Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
Mercedes spune:
olgaT- sa ajungi cu bine sa nasti la termen.
Bia are fractura sau ma rog a avut intre cot si umar mana stanga.
elisor-bafta la eco, dute linistita nu are ce sa te doara.
Eu am fost si la eco si la papanicolau.Tb sa repet pap ca aveam uterul inflamat,astept perioada deintre 7-11 zile numarate din prima zi de ciclu.
gabitzam spune:
Aseara Andrei mi-a facut o surpriza placuta. Eram in pat inainte de culcare si ne mai giugiuleam si el incepe deodata sa cante "De ziua ta mamico in dar ti-am adus inima/ Si crede-ma mamico alt dar mai frumos nu se putea". Am cazut pe spate cand l-am auzit si va dati seama ca m-a topit.
Cred ca au inceput sa repete pentru 8 martie la gradinita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Cloreta spune:
Hello!
Noi suntem la mama si am zis ca pana se uita Teodora la desene scri si eu unmesaj. Mno, pana am citit s-au terminat desenele si a venit la mine:)))
Nici nu stiu cu ce sa incep, am citit atatea si bune si rele.
Mercedes, sa dea d-zeu sa fie bine manutza Biei, va doresc din tot sufletul sa treceti cu bine peste asta si Cristi sa treaca peste acest episod.
OlgaT, sananate multa si putere, bebe o sa stea acolo cat trebuie
Gusta, m-am blocat cand am citit, nu ne-ai spus atata vreme de Marutzu, doamne prin ce treceti! Si eu am crezut ca e operatie relativ simpla, nepotica mea de seama fetelor noastre trebuie si ea operata, a zis mamica ei ca in toamna ar vreasa o faca.
Florentina, bravo pentru Maya! Stiam eu ca osa fie bine si o sa ii placa. Cu trezitul dmineata asa facea si Teodora la inceput, doar intrebam cine merge la gradinta si sarea din pat.:)) O sa vins si vremea cand o sa ii fie lene, daca o sa stea o saptamana vreodata acasa, sper sa nu fie cazul. E foarte bine pentru ea ca merge la gradi, e foarte isteata si acasa oricat ai vrea nu poti suplini.
Andutzy, felicitari pentru slujba! CU criza asta e posibil sa gasesti bona mai repede.
NewMami, Elisor
, citesc de la servici dar nu am timp sa scriu, seara de acasa nu intru ca nu am cand.
Elisor tie iti sunt datoare cu poezia cu Mos Martin:)
Anca, ce preturi decente la notebook-uri bunutze,aici dupa ce a crescut si euro sunt si mai "bine" la pret
Cum mai e Patrick? Se simte ceva la tratament?
Wnd placuts si sa va distrati!
Tdi, Nelia am revazut filmuletele voastre cu ptiticele, ce tragea Aly de zabrele, stiu ca m-am distrat atunci de ea, a mea era molcuta rau, greu si-a dat si drumul la mers, stresata mai eram:))) Si de Tudora imi aduc aminte perfect, tin minte si melodia pe care se zbuciuma![]()
Gabitza, am votat flacautii, e foarte frumoasa poza cu amandoi.
Am vorbit cu Ralwka ieri, vatransmte toate gandurile ei bune
. Am vazut bine ca Iulia este la aceeasi gradinita cu Teodora, doar ca este la grupa mica. Ei sunt bine toti, si-au luat apartament (Elisor
tu intrebai)in sfarsit, ea e cu slujba aproape de gradi dar sta mult mai departe ca noi fata de gradi. Iulia merge la dans sportiv tot pe langa gradinita si a zis mami a ei ca a invatat multe.
Cam atat, ma duc la gargarita mea ca vrea sa ne jucam.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
gusta spune:
Ieri nu am mai avut putere sa scriu.
Analizele de alergii sunt bune(cica) dar avem ora speciala de vorbit cu medicul si asta nu suna bine plus ca trebuie sa fim amandoi,asa ca 2 martie la ora 8 dimineata ne prezentam.Nu am lacrimi sa plang nu cred ca mi se intampla mie.Mi-am propus sa zic ca o sa fie bine si asa trebuie altceva nu pot crede.
La noi problemele curg,ieri am fost instiintati ca nu se stie nimic de baiatul lui de multa vreme(de la primarie si politie) alt necaz,dupa la 3 am sunat si mi-au dat bomba cu Mara si nici nu am terminat ca a sunat unu ca socru meu a cazut si trebuie sa ma duc acolo.Ieri m-am revoltat si le-am zis sa ma lase ca eu numai o viata am si acuma am probleme cu copilul si tot asa.
Citesc tot si ma gandesc la Cornelia sa treaca perioada asta si sa doarma o noapte,la Olga sa ajunga la 37 de saptamani si sa fie bine la Bia sa treaca manuta.
Ma duc si sa nu credeti ca am plecat dintre voi numai ca acuma chiar nu stiu ce pot scrie.
Marilena si Mara Augusta
e.a spune:
Buna duminica si bine v-am regasit. Sunt e.a acum pt ca nu mai reusesc sa intru in contul meu vechi. Am trimis mail,am incercat cu recuperarea parolei, 'geaba! Nu-i bai. Important este sa va pot scrie voua din cand in cand.
Gusta, am ramas fara cuvinte. Ce pot sa mai adaug si eu la toate scrise deja!? Iti doresc sa depasesti cat mai repede acest obstacol. Sa te trezesti usurata, sa simti ca a fost doar un vis urat ce nu-ti mai afecteaza prezentul.
Gabitzam, trebuie sa fi fost de neuitat momentul acela cu cantecelul..! As fi fost si eu topita daca Ema mi-ar fi cantat un cantecel de Ziua Femeii. Noi avem la gradi, in saptamana cu pricina, Zilele Portilor Deschise, astfel ca in 4 martie voi fi la gradi, prezenta la activitati si lectii. Anul trecut au fost invitati taticii de Pasti, acum mamicile, de ziua lor. V-am tot admirat pozele. Ai doi baieti foarte frumosi!
Clara, ramane pe maine dimineata, dupa 11:00, la Booboo. Te sun la trezire.
Va pup cu drag.
A.
lucas spune:
of Gusta prin cite treceti. ma gindesc ca daca v-a chemat peste 2 saptamini la consultatie nu poate fi ceva grav, poate trebuie refacuta operatia, adica curat locul. dar Mara cum se mai simte dupa antibiotic.
Gabitzam ce frumooos, sigur se pregatesc de serbare.
Newmami foarte, foarte bune preturi la laptop-uri. aproape 40% mai jos fata de noi.
Florentina tie ti-l aduce fizic cineva?
elisor mi-ai facut pofta de tiramisu!
cine imi da si mie reteta??? are cineva reteta Laurei?
Olga tinem pumnii!!! hai ca nu mai e mult, sotzul este acasa?
elisor spune:
Marilena hai ca in toata nebunia asta uite si-o veste buna, nu aveti si problema alergiilor, iar convocarea voastra nu trebuie sa insemne neaparat ceva rau, daca era ceva nasol nu cred ca va chema abia peste 2 saptamani. Eu sunt optimista ca incet, incet ii vor da de capat si se va face bine. Poate ar trebui sa faca aerosoli marini, o imunizare naturala sau de mers la salina, nu stiu ce sa mai zic. Daca ai putea fi calma si sa gandesti la rece cand va fi intrevederea, sa-ti notezi eventual, sa pui intrebari care te framanta, sa nu-ti scape nimic. Va tin pumnii si ma gandesc la voi sa apara luminita si pe strada voastra. Despre Junior spui c-a disparut? Cum doamne iarta-ma? Pe mine ma ingrozesc adolescentii astia ca efectiv nu stiu cum sa-i tratez sa nu-i scapi din mana dar nici sa le lasi zgarda prea larga. Sper sa-l gasiti si sa fie totul ok, doamne ajuta! Iar cu socrul, n-are nimeni cine sa-l ajute? Alti copii nu mai are, trebuia sa vii tu din Ro ca sa ai grija de el?
sa ai putere sa le duci si sa scapi odata de apasarile astea sa te poti bucura de familia ta!
OlgaT cate saptamani ai? Slava domnului ca intri in concediu, acum ai timp doar pentru tine si Tony dar cel putin nu te mai stresezi cu drumul pana la servici si cu problemele de-acolo. Pregateste-te psihic si pentru cezariana, mai ales ca ai probleme cu tensiunea. Poate la asa o sarcina cu probleme vei avea un ingeras cuminte si te vei putea odihni, ceea ce n-ai mai facut-o cred, demult. S-a intors Fane? Cu Tony cum te descurci, ce mai face? Poate ne mai pui poze cu el, cu tine, apropos, nici nu te-am vazut cu burtica, cand vei avea timp. Sa treaca cu bine saptamanile pana la intrevederea cu galusca
!
Clara bine ca e doar lipsa timpului cea care te tine departe de forum, ca din comentariile la poze, multumesc
, nu mi-am dat seama daca sunteti bine sau nu ![]()
Stiam ca Raluca si-a cumparat apartament c-am vorbit cu ea prin noiembrie
.
Mercedes programarea pentru pap trebuie facuta tinand cont de ciclu sau la tine e o particularitate cu imflamarea uterului?
Gabitza fiind si baiat cu atat mai mult te topeste
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
OlgaTarziu spune:
Multumesc dragelor. Sper sa ajung. Acum ca nu mai trebuie sa merg sa conduc cate 2 ore pe zi si sa stau 8 ore in scaun incep sa sper.
Gabitza fain cadou
Si al meu imi canta Scooby dooby doo ![]()
Cloreta mi-e dor de o poveste. Parca acum erau ai nostri bb si scriam mai des.
Gusta fii barbata. Nu stiu ce sa mai zic. Zici ca la tine s-a spart carul cu necajuri dar incetul cu incetul le treci pe toate. DD e sus si te ajuta.
Lucas, Mercedes 

Eli sotul s-a intors. Sunt in saptamana 34 (nu stiu de ce nu mi-am pus la semnatura). Tony e agitat si nebun cum il stiti. Pana acum ii ziceam capsuna, acum e capsuna zapacita. Nu asculta nimic, dar are momente de tandrete, am descoperit ca are si un IQ considerabil (contrar opiniilor mele de pana acum). Are 110 cm cred si 18, 5 kg. E maricel si frumos (cred ca asta o sa-l scoata ca se face striper)
Cu somnul nici nu ma intreba. Se trezeste cum am norocul 1-2 ori pe noapte, o data merge la pisu si se transfera in patul meu ca daca nu e tragedie, lacrimi si urlewte in mijloc de noapte. Nu stiu ce ma fac cu doi in pat si urlatori. A cam inceput sa-mi fie frica de cum ma voi descurca.
elisor spune:
Cum m-am trezit glont la frigider sa vad cum se prezinta tiramisu. Ce sa zic, de gustos e excelent, dar putin cam moale asa ca n-am riscat sa-i scot folia de sub fund
. Mai am juma de tava.
Am fost si la eco de dimineata. E totul in regula, nu a vazut chisturi sau formatiuni patologice, mi-a recomandat sa consult un endocrinolog, pentru ca sunt niste tulburari hormonale, de aici si durerile premenstruale de zici ca sunt gravi. Ceva cu nivelul de progesteron e problema. De acum incolo imi voi face periodic acest consult. Tare ma bucur ca am rezolvat-o si pe asta. Mai ramane pap-ul, de mers la chirurgie plastica si analizele de laborator.
Anca eu le-am confectionat palariile de bucatar, turbanele cum le spui tu, cine altcineva are idei trasnite
?
Lilisor voi ce mai faceti? Sunt ok buzele lui Sergiu? ![]()
Si eu sunt deschisa la sugestii sau alte retete de tiramisu, asa cum le faceti voi si va ies.
O duminica placuta va doresc!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
elisor-mie asa mi s-a spus ca papanicolaul e concludent intre a 7-11 zi numarand din prima zi de ciclu altfel degeaba ti-l faci. La eco mamar oricand e ok.
gabitzam-ce frumos , felicitari!