Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Scriu putin si repede ca tb sa fug la kinetoterapie.
maitreyi,iriss jucaria am primit-o cadou si nu stiu cat costa.Este de la Fisher Price daca va ajuta cu ceva.Are un buton si cand apas pe el se invart jucariile si canta diferite melodii.Ralu e in extaz cand o vede.
Violeta dr i-a pus o masca pe fata Ralucai si a adormit-o.A fost anestezie generala.Bine ca am scapat ca i se infundase ambii ochisori.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata. Fie-mea si-a schimbat programul, azi era in picioare la 7 dimineata, s-au dus vremile cind dormea pina la 9-10. Si cind te mai aud, vio ca fiica-ta doarme pina la 11!!!!!

pica, ce aparat de fotografiat ai? Ca sint foarte reusite pozele tale. Sau esti tu priceputa in ale fotografiatului? In cazul asta nu-mi e de ajutor, ca eu sint genul care are nevoie de un buton si-atit, n-am rabdare sa le bibilesc.

vio, io nu-mi fac poze cind sint nearanjata ca dup-aia intru si eu in depresie. D-aia nu prea am poze Dar au dreptate fetele, un pic de cosmetica, coafor, o tzoala noua si gata. Nici macar nu sintem complicate, nu'sdece se tot pling barbatii de noi.
Eu am dat in patima fardurilor minerale, mi-am facut depozit serios, m-am documentat si asa ma aranjez cind vreau sa fiu prezentabila. Fetele de la birou mi-au zis ca arat mai tinara de cind am nascut, da' nu le-am dezvaluit ca secretul "ie" fardurile minerale de fapt
Sa stii ca si mie-mi ajunge citeodata cutitul la os, tot din cauza ca sint mereu singura cu Mara majoritatea timpului si mai si lucrez de acasa, barbatu-meu ajunge de-abia la 7 seara acasa, moment in care i-o pasez pe Mara si ma uit 1 ora(!) la televizor singura sau ma duc la sala. Iar simbata merge al meu sot cu Mara la inot, moment in care imi iau si eu liber si ma duc la sala.
Nu-i vorba, iubesc copilul asta ca pe ochii din cap, dar am momente cind trebe sa fac ceva pentru mine, altfel imi iau cimpii.
O invidiez pe pica, e-asa mobila, io nu prea am curajul sa ma sui cu fundul in masina si cu Mara, unu la mina ca mi se pare ca nu conduc bine, doi la mina ca Mara urla de mama focului in masina cu mine, probabil tot din cauza ca nu e obisnuita in postura asta.

Na bun, adormise mitza mica, aveam sperante c-am si eu un pic de liber, dar vad ca s-a trezit. Doarme incredibil de putin. SI-asta m-aduce la intrebarea mea: cite ore dorm copiii vostri in total de-a lungul zilei?

iris, mersi, da' ai vazut c-am expus mai sus care e secretul meu, in realitate nu sint asa de draguta

ileanno, I'll miss you, asa ca fa bine si fa-ti rost de internet.

kimmy, bafta pe ziua de azi, sa se aranjeze lucrurile cum vrei tu.

bujo, io n-am inteles, la ce dosar lucrezi tu? Despre ce e vorba?

gata, ma duc la datorie. Mai viu.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Doamne am patito, Adina a cazut din pat..Am plecat la bucatarie sa-i preg fructele si n-am mai puso in patut, mare greseala...
Sa tras in jos , sa rostogolit si a cazut, cd mam intors, plangea de mama focului.Inca e agitata..Sper ca nu are nimik..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, sustin 100% ce a zis pica despre canal. In ro vad ca se practica desfundarea hop-tzop aiurea. Chiar daca se infecteaza nu e asa de grav, se pune antibiotic si gata. Mie imi daduse o reteta cu 6 antibiotice, sa te schimb intre ele de la o infectie la alta. NU a fost cazul, deoarece s-a desfundat singur. Mai trebuie spus ca se mai infunda si daca bb este racit (ceea ce e clar cauza, atunci cand nu este infundat de la nastere).

Gabriela, hai sa-ti zic si diversificarea lu Maya . Maya are 1 masa diversificata total, la pranz cand mananca legume+carnitza cam 130-150 (cat vrea ea, nu ma stresez) + un iaurt sau branzica. La 4 fructe (100-130) si in rest laaaptee cat cuprinde. Ei si mi se pare ca mai stam asa vre-o luna - 2 :). Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu cat mananca, mananca cat vrea/poate. Ce sunt sigura ca nici tu nu mananci cat mine :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, ia da tu mai multe detalii despre fardurile minerale, ca si eu vreau :). Te inteleg perfect cu iubitul si timpul pentru tine :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Vicky, multumesc de raspuns. Sper sa gasesc in olanda ca m'ar aranja sa am in casa

Turtu, da'mi si mie poze cu scaunul, plis. Is foarte depresata si orice stimul imi face bine. Desi azi mi'am inceput ziua bine cu o superba surpriza. Da' cupilu' tot nu mananca, aia e problema.

Pica da'mi si mie nr. de la miniblu

is o cersetoare

si Turtu, fie'mea doarme de rupe paturile, citeva reprize de somn pe zi, 2-3, din care una de cel putin doua ore, restul depind de linistea din casa, da poate dormi si 6 ore ziua.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Turturico tu esti frumusica frumusica si mai ai si fatzuca de cupil, asa ca fa poze mai des, nu numa cu Mara si cu muntii

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am pus un mar la copt si i-am facut si branzica, acum ami trebuie sa se trezeasca domnisorul...

Mina, bafta muuulta maine lui Bogdan. IMi place la nebunie baschetul ...hmmmm...daca i=ar placea si lui Mihaita!! Cehia e minunata, daca are timp bineinteles sa si viziteze .

Pica, da, cred ca de la vreme mi se trage...

Turtu, farduri minerale??? Da-ne mai multe explicatii ca ma intereseaza si pe mine. MIhaita doarme in 2 reprize peste zi: una dimineata ,: 1-2 ore si alta dupa- amiaza , 2-3 ore.

Misha,

Maitreyi, si eu merg pe aceeasi idee in ce priveste calciu la bebei. Tu esti in sesiune??? Adica la voi nu e cu module si dupa fiecare modul examen????

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria-86

Doamne am patito, Adina a cazut din pat..Am plecat la bucatarie sa-i preg fructele si n-am mai puso in patut, mare greseala...
Sa tras in jos , sa rostogolit si a cazut, cd mam intors, plangea de mama focului.Inca e agitata..Sper ca nu are nimik..

Maria, mamik de Adinutza mica

Trebuie avut grija sunt mici si dornici sa exploreze tot...
Adina

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ile, Cris, Vicky multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit sa nu chinui degeaba copilu. ma gandeam eu ca laptele n-are cum sa-i faca rau, m-am gandit totusi ca mancand putine solide sa nu se vitaminizeze cum trebuie. saptamana viitoare ii fac si eu analize.
maitreyi calciu e separat de hemoleucograma, nu?
Kimmy eu am acum milupa bio si sunt ok. si tinem pumnii
Dana si eu am obs ca irina e mai agitata in preajma mea, de ex dimineata se trezeste si incepe sa scanceasca, chiar daca a papat lapte, dupa ce ies eu din camera se mai linisteste, nu stiu care-i explicatia.
Turturica si noi stam tare prost cu somnul ziua si asta ma termina si ma oboseste si pe mine la maxim, Irina doarme cam 2 reprize a cate 20-30 de minute, timp in care ori e cu tzitzi in gura, ori leganata, ori plimbata afara au fost cateva cazuri cand a dormit si 2 ore dar raaar

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput