Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
plouaaaaaaa cu graviduteeeeeeeeeee... ies si io in ploaie sa se prinda si de mine ...cine mai vine ???

... hai fetele sa facem o odisee si de rugaciuni ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
felicitari Analuci si Danangi....sarcina usoara si nastere la termen.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza!
sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie25.htm
jesika spune:
Hm...cum sa nu ne amintim de Ingeras70 ? Ca doar s-a suparat pe noi...
Dar noi nu ne-am suparat pe ea 
Sa cresteti frumos, Ingeras
!
1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !
analuci spune:
multumesc mult de tot pt urari 
sa dea DD sa fie totul bine si sa fie bebe sanatos si voinic.
jesika, valoarea este 70504,31 mIU/ml si, conform tabelului din analiza, corespunde sapt 6-7. pt sapt 4-5 e max. 20800,00. poate nu sunt eu obisnuita cu cifrele astea, dar mi se pare mare. dar acum sunt linistita si sper ca Dumnezeu ma va ajuta sa fie bine.
am fost asa zapacita la primul mesaj ca nici macar n-am apucat sa felicit noile mamici ![]()
asa ca toate cele bune, sarcina usoara si bebei sanatosi pt noile mamici 

si astept sa vad listuta de aspirante trecuta la listuta de 
va pup pe toate si sa ne ajute Dumnezeu ![]()
mada23 spune:
Anadomnica...
lipseste omul un pic si ce vad 

Doamne Salava Tie, ce minuni, ma bucur nespus de mult pentru voi, sarcina usoara, bebe sanatos , ce ma bucur yupiiiiiiii 

Ieri am fost la sf Nectarie si chiar m-am gandit la tine(m-am rugat pentru toate fetele)
ce bucuroasa sunt
FELICITARI
Analuci, Ingeras ...
felicitari noua luni minunate, bebe sanatos
ploua cu gravidutze, Doamne ajuta
noi suntem bine, am facut cunostinta cu ghiocelul 
e micut dar e in grafic, ne bate si inimioara, cu ajutorul lui DD crestem
DOAMNE AJUTA SA VA MOLIPSITI TOATE DE LA NOI 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anadomnica spune:
mada23 -
draguta, se pare ca si cu tine ma tin de manuta - suntem la aceeasi odisee. Ce mult ma bucur. Poate chiar facem un subiect la odisee de
gravidute dupa rugaciune si cu rugaciune, tare mi-ar placea. Ca altfel vad ca fetele acolo vorbesc asa de muuuuuult, ca nu mai apuc sa citesc de toate
.
Doamne ajuta!
4+
anadomnica spune:
Mi-am schimbat semnatura (nu dati cu rosii) - vreau sa vad cum arata ![]()
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Anaomaria spune:
Si eu mi-am schimbat semnatura si am vrut sa vad cum arata. ![]()
eu cred ca v-am povestit cum am ramas insarcinata la vremea respectiva, nu? Va pup si astept in continuare vestile 
11+
http://bd.lilypie.com/vigXp2.png
caciantoni spune:
ingeras - felicitari.....ce mult ma bucur pentru tine... sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa duci sarcina la termen si sa ai o nastere usoara...... Mare-i puterea lui Dumnezeu si a Maicii Domnului....
fetelor va spun un mic secret.....sper ca nu se supara ingeras..... in afara acatistelor si a celorlalte rugaciuni, ingeras a citit in fiecare zi rugaciunea Parintelui Gherontie de la Caraiman ....
pentru fetele mai noi, care nu au citit in urma, rugaciunea este urmatoarea: "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei" si trebuie rostita de 30 ori/zi...