Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Iau eu
, Elisor, ca sint chiauna de cap: pina pe la 1 l-am doftoricit pe Octav si doamne-fereste-ne de barbatii bolnavi, ca-s mai rau decit copiii cum bine spuneati pe aici zilele trecute. Apoi am apucat si eu sa citesc ceva vreo doua ore, iar de la 3, Lisandru, care dormea de la 9, s-a pus pe cintat si dansat in pat... la 5 a adormit! Pentru ca a trebuit sa-i tin companie, ca daca atipeam un pic, ba ma pupa, ba ma tragea de par sau imi baga miinile in ochi ca sa-i deschid. Si astazi sint si cu Tudora acasa, e libera ca e inchisa gradinita din motive administrative, Tudora care s-a trezit cu fundicul in sus de dimineata. Nu mai spun ce teatru am avut aseara, cind am venit de la curs cu cei mari... Cu Agata m-am certat pentru ca avea un proiect de facut pentru astazi, l-a terminat repede, asa, cu picioarele, dar s-a uitat la film si cind am venit am gasit-o jucind cu ta-su Brainstone... iar cu ta-su pentru ca i-a permis sa faca asta, ba s-a imiplicat si el jucind, uitindu-se la film cu ea... fara sa vada daca si-a facut bine lectiile. Ma rog, cert este ca i-am pus la punct pe amindoi, le-am luat pizza pe care tocmai se pregateau sa o savureze (si am savurta-t eu singura!), am facut proiectul, am corectat temele... va fi frinta Agata astazi, la 11 s-a culcat. Si mi-a certat-o si pe cea mijlocie, de-am gasit-o frustrata toata... Cel mai in cistig din casa a fost Lisandru, care, profitind de nebunie, a facut ce-a vrut muschiuletul lui prin casa...
Ah, si ca sa fie plingerea completa: ne-a dat aseara exemple de intrebari pe care le vor da la examen, dimineata le primisesem pe cele de la cursul de marti si ma dezumflasem... sint din ce in ce mai convinsa ca voi face o brinza la examene, ca mie mi se pare imposibil sa raspund corect la genul ala de intrebari. Nu am mai avut pina acum examene de genul acesta, objective cica, dar m-a luat
cind am vazut exemplele de subiecte si eu nu am terminat nici materia de citit, darminte s-o mai si aprofundez. Ca sa ne-a spus, ca dupa ce citim trebuie sa aprodundam si sa interiorizam materia ca sa putem raspunde corect la intrebari. Mai bine nu ne spuneau nimic, ma duceam ca o floricica la examene, cu zimbetul pe buze...
Mercedes, ma gindesc ca la Cristi se poate intimpla si altceva in mintisoara lui, mai ales ca a spus ca trebuia sa fie el in situatia Biei, ca e mai mare. Stiu ca poate suna aiurea ce spun, dar copiii percep altfel lucrurile decit noi si o boala, un accident, chiar o moarte, de fapt orice nu se intimpla in fiecare zi si la oricine... dincolo de tragismul situatiei (pe care ei oricum nu-l vad ca noi) si de pericolul in care au fost pusi, ei iau aceste intimplari si ca ceva care ii scot in evidenta in fata celorlalti copii. Ma gindesc la Bia, ma gindesc la cum a fost ea in centrul atentiei in aceasta perioada, ma gindesc cum vorbeste cu cei care il inconjoara si toti sint afectati de ceea ce vi s-a intimplat... dar el nu are nimic, in schimb Bia are nevoie de operatie, ingrijiri... Am facut un cadru teoretic si ipotetic a ceea ce mi-a trecut prin cap, sper ca intelegi ce vreau sa spun, daca intri in lumea lui cu gindurile de cind erai tu copil cred ca vei fi de acord ca poate fi si asta una din aspectele suferinte lui, psihice vreau sa spun. Bineinteles, ca tot ce spun eu daca e, e la nivel inconstient in copil. Poate ca ar fi bine daca ai accentua in discutiile cu el ce bine e atunci cind persoanele implicate intr-un accident scapa fara nici o zghirietura, ce noroc mare e acesta, care sint consecintele unei rupturi de oase ca la Bia... cumva sa-l faci sa se simta special ca nu s-a accidentat, ca norocul a fost de partea voastra, in special a lui. Dar asigura-l ca si Bia se va face bine, doar ca dureaza, dar e bine ca e macar e mica si nu are scoala si nevoie de ambele miini asa cum are el nevoie, ca poate sta acasa pina se reface etc. Si incearca sa nu discutati fata de el despre persoana care v-a accidentat, nici sa-l absolviti de vina, dar ca se intimpla oricui, nimeni nu vrea sa faca asta, dar uite ca, se intimpla... ca sa nu ramina cu vreun resentiment legat de persoanele care fac accidente si sa-i fie frica sa se urce la volan cind o fi mare de teama sa nu intre si el in categoria lor. Na, ca m-am intins, dar m-am gindit mult la voi si la ceea ce simtiti, la durerea si sperietura copiilor mai ales. Spune-i ca si tu si tati sinteti speriati, ca nu dormiti noaptea cind va ginditi la ce s-a intimplat, ca e normal sa fie asa si sa simta orice, dar ca trebuie sa treceti impreuna prin asta si sa depasiti momentul, sa va intoarceti la viata de dinainte de accident.
Imi mai pun niste cafea, citesc si restul si poate mai revin, daca nu in pauza de prinz... la care deja ma gindesc desi nici nu am deschis cartea inca.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mercedes spune:
nelia-
am vb si cu logopeda imi spusese ca sa vb cu amandoi ce s a intamplat cu fiecare la nivelul lui si sa nu i izolez cu nimic. Pe bia sa o duc la gradi sa nu o fortez sa stea intre patru pereti o luna pana cand i se va lua gipsul iar cu cristi sa vb deschis si sa i povestesc tot asa ca bine ca a scapat si ca bia se va face bine. In continuare il duc la fotbal in timp ce sotul sta cu bia acasa.
nelia spune:
Cornelia, va iau pe rind ca sa va pot raspunde bine la toate. Of-of-of, micuta de tine. Te inteleg atit de bine! Exact asa eram eu in primele luni din sarcina cu Lisandru! Plus durerea de cap! Numai ca aveam scoala in loc de servici. Asa, sa o luam pe bucatele! In primul rind, trebuie sa-ti ridici stima pentru tine, pentru persoana ta, pentru femeia care esti: tinara, frumoasa, desteapta, intr-o relatie buna cu un sot si un tata minunat, cu un serviciu bun, cu doi copii superbi si unul in burtica (si sint convinsa ca si acesta va fi la fel de superb)... poti sa ma contrazici la ceva!?!
In al doilea rind, trebuie sa-ti spui zilnic ca e normal sa ti se intimple asta, hormonii te dau peste cap, doi copii de scos din casa nu e chiar un lucru simplu... etc. Aici nu prea ai ce face, decit sa stabilesti un set de reguli mai importante pe care sa nu le incalcati, legate de culcat si sculat. Trebuie sa incerci sa dai un pic ora de bagat in pat inapoi, un 8.30 si sa mai tai din figurile lui Stefan, chiar daca ar fi sa-l ignori. Lasa jucariile, nu se intimpla nimic daca ramin asa pina se vor putea stringe, stiu ca arata casa ca la nebuni altfel, vino la noi sa vezi, dar trebuie sa stabilesti prioritatile si strinsul lor nu cred ca poate fi una dintre ele decit atunci cind nu mai ai loc sa treci de ele.
Sorteaza-le si stringe jumatate din ele, lasa mai putine si prin rotatie, vei avea mai putin de strins. Lasa calcatul, spala si pune-l undeva unde nu se sifoneaza prea rau, chiar daca e expozitie in casa... importanta esti tu si simburelul din burtica, copiii... si sa ajungi la timp la servici, fara sa-i agresezi prea mult
... restul se poate amina pina in zile mai bune sau mai libere. Elimina din casa tot ce nu folositi acum, in perioada asta incarcata, du-le undeva unde nu va incurca, va fi mult mai usor sa faci ordine si sa te descurci in casa. Pregateste de seara tot, haine, pachete, pentru micul dejun (luat acasa sau pe drum), calculeaza cit iti trebuie dimineata ca sa faci fiecare lucru pina iesi din casa, mergi inapoi pe ceas si pune-le la ore fixe pe care sa le impui si copiilor ca reguli si sa le respectati. E greu pina va intrati in rutina... apoi vine de la sine.![]()
De exemplu, la noi: scularea la 7, pina la 7 si 10 tati si mami beau cite o gura de cafea si se ciocnesc unul de altul de chiauni ce sint ca iar nu a dormit vreun plod noaptea... la 7 si un sfert se scoala fetele... pina la 7 si 20, nu mai mult, luat pe sus si pus pe wc, spalat pe fata si imbracat, in timp ce le bag pe git lapte sau suc de citrice... Tati e deja la zapada, la masina, de la si 10
, ca la noi iar ninge... La 7.30 sint imbracate de iarna si la usa, vine tati si le ia... dar totul e pregatit de seara sau aproape tot si orice minut sarit re reflecta in ora de plecare. La 7.35 sint imbarcate in masina, la 8 fara un sfert Agata e in curtea scolii, la fara 5 intra in clasa... la 8.15 Tudora e lasata in gradinita, la 8.25 tati intra pe usa, isi ia bagajul si pleaca la metrou... ca la 8.30 e metroul care il face sa ajunga la 9 la munca. Stii ce nebunie era la noi in primavara trecuta si in toamna... Agata intirzia la scoala, numai la 8 si 5 ajungea si intra mereu cu biletel, am primit scrisoare si de la directoare, tati conducea ca nebunul sa mai recupereze din minutele pierdute, el ajungea numai la 9.15 la servici si pierdea mereu jumatate de ora din pontaj, ca nu poate sa ponteze decit la 9 sau la 9.30. Si tot asa... Solutia a fost sa dam ceasul inapoi de la ora 9 cind el trebuia sa fie la munca si sa calculam media de minute de care are nevoie fiecare lucru pe care trebuie sa-l facem dimineata... mai intirziem, dar o data sau de doua ori pe luna. Si numai din motive urgente, na, o apuca pe una din ele kk-area exact la 7.30 sau altele de genul asta. Altfel, sint la usa la 7.30 si le baga tati in masina exact cum sint, si in pijamale daca e cazul. Nu ride, am dus-o pe Tudora odata in pijamale... a schimbat-o la gradinita. La inceput au fost tipete, lacrimi, acum toti se misca mecanic, au inteles ca si am inteles ca daca vrem sa fim la ora la care trebuie unde mergem, trebuie sa ne miscam asa, altfel nu avem nici o sansa.
Hai, capul sus, ca va fi si mai rau!
Esti asa cum trebuie, doar lucrurile pe care le ai de facut sint prea multe si daca nu le organizezi si nu calculezi timpul pentru fiecare, ajungi in situatii disperate, in care e normal sa clachezi si inca mai rau de atit.
Si asta iti spune o persoana extrem de boema in firea ei, care nu suporta nici ceasul inainte pentru ca nu ii placea sa vada cum trece timpul, dezordonata, dezorganizata... si sa stii ca si acum sint la fel, dar am adoptat aceeasi tactica ca la copii, ca sa ma ordonez si organizez, pentru ca altfel ajungeam sa ma tratez la cap. Sa nu-ti imaginezi ca am facut asta cu tot, nuuu! Stabilesc liste de prioritati pe care le tot schimb, iar organizarea si ordinea despre care vorbesc ma tine pina pe la punctele 5-6 de pe lista! Si asa e prea mult!
Si vorbesc cit se poate de serios cind spun ca ajungeam la boli mintale de nervi si de stres, de disperare ca nu fac fata! Intr-o dimineata, prin toamna, am aruncat cu o portocala dupa Octav, de nervi... si l-am si nimerit!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Danelutza spune:

am reusit sa pun poze
http://www.dropshots.com/danelutza#date/2009-02-19/08:34:11
revin ca ma duc sa-i fac un out la puiut ![]()
Elisor cind am timp, am sa pun si eu pas cu pas minestronele cum il fac eu, deocamdata am bagat doar paste cu fasole ![]()
revin cu citit si sper si cu comentarii ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Cornelia spune:

Hai ca mi-am mai revenit. In parte si datorita faptului ca am fist la dr. si totul e bine cu bb. Abia l-a prins doctorul la masurat, ca e tare miscaret
.
Cred ca de fapt starea mea are trei cauze (exceptand gravideala): sunt extrem de dezorganizata si nu prea vad cum sa ma tratez, sunt nedormita de ani de zile
(vreau si eu o noapte dormita de la cap la coada!!) si sunt foarte speriata
.
Ce zici tu Nelia suna foarte bine, dar mi se pare imposibil sa ma tin eu de asa program
. Ar insemna sa ma organizez
.
O sa recitesc mesajul tau maine si imi iau si notite.
Sper ca sapt. viitoare sa ii duca pe copii la gradi Doru si deja va fi alta viata
.
Elisor, ai dreptate, dar ce sa facem, cel mai greu e sa gasesti un echilibru. Cate discursuri ii tin si eu lui Doru cu ce e mai important in viata
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
NewMami spune:
Intru repede inainte de a pleca acasa, caci daca nu nu o sa apuc nici weekend-ul asta ..
Ma bucur mult sa aud ca sot de Danelutza, e mai bine – multa sanatate in continuare. Am admirat domnisorica- zana
, mi-a placut, cat sunt ei de ocupati si motivati sa-si termine proiectele la gradinita. Imi place clasa mare, spatioasa si cu multa lumina. Tare imi plac incaperile astea cu multe geamuri, asa e si la Patrick in clasa, de aceea cand e ora de nani trebuie trase zeci de jaluzele.
Elisor, si voua sanatate multa, sa treaca virozele si ce ati mai cules
.Ai grija sa nu cazi si tu la datorie, acum dupa ce i-ai pus pe ei pe picioare. Imi place ca o imbraci pe Bianca numai dupa ultima moda , orice ii pui pe ea ii sta bine, iar ochisorii aia … Doamne cat sunt de expresivi
.
Imi place paltonasul albastru tare mult, I l-a adus mami tau sau l-ai luat din Ro?
Nu-ti fa problem din cauza “pachetului” ca oricum se opreste in Brasov dupa ce ajunge, la cele trei surori si mama ei. Te va suna sa mergi sa-l iei. Ei se intorc pe 2 aprilie, deci pe 3 ajung in RO si stau pana pe 4 la Brasov. Daca imi aduc eu aminte tu ti-ai schimbat nr. de cell phone, trimite-mi un PMI cu noul numar please.
Lasa fata in pace cu diaper-ul peste noapte – o sa-ti spuna ea cand e ready. Nu o sa tina o vesnicie.
Mercedez, ma bucur mult ca ati venit acasa iar Bianca se adapteaza bine situatiei. Si eu ti-as indica la fel, sa o duci la gradinita si sa nu o izolezi o luna de zile. Le va lua ceva timp celor mici sa treaca si sa-si revina de pe urma accidentului.
Tdi, Ioana, hai sa facem clubul kk in diaper…
nici Patrick n-a facut pe el, iar la daycare de rusine nu cere diaper niciodata , deci nu face deloc. Asteapta pana vine acasa. Nici peste noapte nu mai vrea diaper, dar cand e vorba de kk, acolo nu s-ar pune pe olita sau WC Doamne fereste. Astept cu nerabdare intalnirea de pe 23 martie cu doctorita sa vedem ce sugestii ne mai da. La el problema e ca se tine pana se constipa.
Florentina, asa din curiozitate, ce laptop ti-ai ales? Eu vreau sa-I trimit nepoticei mele (care o sa-l foloseasca cand merge la mama ptr. net, muzica, sa vada filme) nu mare lucru si am ramas la astea doua:
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9197193&type=product&id=1218056225739
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9168143&type=product&id=1218041995463
Inclin mai mult inspre primul.
Ma bucur mult ptr. Success-ul Mayei cu gradinita
. Nici nu imi imaginam altfel, stiind din spusele tale ce fetita sociabila, matura si cumintica ai. Bravo ei.
Vezi sa-ti trimita si adaptor de priza
.
Cornelia, mama pai numai ce ai povestit m-a luat ameteala. Nu crezi ca ceri prea mult de la tine? Ce sa-ti spun, habar n-am, eu am doar unu si e mai usor. Dar cum fac eu: gatesc de 2 ori pe saptamana putin mai mult si pun si in congelator ptr. A treia saptamana, sau cand nu am timp am pe ce pune mana repede. Ajuta mult de tot. La vase o folosesc pe Isaura (masina de spalat vase), curatenie dupa ce-l pun pe Patrick in pat cam ˝ hr. Daca fac cate putin in fiecare zi am observant ca e mult mai usor de intretinut. Tot la 2 saptamani vine femeia la curatenie. Nu stau cu Patrick pana adoarme , l-am pus si am plecat. Citim povesti, altele pana ajungem in dormitor. Dormitorul e ptr. Nani. Ce e bine, el doarme toata noaptea daca nu e bolnavior. Dimineata se trezeste cam greu, de aceea incep procedura cateva minute mai repede ca sa aiba timp sa se trezeasca si sa nu fie uracios iar eu sa-l tot grabesc. Pana eu ma imbrac el se uita la TV, cand sunt gata il imbrac pe el. Asa are timp sa-si inghita galusca. Musai sa iesim pe usa in timp. De obicei cat el mananca micul dejun eu duc in masina ce trebuie, dau drumul la motor. A gatat geaca pe el si tai-o. La daycare nu stau mai mult de 5 minute cand il las.
Incerc pe cat posibil sa nu ma stresses si sa-l tot grabesc. Mai bine il trezesc cu 1 ora sau cel putin 45 minute inainte de ora de plecare, ca sa aiba timp sufficient. Dar again eu deal-uiesc cu unu singur si fara sa fiu 2 in 1.
Andutzy, bravo , felicitari ptr. Job. Ma bucur mult de tot ptr. tine. Ai vorbit cumva cu femeia si cu parintii celuilalt copil, daca ptr. urmatoarele 3 luni nu-I poate tine pe amandoi copii. Ma gandesc ca daca tot vrea sa vina peste 3 luni la tine, n-are rost sa cauti pe altcineva si peste 3 luni sa schimbi din nou.
Gabitzam, gata votat - este si una din pozele care imi plac cel mai mult. Sunt atat de dulci si inocenti.
Cloreta, pe unde umblati - sper ca sunteti bine, doar lipsa de timp te tine departe de noi.
Laura, eu inca te astept ...
ChrisDun, da e pe tratament de sinuzita acuta pe ambele parti de 10 zile si mai avem inca pe atata. N-as fi banuit niciodata, daca nu i-ar fi facut radiografii pentru ca nu s-a plans nici macar o data de dureri de cap, sau sa fie mucos consistent, etc.dar iaca ca se poate intampla si la varsta lor... daca n-am fi avut problema cu alergiile, nu m--ar fi dus capul sa fie asta.
Lucas, mai pune inca o data link-ul cu pozele de Craciun caci nu le pot vedea.
Iar am un weekend incarcat daca nu ne troienim maine, caci avem winter storm watch in effect…. Azi mergem la un Birthday Party de la ora 6 seara, iar maine urma sa plecam numai noi trei – uhu – la alt Birthday Party in alt oras si sa ne intoarcem numai duminica. Sper sa nu fie chiar asa nasoale drumurile si sa ne caram, sa mai scap de socrii inca un weekend.
Va pupacesc si un weekend cat mai placut tuturor.
elisor spune:
Mercedes eu ti-am spus de cele 60 zile, nu Lucas
, mi se pare foarte corect rationamentul Neliei in ceea ce-l priveste pe Cristi. Unde exact este fractura, la incheietura, la antebrat? Sper sa nu-i ramana cicatricea urata, depinde mult si de cel care-a operat-o si de cum se reface.
Daniela am vazut pozele, ce mandra printesa ai, cred ca a fost foarte incantata de carnaval si de activitatile ce le-a avut cu parintii prezenti. Ai gustat pizza? Mie mi s-a parut delicioasa mai ales ca avea forma unei coroane...plate.
Cand e vacanta sau Bianca sta cu mama mea si nu trebuie sa ne abatem pe la gradi atunci imi permit si eu luxul sa ma trezesc la 7, altfel la 6.30 suna ceasul dar inainte de fara douazeci nu ma ridic, ca cele zece minute sunt magice. Nici vorba de cafea, pe aia o bem la servici. Ii pregatesc micul dejun lui Andreas si cam asta e sarcina mea dimineata, in afara de propria persoana, of course. In rest, Dan se barbiereste electric, isi pune mancare pentru serivici si se ocupa de Bianca, adica spalat si imbracat. Eu cu gura pe Andreas sa nu-si uite pachetul cu mancarea pentru scoala si sa nu se mai mocaie. Daca reusim sa iesim la 7.30 din casa avem siguranta ca ajungem la timp la servici. Orice minutel de intarziere ne face mai nervosi, mai stresati ca iar intarziem.
De cand ne-a bagat sensurile unice si sens giratoriu ni s-a scurtat substantial timpul spre servici, desi l-am bodoganit la momentul respectiv pe primar. Lasam masina la gradi ca altfel n-am avea unde s-o parcam. Cu Bianca merge rapid ca o dezbraca si imbraca 4 maini
, mai mult de cinci minute nu zabovim, Andreas are scoala langa gradi asa ca la el nu e nici o problema.
Cam asta e agitatia la noi. Mie mi se pare mai normala ora 9 pentru inceperea serviciului, cand mai vad si-n filme ca se scoala dimieata si au timp si de micul dejun...da, stiu, e doar in filme ![]()
Cornelia stiu ca suna aiurea dar da-i ignore lui Stefan noaptea, lasa-l sa inteleaga ca ai nevoie si tu de somn si nu esti disponibila cum doreste el, fii putin mai dura cu el, va fi socat dar poate va avea efect. Eu n-as rezista in locul tau. Ca sa functionez cat de cat bine am nevoie de 8 ore (cel putin
), nu le am, cam 5-6 pe noapte dar nu e din cazua copiilor ci a faptului ca...nu-mi organizez timpul ca lumea. De asta am mereu migrene in timpul saptamanii.
Gabitza ai atatea ceaiuri de trebuie sa le organizezi, wow, eu am vreo cateva pliculete si o punga de naturale amestecate, foarte rar bem ceai, cand suntem bolnavi ![]()
Daniela sa stii ca mie imi trebuie instructiuni ca pentru incepatori, hai sa zicem fiind vorba de ciorbita ca nu e chiar dupa ceas...azi am facut tiramisu dupa reteta de pe culinar, bineinteles ca mi-a iesit crema mai moale, desi am facut-o cu laptopul deschis, adica pas cu pas...vad eu maine cand o scot din frigider.
Am avut ajutoare de nadejde la tiramisu, cu tot cu palariile lor
, ia uitati www.dropshots.com/elisibia4#date/2009-02-20/19:07:39" target="_blank">aici
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate
, mort-copt trebuie sa fie bine pana luni ca deja lipseste de-o saptamana. Mor cand il aud ca-l doare gatul. Cred ca in weekendul asta riscam si-o scoatem pe Bianca la sanius, prea de vis zapada asta si poate e ultima, sper ![]()
Maine dimineata am programare la ecografie la san, imi tot da tarcoale un gand sa anulez programarea, e sambata, vreau sa ma scol si eu tarziu, asa trebuie sa ma scol devreme, sa fac dus si s-o tai, noroc ca e la 10 minute de mers pe jos clinica ca nu prea-mi surade sa dau la lopata...si mi-e si jena sa sun sa spun ca nu pot veni, de ce?, nu stiu sa mint, cred ca si-ar da seama iar eu as intra in pamant de rusine, chiar daca nu e face to face. In fine, vad dimineata daca ma duc sau nu. Inclin sa nu dar cred ca ma voi duce ![]()
Nelia sanatate lui Octav! Cand Dan e racit se simte foarte singur ca ne ferim sa intram la el, are un talent sa dea si la altii
, ai grija sa nu va contamineze si pe voi.
Anca multumesc anticipat
! Trimit si pm. Wow, are dreptate Florentina cand spune ca la voi sunt mai ieftine laptopurile, nu vreau sa stiu cat erau cand dolarul era mult mai scazut, chiar si acum la cat a ajuns tot sunt convenabile. Eu sunt asa de fericita ca opa i-a adus lui Andreas de Craciun, de il folosesc numai eu. Si eu tot pentru primul as opta, pentium vs celeron, tu stii cel mai bine ca esti as in materie.
Da, e din Olanda cojocelul de blugi.
Distractie placuta la chefuri, sa faci poze, il luati si pe Patrick, nu? Si la noi ninge, ninge, parc-ar veni Craciunul.
Beatrice scuze c-am uitat sa-ti raspund, dar cred ca e evident raspunsul meu, desi era ceva pe-acolo ce-mi placea trebuie sa fiu mai ponderata in comenzi, tocmai ca e atat de simplu, nu scot banul la comanda asa ca e usor sa ma arunc, inca o data scuze daca te-am incurcat cumva.
Ce ma distreaza concertul Madonei, vine, nu vine, iarasi vine...pana la urma e pe bune? Chiar vine? Trebuie sa aflu playlistul concertului sa vad cat va canta din piesele vechi, tare mult mi-as dori sa merg la Madona.
Noapte buna!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
OlgaTarziu spune:
Sanatate bolnaviorilor. Ma gandesc in mod special la Marutzul nostru.
Cuscra, numai bine.
Andra bafta cu noul job.
Sot de Danelutza multa sanatate.
Elisor un big hug.
Azi am fost la control. Luni merg ultima zi la lucru. Se pare ca nu e bine si m-au pus in concediu de boala. Cred ca nu exista ceva care sa nu ma doara. Ma doare asa: capul cam in fiecare zi (migrene care s-au intensificat de la sarcina si nu pot lua nici calmante), burta, spatele, pelvisul de mor, contractii garla, tensiune mare, sunt ametita si mi-e greata, ma umflu. Mno asta lista. Sa ajute DD sa ajungem la 37 saptamani. Sarcina asta mi-a fost cumplit de grea. Nici nu seamana cu prima sarcina.
Va pup in ordine alfabetica.
gabitzam spune:
Olga, iti doresc ca pe cat de grea e sarcina, pe atat sa fie bebe un copil cuminte si dulce! Doamne ajuta, sa stati cuminti pina la 37 de saptamani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla