Darius a pland.. numai in brate a adormit... cum il puneam in pat la noi sau in patut la el... se trezea si plangea... e prima oara cand imi face asa ceva...
eu una am deja 2 cafele la activ si o ciocolata.... mai stau un pic si cred ca o fac pe a treia... ca mi se inchid ochii

sa trezit strunful ( doarme de jumatate de ora) ma duc sa ii fac de pa-pa si poate dupa aia mai doarme un pic ... si eu linga el

inafara de NUROFEN... voi se siropel pt durerea de dinti ati folosit????
va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

VOTAT SONIA si JULIA
Clara doarme de 3 4 ori pe zi cam 1h sau 40 min, nu ma plang decat cand vine noaptea, atunci e mai greu cu somnul.
si..slbesccc si mai am 8 zile de dieta, daca nu am sa cad jos din picioare am sa fiu o "silfida"
VOTAT si gemenele noastre frumoase

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

cupil la intretinere si noi l-am trecut cam la doua luni, ca am vazut ca majoritatea isi trecusera coppilul si m-am gandirt sa nu iasa scandal./proelama mea e numai cand se face corectia lunara la apa calda, care la noi e 14 roni metrul cub in conditiile in care la celelalte asociatii e cam 9 roni.si deci baga o corectie de 2 metricubi de persoana pe familie te rupe. da na...ce sa mai zici...Cum la fel nu inteleg cum o fam cu 2 copii are consum pe luna doar 2 metri cubi de apa calda. nu ii spala oare????sau is io cu capu? da mai bine nu ma mai enervez.

referitor la biberoane noi am avut 2 de la chicco, da nu prea le-am folosit. putin la ceai. atat. in rest...bine ca le-am luat.

intre timp ai aparut si pozele cu VICTOR si ANA. le-am savurat.

DIDI pupam matzuzhac de AIDA cu canalele infundate. martuisesc ca io nu prea inteleg ce e cu canalele infundate.

VIO am reusit si vio sa citesc povestea emotionanta a nasterii.

IRISS multumim de retete.

GABRIELLA nu prea ma pricep la cat si cum trebyie sa pape bebeii, asa ca nu pot sa-mi dasu cu parerea.ma gandesc ca e bine ca papa. si cred ca institncul tau iti va spune daca mananca sau nu bine la un moment dat.

io mor cand aud cat lapte papa ai vostri. io de und enaiba sa imi dau seama? oricum nu ma stresez prntru ca a luat bine in greutate.

MINA si andrei stranuta, uneori chiar des, dar vorba ta, mi-am [propus sa nu ma mai agit la fiecare stranut.

na ca se trezeste maimutzaaaaaaaaaaaaa...si nu am terminat de citit si de vazut poze.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput