Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Da... sincer ca nici mie nu-mi vine sa cred. Se pare ca Dumnezeu a vrut sa ne aline pierderea bunicii cu vestea ca pe drum este un nou membru al familiei.
Acum sa va povestesc: in ziua in care bunica mea a decedat, Dumnezeu sa o ierte, inainte sa se intample tragicul eveniment am citit Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana, cu gandul sa mai fac un rand de 40 de zile acest acatist - stiind si ca bunica era in coma. In ziua aceea ar fi trebuit sa-mi vina CM daca numaram 28 zile, dar cum eu am oscilat mereu intre 28-31 zile, nu eram foarte convinsa. Apoi a venit decesul bunicii si am adaugat la acatiste si pe cel al celor adormiti, si am fost prinsa cu inmormantarea... insa la inceput ma rugam sa am bebe, sau macar sa nu-mi vina ciclu sa pot sta langa bunica in biserica. Ma rugam si pt. bunica, pentru sufletul ei si ... am citit undeva ca in zilele 3-9 dupa moarte sufletul e dus sa viziteze locasurile din rai si ma rugam ca daca se intalneste bunica mea cu sfintii nostri dragi: Sf. Ana, Sf. Teodora de la Sihla, Sf. Paraschiva,Sf. Filofteia, Sf. Nectarie, Sf. Sava... sa-i roage sa se indure de mine si sa roage sa primesc un prunc.
Doamne, cat esti de minunat! Cand am vazut ca nici duminica nu mi-a venit... am inceput sa trag nadejde tare. Luni am cumparat teste de sarcina dar n-am avut curaj sa le fac.
Uff... imi cer scuze, am scris atat de mult, dar sunt atat de... fericita si nici eu nu stiu cum sa ma bucur.

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce-mi place ...ce-mi place ...ce-mi place semnatura ta domnica .... vleau si ioooo

am atat de treaba , insa ma tot tragea ata sa intru sa "cetesc" pe topic ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Anadomnica, acum am citit ca ai intrebat de mine iti multumesc ca te-ai gandit si la mine. eu sunt bine, m-am mai linistit un pic, am mai adunat rabdarica si acum sunt dispusa sa mai astept marele eveniment (nu renuntam, ci lucram cu mai multa rabdare si liniste in suflete).

cred ca urmeaza sa mai fac a 3-a IA luna viitoare.

sarcina usoara si cu Dumnezeu inainte.

Va puuup pe toate,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Mara - hai, draguta, ca ai si tu un loc pastrat in trenulet, chiar langa mine . Si fetelor, vedeti ca Anamaria zice ca ea trage mereu oamenii dupa ea, si taraie picioarele si in urma ei se face coadaaaaaaaaa lungaaaaa. Si e si preoteasa!!!! Si pt. mine s-a tinut de cuvant, deci eu zic sa ne bazam pe ea sa traga cat mai multe aspirante pe lista de gravidici !!

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

FELICITARI Anadominca !!!!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
Si ia-ma si pe mine in trenulet !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Anadomnica FELICITARI GRAVIDUTA DRAGA!! Ce frumos i-ti sta cu semnatura de graviduta! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Multumesc ca l-ai adaugat si pe sot in listuta!Ce mult i-mi plac vestile astea, sa auzim de cat mai multe gravidute!!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Doaaaaaammmmneeee, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Ce veste minunatata!!!!
anadomnica, felictari dragutza mea!!!!!!!!!!!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa stea acolo pana la 40 de saptamani. Doamne cat ma bucur!!!!!! Maicuta Domnului, Sfintii Ioachim si Ana, Sfantul Nectraie s-au rugat pentru tine la Sf Treime si impreuna te-au binecuvantat cu un prunc. Chiar ma bucur din inima. Pupici miiii!!!!!!

Eu am fost aseara la dr, bebelina mea are 900 de grame, este in grafic dar ma sperie ca este prea lenesa. Am placenta un pic cam jos, insa a zis dr sa nu-mi fca griji ca se ridica. Doamne ajuta!

Cami_antonia, multumesc de sfaturi si multa sanatate tie si bebelinei!

georgia, ma bucur nespus pentru nepoteii tai.Ti-am spus ca Maicuta Domnului ii vegheaza si se vor insanatosi. Pupici

26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anadomnica
FELICITARI!!!
Doamne, ce MINUNE
Ma bucur atat de mult sa te vad
Cumva, aveam un feeling ca bunica ta - Dumnezeu sa o odihneasca in rai - te va ajuta cu acest frumos cadou!
Sa ai grija de samburel!
Doamne ajuta sa fie sanatos, sa-l nasti natural si usor!
Cred ca o sa deschizi o frumoasa odisee de 40 de saptamani. O sa trecem pe acolo sa te citim!

Fetelor, profitati de ultima saptamana inainte de post! Anadomnica si Anamaria va trag dupa ele, nu glumesc!

18+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anadomnica, felicitari din tot sufletul !!! Nu-mi vine sa cred, ce cumintica erai tu, nu ziceai nimic, incurajai toate fetele si cand colo : surpriza cu ochisori . Sa fie intr-un ceas bun iubita noastra, sa ai o sarcina de vis si un bebelus perfect . Doamne ajuta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

noce, laurra, magdita, Ioanatugs, Claudelle va multumesc! Sa va asculte Dumnezeu urarile si sa fim toate binecuvantate cu prunci buni! Doamne ajuta!
noce - relatarea scrisa de tine cu minunile Sf. Nectarie am postat-o pe prima pagina. Multumim pentru contributie. Sarcina usoara in continuare sub binecuvantarea Sfantului Nectarie cel mult iubit!

Doamne ajuta!
4+

Mergi la inceput