Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, cristina, uitati aici discutia legata de farduri minerale. Eu comand farduri minerale de aici. Am luat si perii de la ei, sint excelente si de-abia asa mi-am dat seama ce diferenta face o perie profesionala. Va recomand sa comandati intii kitul gratuit de diverse sample, ca sa testati diverse texturi si culori. Daca mai aveti intrebari, va raspund cu mare placere.
Io mi-am luat farduri minerale si de la l'oreal, dar nu se compara cu astea de la firma din us.
Ce pot sa zic e ca arata excelent pe fata, eu sint foarte pretentioasa la chestiile pe care le pun pe fata mea din cauza de probleme avute in adolescenta si am grija mereu ce produse folosesc si ce ingrediente au. Nu-mi place sa am fata incarcata de fard, dar nu ma simt bine nici asa, fara nimica pe fata. Iar fardurile astea minerale iti fac un ten asa cum vezi la starurile astea de la holiud

ooka, pusei bateria la incarcat, c-am descoperit ca-i descarcata pe cind vroiam sa scot pozele. Dupa ce se-ncarca iti trimit pozele cu scaunul.
Si zi asa, care-i vestea aia buna?
6 ore in timpul zilei?!!!!! Si noaptea cit doarme in cazul asta?

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA - apai si pe 11 decembrie ce era? Se terminase postnatalul? Daca ai depus pe 5 februarie prima si prima data, o sa primesti in aprilie, intr-adevar.

VIO twentynine - ne luam de mana! am facut planul: sambata ailalta, ca sa vie salaru' lu' barbatu-miu, am program: ma duc sa ma tund SCURT, sa ma epilez, sa imi fac manichiura si pedichiura, si daca ma enervez ma si vopsesc in niste culori, mai multe, asa... NU SE MAI POATE!
Cu suncile m-am relaxat... Vad ca am slabit un kil fara sa fac nimic, desi cand nu mancam si faceam exercitii nu slabeam nene. Cre' ca suncile mele imi citesc gandurile si imi fac in ciuda!
Deci probabil ca voi slabi ca la Eliza,... incetisor... Aia e.
Macar sa am manichiura facuta daca suncile nu dispar

GABILONE - fi-mea mananca doar 2 mese de solide, adica una de legume cu carnite si una de fructe, printre ele mai bag alternativ branzici sau galbenus... Mesele astea NU sunt de 200 de g (poate doar fructele uneori), iar bibe ... are vreo 4 in total, dimineata, intre cele doua mese de solide, seara inainte de nani si una noaptea.
Si e foarte bine mersi si o sa ii introduc si a treia masa cand o sa simt eu.

TURTU - a mea doarme cam 2-3 ore in 2 ture. Uneori mai putin, uneori mai mult

Cu mobilitatea - nici eu nu mai am mobilitate, dar sincera sa fiu TANJEAM dupa asta. Eram mult prea obosita de plecat la 8 dimineata si revenit la 8 seara sau mai tarziu. Dupa serviciu mergeam uneori la cumparaturi, ajungeam la 10. Uneori o gaseam pe Eliza dormind. Uneori lucram in weekend. Intr-o dimineata, plecand catre birou, am mai si lovit masina, de nervi, de neatentie, de adormita, de obosita... Uneori ajungeam asa tarziu, ca abia reuseam sa ajung in parcare... Deja toti erau parcati in strada, cu chiu cu vai ma strecuram printre dublati si triplati...Ar trebui sa fac poze o data, sa vedeti ce inseamna ca toata strada sa fie ocupata de masini...
Deci VREAU doar la mine in cartier.
Uneori ma enerveaza, desigur... Dar in general mi-e bine.
Uneori imi vine si mie sa fac ceva, sa mai schimb rutina asta idioata in care ne trezim, fac paturile, strang una alta, fug dupa eliza, pun masa, strang masa... Dar aia e. Ma saturasem de sedinte si de planuri de activitate, de obiective si de evaluari.... CAAAAAAHHHHh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Turturico, ti'am spus ca a mea doarme de rupe paturile. Pai daca are zile in care doarme 6 ore si zile in care doarme 3-3,5, apai noptile is cam la fel, doarme 8 ore in medie pe noapte. se trezeste pe la 7-7.30 si se culca pe la 11. Uneori mai devreme.

Vestea buna e ca am primit un cadou mumos darrr, asta nu te scuteste de pus poze

Anka, dap, pe 11 am terminat postnatalul, so in aprilie sa verific cardul. Multam

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

mai devreme m-am uitat la poze, am vazut pe Sebi grasunelul si vesel! Este mortal!!!, pe Raluca de tecky cu noua ei jucarie, si pe Irina-Paula cum incearca sa mearga de-a busilea!

Am pus si eu cateva poze noi, sa vedeti cu ce ne-am ocupat aseara (eu cu Stefan) O sa le sterg dupa cateva zile ca nu stiu cum sa le fac mai mici....

Va multumesc pentru urarile si felicitarile adresate dintosului!!!

Capri, simpatica foc Ilincutza cum iti zambeste ea dimineatza! Cred si eu ca te topesti!

Am citti in fuga si pe diagonala ca merge greu netul...cred ca am un virus...asa ca ma retrag, mi-am comandat cartea lui Thomas Gordon "Manualul parintilor eficienti" si va spun ca merita toti banii...eu zic ca este interesanta si da sfaturi pertinente...
Mai am un pic si o termin, dupa care o iau de la capat!
Am aplicat cateva chestii de acolo cu Stefan...si functioneaza....
Cam revolutionara sa zic asa...cam altfel de cum stim noi, dar daca ai curaj si incerci...eu zic ca te duce spre drumul cel bun.

Va doresc o zi buna!

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ce stiti despre borcanasele de la Little Bee de la Kaufland? Scrie ca-s bio, insa multe dintre ele au gluten. Insa sunt mai ieftine decat Hipp de pe babypoint, care te duc la sapa de lemn

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Hello!

Eu una mi-am consumat punctele, am votat tot ce am recunoscut, sper sa nu fi pierdut pe nimeni. Am si eu doua poze in concurs, una cu Sonia (penultima de la pag 1) si una cu Julia (prima de la pag 2). Daca doriti sa ne votati, aveti un pupic si o floare de la noi.

In rest...trec printr-o perioada naspa...aia e...sper sa treaca repede.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Turtu aparatul e un canon eos dar nu stiu de ce fel,iar obiectivul cu care sunt dfacute marea majoritate a pozelor este tot un canon de nu stiu ce fel (ca sa vezi cit de priceputa sunt ). Mai am un oplympus care este foarte bun pentru ocazii de genul cind nu vrei sa iei ditamai hardugia dupa tine si pentru pozele in miscare, sau pentru o petrecere unde un aparat poate fi trantit pe jos ( e antisoc) sau cind mergi pe la mare si vrei sa faci poze sub apa. Daca vrei iti dau detalii despre aparat si despre obiective, dar dupa ce vine sotul acasa ca eu nu am celmai mic habar. Sa stii ca esti o fericita cu sotul care se intoarce acasa la 19:00...Al meu sot cel mai devreme vine la 19:30, iar atunci ma anunta gales ca mai are o conferinta telefonica de 1 ora..... Bineinteles ca eu ma supar de fiecare data, (adica in fiecare zi) si el imi exlica ca nu are ce sa faca si uite asa fiecare o tine pe a lui...Dar totusi te inteleg ca iti este greu, eu daca nu as iesi din casa sa "socializez" chiar si pina la magazin sau cu cei care ingrijesc curtea sau mai imi gasesc ca trebuie sa schimb ceva prin casa si trebuie sa fac inspectie de piata, sigur m-as intoarce la seviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Raportam una bucata "hommo erectus" ...De ieri nu-i mai chip sa stea in fund, pe spate nici nu mai vorbesc! Noroc ca are jumper si se distreaza de minune in el.

Noaptea a decurs ca si in zilele anterioare, cu deosebire ca, dupa cateva luni bune de renegare, a acceptat in sfarsit suzeta! Am reusit s-o pacalesc la una din treziri. Pana acum suzy era pe post de jucarie, o molfaia pe partea celalalta, aia cu manerul.... Vad ca a revenit la ganduri mai bune.

Vio sa treaca depresia, si eu zic sa iti dedici tie o zi saptamana asta, ca sa mai iesi din rutina!

Kimmy Doamen ajuta sa fie azi asa cum vreti, sa iasa totul perfect! noua ne plac cerealele de la milupa.

Ile don't go!!! Sper sa gasesti o solutie cu netu' bata-l cucu' si sa nu ne parasesti!

Capri felicitari pt. mesul in patru labe! Noi cred ca sarim etapa asta, ca nu vrea nicicum! Si Miruna ma escaladeaza de vreo saptamana si ceva.

Bujo bafta cu dosarul. Pt. ce e? Te angajezi?

Iriss multumim de site-ul cu retete!! Acu numa chef de gatit imi mai trebe'...

Gabriela bafte la examene!! Cat despre mese, Mruna are mai multe de lapte, mai ales noaptea, ca bea putin (cca. 90ml) si des...Solide nu mananca chiar 200 ml, ci depinde de chef si de gustul mancarii...

Maria salvat si retetele tale! Imi pare rau de cazatura...

Turtu subscriu si eu la faza cu iubitul si timpul pt. mine.

Ariadna sper sa treci cu bine de perioada asta si sa revii vesela!!

Unde se voteaza? Dati un link sa ma pun pe treaba!

Fug sa ma uit si eu la poze. O zi buna va doresc!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Uide-i ista cu participantii la concurs? Io cu cine votez??? Vreau link-uri sa votez....de la betivi trebuie sa le dai mura in gura sa nu greseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia adr21 si adr11

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput