Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)
Raspunsuri - Pagina 17
sandaa spune:
Anadomnioca FElICITARI!!!!! din tot sufletul. Sunt atat de bucuroasa pentru tine. Desi vine cu intarziere iti doresc si LA MULTI ANI.
Nu am avut internet de vineri, fetelor va multumesc de urari si de incurajari.
Felicitari si lui Analuci si Danangie bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe tot parcursul sarcinii.
Sunt acum mai optimista cand vad ca apar asa de multe gravidute.
Ma intorc sa citesc tot am citit mai mult printre randuri daca am lipsit asa de mult.
Doamne ajuta!
happymum spune:
felicitari anadomnica si de la mine. Doamne, minune mare....... am citit povestea ta si m-am emotionat. na, ca am ajuns sa plang la fiecare din voi cand aveti II...... Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunicuta ta si sa se transforme in ingerasul vostru pazitor.
sarcina usoara si iti doresc din suflet sa ai parte de cele mai frumoase 40 de saptamani din viata ta....
burtica.....
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
happymum spune:
analuci felicitari si tie si sarcina usoara. tot ce e mai bun si 40 de saptamani frumoase pana la marea intalnire, si apoi sa fie si mai si.......
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
jesika spune:
Analuci felicitari !!!
Dar valoarea hcg nu e prea mare, nu ai uitat sa pui vreo virgula, pe undeva
. Din cite stiu eu, la valoarea aia, ar trebui sa fie mai mult de 2... ![]()
Anadomnica
ai sa ne parasesti sau o sa deschizi capitolele in continuare
?
1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !
anadomnica spune:
jesika - eu raman alaturi de voi. Stiti doar toate cat imi sunteti de drage. Totusi cred ca prin octombrie va trebui ca una dintre voi sa se ofere sa duca mai departe acest topic. Dar de mine tot nu veti scapa asa de usor
Mai am atat de multe fete de incurajat, de felicitat si de strans in brate.
Doamne ajuta!
4+
pogonici1977 spune:
felicitariiii ptr anadomnica si analuci, sa va dea Dzeu o sarcina usoara..si nu uitati de noi....

..sunt ptr voi gravidutelor
mai aveti vreun loc la in trenuletul cu gravidute??? stau si in picioare numai s afie..va roggggggggg luatima si pe mine cu voi, ca tare mult imi doresc acest lucruuu, ma bucur ptr voi ca ati reusit dar vreau si eu acest sentiment pe care il traiti voi acuma, va rog din suflet
cat despre mine, nu stiu ce sa mai zic > ciclul meu care a disparut in ceata si umbra nu mai stiu nimic de el...oare mai vine????? sau ce so fi intmaplat cu el????? am vb cu dct aseara, dar mia zis sa mai astept pana joi cand se implineste o saptaman de la ultima pastila duphaston si daca nu apare sal sun joi seara
eu miam luat iar un test de sarcina..poate poate Dzeu se indura de noi, ca prea de tot cu acest CM, ca sanii ma dor in continuare...si mis umflati.
. de papat am o pofta de mama mama.....
maine dim voi face testul ptr a sti eu mai sigur...
va mai tin in tensiune putin.....daca e pozitiv maine dim la prima ora va scriu, daca e negativ, va scriu maine seara cand vin de la munca..ca net nu am la servici
sper sa nu uitati de mine si sa imifaceti si ie loc in vagoonul cu bb , sau pe scara un locusor acolo mic..ca nu sunt pretentioasa
te rugam doamne si noi 
Theiuta spune:
Eeeeei, Anadomnica, ma bucur ca ceea ce ti-am dorit sa se intimple de ziua ta...s-a intimplat!

Ce chestie: Cleo, deschizatoarea topicului a ramas insarcinata...Anadomnica, continuatoarea destoinica, nu a ramas mai prejos.Hihihi, cine se mai baga?
Analuci...te pupam si pe tine si ne bucuram din inima pentru reusita ta!

Eu, am o saptamina grea la servici , iar, stau in cite o zi si pina seara tirziu...in fine, va trece si asta!
As vrea sa scriu mai des, dar nu am timp in timpul saptaminii.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
ainigriv spune:
Doamne,feteloooor,lipsesc 3 zile si cand resusesc sa intru...gasesc aici numai MINUNI.Nu pot zice decat Slava tuturor puterilor ceresti,Maicutei Domnului,bunul Dumnezeu si tuturor Sfintilor care au grija si se milostivesc de noi!!!
Anadomnica,gand la gand cu bucurie,taman ce ziceam despre capitolul 29,implinirea celor 29 de ani,deci totdeauna simtim...Sa te bucuri de samburelul/samburica ta,sa fiti sanatosi ca vi se va schimba viata de acum incolo si tot ce e mai frumos pe lumea asta sa va inconjoare,dar mai ales dragostea lui Dumnezeu si a Maicutei bune!!!
AnaLucifelicitaaaaari,mamico,si tie,ca mare surpriza ne-ai mai facut!!!
ai nu in ultimul rand,Danangie,felicitaaaari,mai ales ca am fost burticoase in acelasi timp!!!Bebei sanatosi si frumosi,papaciosi,sa primiti toate!!!
Trei minuni cu burtica gasesc eu aici si a patra minune,ca nepoteii Georgiei sunt bine,pentru asta le multumesc tuturor fetelor care au ajuns la bisericuta,dar mai ales lui Dumnezeu,ca face inca,minuni!!!
Marianu te necaji ca nu a fost de data asta,cine stie ce plan are Dumnezeu pentru voi si ce sufletel nobil vrea sa va trimita si poate chiar pe cale naturala!!!Totul este credinta si rabdarea.
Noi ne-am chinuit vreo 3 zile cu febra mareeee,cred ca de la dintisori,in final tot Maicuta Domnului si Sf.Nectarie,Sf.Ioan Rusul si toti Sfintii au facut minuni si ne-au mai scapat,ca nici un medicament nu-i mergea,plus ca refuza sa le mai ia pe gurita.Nu suntem la Odisee,dar acus treceti toate la burtici,si stiti probabil deja ca cel mai greu lucru este sa vezi un pui bolnavior.De aceea va multumesc si voua,ca si rugaciunile voastre sunt de mare ajutor.
Cami,pe langa toate solutiile de colici,incearca si cu ceai de musetel,1-2 lingurite,nu prea mult ca apoi iesim afara,ccaaahh,si orice problema vei avea,intreaba aici,ca nici nu stii cat de bine le prinde si fetelor sa vorbim aici,e mare lucru sa fii pregatit cand vine un bebel...desi nu cred ca vom fi niciodata pe deplin pregatiti,ca minunatiile astea sunt niste Kideri cu surprize!!!
Sandaa si noi am primit Darul dupa 10 ani de casatorie,in septembrie impliniti si luna viitoare aflam vestea,asa ca urmezi!!!De manuta una cate una,cum spunea AnaDomnica!!! 

si Doamne ajuta sa o tinem tot asa!!!
Livsy spune:
ANADOMNICA, FELICITARI DIN TOT SULFETUL si sarcina usoara si frumoasa si bebe sanatos!!!!!! 

Tare ma mai bucur!!!!!!! Te-a rasplatit Dumnezeu pentru tot ce ai facut aici, pentru rugaciunile si bunatatea ta! Bravo! 

Sa ne tii la curent - cu vesti bune in continuare, te rugam! Doamne, ce bucurie!
ANALUCI si DANANGI, vesti minunate! Sarcina usoara si frumoasa, la termen si bebei sanatosi! 

Vesti bune pe astazi!! Uraaaaa! Ce ca lumea! ![]()
si
TUTUROR!
si la cat mai multe astfel de vesti!!!!
felix76 spune:
Anadomnica felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! 

Pot ... pentru ca eu cred ca pot