Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Anadomnica felicitari...sincere felicitari...
azi am primit 2 vesti bune si una rea...2 vesti cu 2 mamici care au ramas si ambele din Iasi. promit, primul drum la Iasi ca sun sa-mi dati si mie sa beau din cana din care beti voi sa prind si eu

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Anadomnica
FELICITARI Sa fie o sarcina sanatoasa si usoara
Si ia-ma si pe mine la odisee, ia-ma langa tine in trenuletul tau, te rog...
Anamaria nu stiam ca esti preoteasa.... mai ia cu tine o preoteasa la odisee, daca tot spui ca tragi dupa tine gravidute
Va pupez

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Anadomnica
FELICITARI Sa fie o sarcina sanatoasa si usoara
Si ia-ma si pe mine la odisee, ia-ma langa tine in trenuletul tau, te rog...
Anamaria nu stiam ca esti preoteasa.... mai ia cu tine o preoteasa la odisee, daca tot spui ca tragi dupa tine gravidute
Va pupez

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, am pus de doua ori mesajul. Sunt cam disperata si n-am dreptul...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anadomnica, ma bucur foarte mult pentru tine! sunt si eu emotionata la o asa veste! Mi-as dori sa urc si eu in trenul tau. Poate mai ai loc printr-un vagon, fie el si de marfa, ca nu ma supar! Poate opreste trenul si pe la Bacau, ca nu e asa de departe. Chiar acu ma duc la gara!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Azi am facut testul(in urma unui FIV )iar rezultatul este negativ! Ma rog Sfintei Treimi si Maicutii Domnului sa ne ajute sa mergem mai departe si atunci cand va fi momentul potrivit sa devenim si parinti! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

elenii ce m-ai distrat. Da, trimitem acum un tren de la Iasi cu mugurasi pt. burtici proaspete!!! Si ajunge acusica si la Bacau - putina rabdare !!Uuuu...
housepoket, Delphinas - multumesc, va astept pe listuta!
maria08 - draguta imi pare rau pt. rezultatul negativ. Ia perioada postului care vine ca pe o pregatire necesara pt. a incepe la sfarsitul lui drum binecuvantat spre pruncii mult doriti. Dumnezeu sa-ti ajute... si nu inceta sa te rogi!

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

Vin si eu cu veste buna !!! Sambata am primit confirmarea de
De fapt joi am facut primul test de sarcina cu 2 liniute perfect vizibile!! Nu-mi venea sa cred. L-am strigat pe sotul meu si am inceput sa plang Eram atat de fericiti !! Am facut si analize de sange, pt ca tot nu credeam (ce sa-i faci... parca-s toma ) Sambata s-a confirmat. Am nivelul beta-hcg de 70504.
De fapt asta m-a cam speriat, pt ca eu socoteam ca as fi in saptamana 4, max. 5 si valoarea asta e pt sapt 6-7. Iar doctorul meu e plecat si abia la sfarsitul saptamanii viitoare poate sa ma vada.
Dar am fost duminica la slujba la bisericuta mea si asa de mult m-a linistit.... M-am rugat tot timpul sa fie bine si acum sunt sigura ca asa o sa fie.
Va multumesc din suflet pt rugaciunile voastre si astept de la toate sa aud vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Citat:
...pregnyl l-am facut pt. spargerea foliculilor, dar nu fac inseminare artificiala... doar naturala . Radeam cu sotul... ultima "injectie" cade in sarcina lui de facut.

.. uite ca deja ma vad burticoasa ... chiar luna asta ca vreau sa-mi fac un cadou frumos de ziua mea .

Anadomnica citatele de mai sus, sint din mesajele tale. Mie imi place mai ales primul . Ai stiut tu ce ai stiut.

BRAV[purple]O, ati reusit !!!

1+1=3 sau 4, de ce nu ?
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

analuci - FELICITARI!!! Nu ai mai trecut de mult pe la noi. Poate ne scrii mai des pe viitor. Ne bucuram ca ai venit asa repede cu o noua veste buna - hai, ia loc in trenuletul de gravidute!!!
Deci, sa ne-ntelegem fetele, biletele sunt pe baza de si se distribuie in toate colturile tarii.
Uuuu...
hai ca am mai adaugat si vagoane noi - este suficient loc pt. toate!!

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput