Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Analuci, Danangie, felicitari, gravidutelor! Sa va bucurati de burticile voastre, sa aveti sarcini usoare si sanatoase ! Doamne ajuta!

Ingeras70, si tu? Slava Domnului! Multa sanatate si sarcina usoara si frumoasa! Ma bucur foarte, foarte mult!

Anadomnica, felicitari! Esti graviduta noastra sefa! Ieri, cand am citit, mi-am sunat sotul si mama sa le povestesc ca ai ramas, ma bucuram ca pentru prietena mea.

Anaomaria, ai schimbat prefixul! Bravoo! Ai ajuns la greturi, super! Bucura-te de ele ca nu tin mult. Eu le amelioram cu limonada. Dupa greturi, la mine au venit arsurile, asa ca nu mai gust limonada deloc acum!

Maria08, poate Dumnezeu iti testeaza rabdarea sau credinta, sa nu le pierzi, cred ca tocmai pentru ca esti un om bun si credincios te mai lasa un pic sa astepti! Eu ma rog de fiecare data cand imi leg brauletul sfintit sa te binecuvanteze Maicuta Domnului cu un bebelus si sunt sigura ca se va intampla si toata perioada asta va fi o amintire frumoasa a obstacolelor dinaintea minunii.

toate burticile goale sa se ia!

18+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Noi am fost azi la dr. L-am vazut pe bb. Doamne ce se mai foieste, ce mai da din manute. O minune. Eu il simt cam de doua saptamani, dar slab, ca niste furnicaturi si destul de putin ca timp, uneori am avut zile cand nu-l simteam si ma ingrijoram un pic, dar incercam sa sterg repede gandurile astea. Azi am vazut ca el misca si cand nu simt eu, probabil eu simt tumbele sau loviturile serioase cu piciorusele, asa ca m-am linistit.

Din nou m-a intrebat doctorita daca e mai mic cu o saptamana. Imi venea sa strig in gura mare: Da! Pentru ca ziua Sfantului Nectarie a fost la o saptamana dupa perioada mea fertila si Sfantul ne-a ajutat sa-l avem acolo in burtica! Dar ma gandeam ca e putin probabil sa creada dr asa o minune, asa ca i-am zis simplu « da ».

18+

Mergi la inceput

Georgia, ne intrebai de zilele dinaintea testului. Eu ti-as povesti ziua dinaintea conceperii (daca asa o fi fost). Sambata seara (8nov) era slujba Sfintilor Mihail si Gavriil si priveghiul Sfantului Nectarie la Radu Voda. Am fost acolo la slujba, era foarte, foarte plin, cum nu mai vazusem niciodata. Ne-am strecurat in biserica, destul de in fata, si ne rugam Sfantului Nectarie, Sfantului Gavriil (eu sunt botezata Gabriela), o rugaciune usor dezorganizata, dar foarte intensa. Citeam acatistele Sfintilor Mihail si Gavriil si al Sfantului Nectarie, mai cantam troparul cand se canta in biserica. La plecare, am avut acea intamplare cand sotul meu m-a intrebat cine e de fapt acest Sfant Nectarie, a fost un episcop, dar noi ne rugam acum oricarui episcop? Am incercat sa-i explic, dar nu am fost convingatoare. Apoi, seara, sotul meu cauta pe net acatistul Sfintilor Arhangheli si a intrat in vorba cu un user care il avea (singurul), care intamplator era preot, care intamplator era cununat in ziua Sfantului Nectarie si pe care Sfantul Nectarie l-a ajutat cand a fost suspect de cancer. Acesta a fost un prim semn de la Sf Nectarie.

A doua, pe 9 nov, era ziua Sfantului si ne-a dus de dimineata la manastire sa sarutam sfintele moaste. Am stat cam 5-6 ore la coada, ne-a rugat din tot sufletul, acolo pe trotuar, in afara manastirii, unde femeile la coada povesteau retete si probleme. Noi citeam acatistul si ne rugam si ascultam slujba. Era soare, dar foarte rece, mi-au inghetat picioarele, sotului ii era teama sa nu racesc, pentru ca tocmai scapasem de o serie de 3-4 cistite. N-am racit, am plecat congelati si flamanzi de la coada, dar fericiti si optimisti. Ne-am dus acasa si (desi era duminica) ne-am rugat Sfantului ca in acea zi sa raman insarcinata. Cred ca atunci am ramas. Numaratoarea echografului imi confirma banuiala.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Anadomnica, mai ti minte ca acum cateva zile iti dadeam acest raspuns?:
"Multumesc mult , Doamne ajuta si poate ne tinem de mana!!!
Nu-i asa ca imaginea este frumoasa?
Pup fata draga"
Felicitari din tot sufletul fata buna si frumoasa , sa ai 9 luni minunate!!!
Acum trebuie sa urc si eu in trenuletul odiseei , nu-i asa?Aceleasi urari si pentru Ingeras70 , fata mea de suflet de care imi este tare dor si pe care o pup cu drag.Sa ai o sarcina minunata si la termen.Analuci felicitari iubita!!!Maria08 , capul sus draga mea si de la capat cu credinta ca trebuie sa se intample minunea.Pup toate fetele”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Noce
ceea ce povestesti tu este exact intocmai ce s-a intamplat cu noi de il avem pe Matei Alexandru. Eu am povestit mai demult, dar imi face atat de multa placere sa mai povestesc.
Noi am reusit cu ajutorul Sf Dimitrie.
Duapa un canon de post si rugaciune... nu mei stiou cat a durat ca nu am mai tinut socoteala, a venit 28 Noiembrie si ziua sf Dimitrie.
Ne-am asezat frumos amandoi la coada si ne-am rugat (eu plangeam ca nu am si eu un bebe) si asa am tinut-o toata noaptea si ma rugam cu atata ardoare sa-mi dea si mie Dumnezeu un copil, ca asa e de grea "BOALA" NERODIRII...
Dupa ce am plecat de la moaste (pe la 4 dimineata) am facut dragoste (desi in luna aceea eram programata la histerosalpingografie si nu trebuia sa raman insarcinata) si am si ramas. Fiti atente fetelor... eram in ziua a 8 a dupa ciclu si nici gand sa ovulez asa repede (si intradevar ca la Noce, bebele meu a aratat toata sarcina mai mare, dar nu puteam sa le spun doctorilor ca asta e minune de la Dumnezeu...)
Nu am mai facut histero, chit ca l-am suparat pe doctor pt ca eu am avut certitudinea ca sunt insarcinata....

Insa acum... plang ca sunt asa de slaba... Imi doresc al doilea copil asa de mult si nu mai fac rugaciunile asa cum trebuie si nu mai am asa ardoare ... si tocmai acum cand Matei are nevoie de rugaciunile mele ca e suspect de o boala genetica...off Satu si plang in fata calculatorului de deznadejdea mea...
hai ca m-am intins si va obosesc cu prostiile mele
Va pup

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

luca2008 - te astept.
housepocket480 - capul sus, fetita: sfintii te-au ascultat odata, te asculta mereu ... doar ca daca intarzie putin rezultatul dorit nu trebuie sa te intristezi prea tare. Ai mare nadejde si mare incredere ca sunt acolo si te asculta - si tu roaga-te cum poti mai bine, cat poti - cu multa, multa dragoste.
Fetelor, aveti capitol nou aici: Capitolul 30 - un tren plin de

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput