Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)
Raspunsuri - Pagina 18
magdita spune:
Analuci
si Danangie
, felicitari din suflet, sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi
.
Ana
, vreau si eu in tren......

Maria08![]()
, sunt alaturi de tine cu tot sufletul si ma rog ca DD sa iti aline suferinta. Trebuie sa crezi in sansa ta si sa speri ca la momentul cel mai potrivit vei primi binecuvantarea pantecului
.Doamne ajuta.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
Claudelle spune:
"dar mia zis sa mai astept pana joi cand se implineste o saptaman de la ultima pastila duphaston si daca nu apare sal sun joi seara"
Buna dimineata fetele !
Pogonici .....tinem pumnii stransi, stransi sa fie cu ochisori! De ce iei tu duphaston ?
maria08 spune:
Anadomnica, Analuci: Felicitari!! Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aduceti pe lume bb-ei sanatosi!
Va multumesc pentru sustinere!! M avoi ruga in continuare si stiu ca intr-o buna zi vom deveni si noi parinti! Doamne Ajuta!
georgia_c spune:
maria08..eram sigura ca vei reusi ... imi pare atat de rau ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Anaomaria spune:
Buna dimineata fetelor
Propun sa se anunte cate o graviduta in fiecare zi sau macar in fiecare saptamana, ca sa epuizam cat mai repede lista. Ce ziceti, sunteti de acord?
Numai ca incepe postul acusica, asa ca trebuie sa va grabiti cu anuntatul ![]()
Eu sunt cam in dilema cu saptamanile, ca o data dr mi-a dat o zi pentru nastere, alta data mi-a zis alta zi... Dar noi sa fim sanatosi, ca oricum scorpion n-o sa fie, cum as fi vrut eu.
In rest, cresc si eu si bebe, si am niste greturi...sacaitoare. Cand sunt pe la birou sau pe afara, mai merge, dar in casa, cum simt un miros, mor. Ieri imi venea sa vars si in tramvai si am mers repede in spate si am deschis geamul.
Si am un miros extraordinar de fin. Simt orice adiere si mi se face rau, desigur. Slava Domnului, inca n-am varsat, dar oricum e o senzatie nu tocmai inaltatoare.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si bebelusi
11+
georgia_c spune:
fetelor vreau sa va rog ceva ... pt ca virginia are mare dreptate cand zice ca ne prind bine povestile voastre cu bbei ..ce-ar fi sa ne povestiti , toate experientele de dinainte de test , cum v-ati simtit , ce ati simti , ce semne deosebite ati avut , care a fost prima reactie la vederea testului II .. tot .. tot .. macar asa sa traim si noi bucuria celor II 
si inca ceva ....sigur , va mai amintiti de marryan , ne scria ea mai demultisor ..aproape in fiecare zi ... sper sanu se supere pe mine , insa stiu de la ea , ca nu se simte f bine cu sanatatea .. poate reusim sa o punem in capul rugaciunilor noastre .. io m-am tot gandit la ea ..si tare mi-ar place sa mai vina printre noi
vroiam sa va mai spun ca am certitudinea ca nepotelul meu cel mic are langa el un ingeras pazitor , trimis de toate rugaciunile voastre .... e o poveste lunga , insa un medic f bun, care l-a si vazut initial , a zis ca nu e inca bine copilul , insa ca organismul lui desi are imunitatea f slabita lupta extrem de puternic ...si asta doar datorita rugaciunilor voastre
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anadomnica spune:
felix, Livsy, ainigriv, Theiuta, sandaa, happymum, pogonici... si restul fetelor - va multumesc din suflet 

si va astept pe toate in trenuletul meu.
geogia - ... cred ca are dreptate cumva Virginia... parca am stiut ca va fi luna asta la mine si daca te uiti in urma la mesajele mele vezi ca am fost optimista tare, tare la inceput... si asta a ajutat mult. Totul s-a intamplat atat de firesc... nu stiu cum sa-ti spun, parca e normal ca azi sa ma stiu
(da, mai am o parte carcotasa din mine care ...
... o rezolv) si parca nu-mi vine sa cred. Eu ieri cand am facut testul, dupa ce am picurat "substanta" in casetuta - am inceput sa fac matanii si rugaciuni si desi doream tare, tare sa vad II ma rugam sa ma ajute Domnul sa primesc oricare ar fi rezultatul. Dar inima mea parca-mi zicea dinainte. Si in perioada de dupa ovulatie ... imi ziceam mereu: "ai incredere in tine, totul va fi bine!" A ajutat. Am facut si stimulare cu menogon eu, deci "tehnic" aveam mai mult de ce sa sper. La monitorizare aveam 2 foliculi de 18 si 19 mm si endometrul de 11 - deci toate erau bune si eu mi-am impus sa fiu optimista si sa "am incredere in trupul meu ca ma va ajuta!" Si m-a ajutat. Normal si rugaciunile, dar eu fiin inginer de profesie... cred ca a contat mult si partea tehnica.
Off... acum chiar ca m-am intins. Ma iertati, va rog.
Va pup, va iubesc si astept sa ma bucur de reusitele voastre
Doamne ajuta!
4+
anadomnica spune:
Da, Georgia, imi aduc aminte si mi-e dor si mie de Marryan si chiar nu mai stiu ce face, ca n-a mai dat nici un semn de viata! Nu are nimeni un numar de telefon de-al ei sa o sunam?
Aaa... si uite cum are dreptate Anamaria - am mai aflat de o graviduta
- ingeras70 este
5+! Cred ca va mai amintiti de ea. A avut o problema si nu a mai putut scrie pe forum dar se roaga alaturi de noi!
Asadar: FELICITARI!!!

Felicitari din toata inima ingeras70!!!

Doamne ajuta!
4+
magdita spune:
Ingeras70

, felicitari, sarcina usoara si bebelus sanatos ! A inceput sa ploua cu gravidutze
.
Doamne ajuta, la cat mai multe! 
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!