Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
Tdi spune:
Ciao fetele!
Cornelia, exact asa e si la noi, identic!...cu diferenta ca eu nu-s gravida si am doar 1 copil care ne secatuieste de energie (parca e sora cu Stefan!
) E mare lucru ca te descurci singura cu 2+1 la purtator
, stai linistita si relax pe cat posibil...deocamdata obiectivul e supravietuirea
...restul se fac mai incolo, n-or intrat zilele in sac!
Danelutza, multa sanatate sotzerului, sper sa se faca bine repede si sa nu mai revina la tigari! Isabella cum se mai simte, dar tu? Ai scapat de influenza? Si Aly a avut festa di carnevale ieri la gradinita, majoritatea copiilor erau costumatzi dar ea n-a vrut asa ca am dus-o imbracata normal.
Elisor, in primul rand sanatate lui Andreas! Felicitari ca ti-ai invins frica si ai mers la dentist, ma bucur ca ai scapat de dureri, acuma daca mai ai chestii nerezolvate ar fi bine sa te duci cat mai repede cat ai inca proaspete in minte amintirile ok
. Sa stii ca lucrez intens la "minestrone"
, ieri am fiert orz si naut si le-am bagat in portii mici la congelator, azi urmeaza fasolea, meiul si soia, apoi sa vad ce alte sortimente mai gasesc, vreau sa mai iau linte si mazare verde apoi dau unda verde!
Simona, ma bucur ca ati reusit sa terminati casa, sper sa va prinda Pastile cu toate rezolvate. Sanatate lui Dragos, ai grija cu raguseala + tuse, sa nu aiba laringita! Ar fi bine sa tii aerul umed in camera unde doarme, daca nu ai umidificator pui apa la fiert sa se faca aburi. Noi am patit-o de 2 ori cu Alyssa cand a facut criza de laringita (laringospasm), am culcat-o pe canapea in bucatarie cu oalele de apa pe foc si a ajutat-o foarte mult aerul umed.
Nelia, am admirat si eu dansatorul (si covorul!
)...mi-am amintit si de dansul Tudorei la vremea aceea...suuuper!!! Tie bafta la examene, pune burta pe carte cat mai ai timp!
Andutzy, felicitari pentru job! Sper sa gasesti o bona cat mai curand...pana atunic nu poate veni mama ta?...sau soacra?
Mercedes, sper sa treceti repede peste traumele de la accident si sa ramana doar un vis urat...cred ca voua va este mult mai greu pentru ca realizati ce rau s-ar fi putut intampla
, copiii vad altfel lucrurile si sunt impresionati pe moment dupa care uita repede. Multa sanatate si
Biei si lui Cristi curajos!
NewMami si Ioana, de mult am tot intentionat sa va zic ca si noi avem problema cu kk la pampers, cand simte nevoia il cere, nu concepe sa faca altfel si, sincer, nici nu am insistat de teama sa nu ajungem la vreun blocaj. Sper sa renunte de buna voie, cum a facut si cu pipi, noi i-am tot propus olita si wc si i-am explicat si ras-explicat, pana la urma a zis ea gata si nu i-a mai trebuit pampers ptr pipi, in plus nu a facut niciodata pe ea (nici una nici alta).
Androix, felicitari pentru examene, esti tare!!!
La noi in casa hazbandu e pasionat de computere ca io-s varza, stiu doar chestiile de baza si nici alea
, el a lucrat ani de zile ca programator si se cunoaste, lunar ne formateaza compu!![]()
Florentina, sanatate si felicitari Mayei pentru gradinita!
Scuze daca am uitat pe cineva...cam atat imi amintesc si mi-a expirat si timpul liber, trebuie sa fug dupa copilu'atomic!
lucas spune:
scriu scurt, ca am treaba cit casa la servici.
mercedes nu da inca nici o declaratie nici la politie, nici la notariat referitoare la pretentii. si cind va trebui sa o dai sfatuieste-te cu un avocat.
clara,danelutza sar'mina pentru comentariile de la poze.
tare haioase
andutzy felicitari pentru job. bafta la cautat bona, poate daca apelezi la o agentie.
cornelia e greu cu 2+1 la purtator. dar mai lasa de la tine o scurta perioada, las ca daca nu se duc la activitati 4-5 luni nu se darima casa, sau poate gasesti pe cineva sa-i duca si sa-i aduca.
eu caut o doamna pentru curatenie, daca stiti pe cineva va rog eu mult,mult.
gabitzam spune:
Fetele, a inceput votarea la concursul de poze pe DC.
Pozele mele sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">aici, primele doua de pe pagina, o sa-i recunoasteti pe baieti.
Daca va face placere, votati-ne.
Cine mai are poze in concirs, bagati un link aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Dar pe www.dropshots.com/teddylyon#date/2006-07-26/14:36:48" target="_blank">dansatoarea meao mai tineti minte?
Eu rad cu lacrimi de cate ori vad filmuletul asta, atomicu avea atunci vreo 13-14 luni!
Gabitza, votez cu sigurantza! Cum e regulamentul anul asta, se poate cat/cum vrei sau e limitat numarul de voturi?
elisor spune:
Gabitza votat cavalerii
! te-am gasit moderator pe culinar.ro
. Si pe mine ma tenteaza sa particip dar pana ma hotarasc ce poze sa pun se termina concursul ![]()
Teddy wow, recunosc ca n-am gatit niciodata cu linte, soia, mei si alte graunte, nu sunt sigura ca ar avea trecere la mine in bucatarie. Dan cu Bianca sunt conservatori, eu cu Andreas ce suntem deschizatori de drumuri, dar astept sa vad ce coci tu si daca am sanse sa gasesc asa ceva si pe-aici. Eu am facut azi pentru mine si Andreas o supa de telina verde cu crutoane. Imi tot fac curaj sa incep tiramisu, am gasit atatea variante incat nu stiu pe care s-o fac eu sa fiu sigura ca-mi iese 100%. Da, mi-o amintesc pe Atomik ce dansa mai sa rupa patul ![]()
Lucas mai incerci sa pui o data linkul la pozele de Craciun, cand ai timp biensur!
Am facut curat la medicamente, am aruncat ce-a expirat, moama cate s-au mai adunat.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Sarumina de voturi 
TDI, sunt 100 de puncte pe care le poti imparti cum vrei tu la votare, cu un maxim de 5 puncte pe o poza. Ce rockeritza era Aly de mica 

Eli si eu fac chestia asta din cand in cand, cu aruncatul.
In weekend vreau sa umblu la dulapul cu ceaiuri sa fac asta.
lucas spune:
daca sunt 100 de puncte, fetele care au pus poze puneti link-ul, daca nu, pot sa le impart la tine gabitzam??
gabitzam spune:
Mai sunt si alte poze frumoase in concurs, Raluca
Mie poti sa-mi dai doar max 5 puncte pe fiecare poza.
Mercedes spune:
off am scris si s a sters..
Bun, scriu inca o data. Am fost la dr, i a schimbat pansamentul si am vazut operatia... am izbucnit in plans cand am vazut cat de mare e...imi vine sa l omor pe ala.
lucas-da, stiu ca in termen de 60 de zile ma pot indrepta pe cale judecatoreasca impotriva lui, pana acum am intervenit si la servici la el sa nu fie dat afara sa poata sa mi achite daunele. Nu mi trebuie nimic in plus numa sa o vad pe bia intreaga + masina facuta.Dar eu de unde naiba sa stiu cat ma va costa in vara urmatoarea operatie( scoaterea sarmulitelor)+daca va fi ok fara alte sechele.
Fetele care aveti poze sa ne spuneti care sunt ok?