Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
Cornelia spune:
Buna!
Sunt cu copiii acasa, ca au "liber" azi de la pranz si maine toata ziua. Azi am fugit de la serv., dar maine ce ma fac???
Problema e alta
. Vreau sa le fac pizza si habar nu am de aluat. Daca sunteti pe faza si stiti vreun aluat simplu (nu din paine), spuneti-mi si mie, va rog. Intre timp ma uit si eu pe Culinar, dar acolo nici sa caut nu stiu
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Androix spune:
Hello
Nu prea aveti spor la scris azi?
Eu citesc dar nu prea pot sa scriu pentru ca pisiul imi face probleme. In seara asta ma declar invinsa si il dau unui baiat sa-l caute si-n gaura usebeului
ca io nu mai stiu ce sa-i fac!!! 
Scuze ca nu raspund, ca mi-e frica sa nu mi se blocheze iar, am mai scris vreo doua mesaje kilometrice si nu le-am putut trimite.
Cornelia, cauta pizza fara aluat, si celmai simplu cauta cu google.ro ca gaseste subiectele din dc mai repede. A scris Gabitza o reteta acum vreo 2 saptamani.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
lucas spune:
adina am vazut-o pe Ema la prezentare, super tare cum a venit la tine direct de pe podium!
elisor am predat-o intr-un final. peste 2 saptamini daca nu 3 saptamini o sa stiu ce am facut. ce bine ca te simti bine la noul loc! sa te tina tot asa.
denisa eu am vazut un baietel care tot asa mergea pe virfuri si a facut gimnastica, ceva luni bune de 3 ori pe saptamina si a inceput incet incet sa mearga corect. ce sa-ti spun cind l-am dus noi pe Matei la gimnastica pentru platfus el era acolo de 4-5 luni daca nu si mai bine, imi povestea mamica lui ca a facut progrese mari in lunile astea. gimnastica si kinetoterapie.
gabitzam spune:
Cornelia, dadusem eu mai de curand reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Cornelia spune:
Gabitza, ce bine arata pizza aia! Eu intre timp m-am pus pe framantat (vorba vine, ca am omogenizat ceva ingrediente) si acum astept sa cresca (am ceva indoieli ca se va intampla asta
). Asa ca va fi cu aluat de data asta.
Multumesc!
Cornelia
Florentina G spune:
Salutare!
Multumesc frumos ca ati intrebat de mine si va intereseaza de starea mea de sanatate, sunteti niste dulci, toate!
Azi e ultima zi de tratament si ma simt super. Am luat un bioptron de la Zepter chiar in ziua cand am mers la doctor si seara l-am folosit. A doua zi cand am mers la control doctorul era foarte uimit de cat de bine se vindecase urechea, nu-i venea sa creada... nu i-am spus nimic pentru ca ma simteam jemata de faptul ca nu puteam lega o conversatie cu el pentru ca nu auzeam bine, a fost nevoit sa-mi repete de doua ori cand spunea ceva, iar in prima zi cand am fost mi-a pus o mesa pe care mi-a spus sa nu o scot 24 de ore si sa imi pun cu pipeta rivanol la 2-3 ore peste ea... eu nu am inteles asta... si am scos-o, o imbibam in rivanol si apoi ma chinuiam sa o bag la loc in ureche
. Dar cauza stangaciei mele era de fapt alta....era un doctor tanar si frumooooos cu niste ochi albastri ca ai Biancai a lui Elisor
... ups.. am zis-o acum... daca citeste Dan, adio cadou de martisor!
Ieri a venit si laptopul
, am ales unul micut, ultraportabil, sa-l pot vari in dulap dupa ce imi fac treaba cu el si sa il pot cara cu mine oriunde.
Anca, HP-ul ala incerca Dan sa ma convinga sa-l iau insa mie mi se pusese pata pe www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9207039&type=product&id=1218058779760" target="_blank"> asta Din pacate nu a fost disponibil in magazin si online nu mai era timp sa il comande asa ca m-am ales cu un www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9186249&type=product&id=1218049844243" target="_blank"> Acer .
Inca nu l-am folosit, acum se ocupa Dan de el, imi instaleaza si dezinstaleaza programe si din pacate abia maine cred ca o sa-l iau cum trebuie la butonat ca azi am venit cu treaba si cum e aproape 17.00 si nu m-am apucat de nimic, prevad ca ma apuca miezul noptii pe aici.
Uitam... intrebare: foloseste vreuna dintre voi perie de ondulat cu aer cald? Vreau sa imi iau si eu (asta este cadoul la care sper de martisor
) si nu stiu care e buna.... mi-am distrus parul
nu mai sta de niciun fel, nu am avut de lucru si l-am intins cu placa dupa ce l-am decolorat. Acum nu a mai ramas nimic din buclele mele, ii dau cu spuma, l-am uscat cu difuzor din acela special sa increteasca parul si nimic, nu isi mai revine....
Va pup.. am vazut ca m-ati intrebat una alta, mai aveam si eu cate ceva de spus insa acum chiar nu mai pot sta....
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
ChrisDun spune:
Salve
ioanailinca, daca vrei bilete la Tandarica pentru week-end, trebuie sa dai telefon luni dimineata (la prima ora) sa rezervi. Altfel nu mai prinzi ![]()
Adina, adorabila Papadia ! Poate gasesti mai multe despre enuresis cu google, ideea e ca se trateaza usor.
Simiena, si eu facusem okii mari ca nu tineam minte sa fi spus ca ai alti copii ![]()
Cornelia, acum am citit ca vroiai reteta de aluat de pizza - de obicei al meu sotz face aluatul, si eu il ornez
N-as fi stiut oricum sa iti dau reteta, dar daca vrei o sa-l intreb si o scriu aici, s-o ai pentru viitor.
Apropo de codasi, noi inca bem din biberon
Aseara si azi am reusit sa o fac sa bea dintr-o cana (primita de la Mos Craciun special cu acest scop), dar daca aseara a baut tot fara sa comenteze, azi dimineata m-am chinuit teribil cu ea, si n-a baut decat jumatate 
O seara buna !
Margott spune:
Salutari si de la noi!
Noi ne-am intors dintr-o bine-meritata vacanta in Mexic. A fost superb! Nu mai spun ca am scapat de acele temeperaturi mult sub 0 grade.
Poze puteti vedea aici
http://family.webshots.com/album/570266976MkQIGW
Am renuntat si eu de a pune noaptea pampers lui David. Numai ca ma trezesc eu si-l duc la wc. Daca nu-l duc, se trezeste dupa ce face pipi. Nu stiu cum e mai bine, sa-l trezesc eu in continuare sau sa-l las sa faca de cateva ori pana realizeaza ca tb sa se duca la baie...
In legatura cu codasii, detinem primul loc la cap vorbit. Acum incearca sa pronunte cuvinte dar le stalceste de nu-ti dai seama ce spune. Tatidiu in loc de portocaliu, mahma la albastru, meme la verde si tot asa.
In rest .... a "descoperit" desenele animate si se uita mult timp la ele. Mi se pare chiar prea mult. Il mai distrag cu acuarele, sau cu iestul afara, altceva nu tine.
NewMami mersi de invitatie, mi-ar place sa ne vedem la "jumatatea drumului", dar sa se mai incalzeasca putin, nu-i asa? Te refereai la Niagara, nu?:)
Va pupam!
http://community.webshots.com/user/arcultro
elisor spune:
Buna!
Florentina ma bucur mult ca ti-ai revenit. Tot Acer am si eu, ma rog e a lui Andreas dar eu il folosesc, am Vista pe el si desi am fost carcotasa acum o ador, foarte rar mai stau la pc, cat imi descarc poze, mi-am mutat totul pe laptop. Foarte bun pretul.
Eu am perie de ondulat la cald, o folosesc extrem de rar pentru ca mi-am cumparat perie de-aia rotunda super groasa (nu stiu cum s-o descriu) si impreuna cu foenul profesionist (ce l-am primit de la mos) imi fac treaba mult mai bine. Pentru mine nu merita peria aia electrica de ondulat. Eu vroiam sa te intreb daca merita placa de intins
ca am ajuns la exasperare cu parul, parca e o matura, si la culoare seamana
. Carliontii tai tin de mostenirea genetica, cand va deveni iar sanatos se va increti din nou, doar daca nu e ceva hormonal, dar n-am auzit decat de incretire din cauza hormonilor nu si invers. Te-am lamurit bustean ![]()
MamaJipa pare tare simplu la voi dar crede-ma ca am incercat, prefera (ma rog, nu simte) sa doarma uda pana dimineata fara scutec, cred ca aici contribuie si dorinta copilului sa nu mai doreasca sa il pui, atata timp cat a mea face ca trenul daca nu are scutec, sansele tind spre zero. Daca stateam acasa cred ca incercam varianta sculatului, dar in situatia asta nu-mi permit sa dorm secvential ca nu fac fata la servici si ma doare si capul, asa ca mergem cu scutecul pana la scoala sau la maritis, cat o vrea. Ma gandesc si la enurezis pentru ca imi amintesc ca si eu am avut aceasta problema mult timp.
Cornelia de ce au liber copiii tai? Ti-a iesit pizza?
Andreea sanatate pisiului tau! Mai bine dai o fuga in State si tiei un pc, ai vazut ce preturi sunt, nu?
Simiena nu pui tu linkul la concurs aici sa nu mai caut alnadala sau spune macar la ce pagina sunteti. Stiam ca mai ai doi copii "prin extensie" ca v-am vazut pozele anul trecut de la Sveti Konstantin si stiam ca ai spus despre ei, in orice caz e de admirat o asa relatie frumoasa, copiii au numai de castigat cu doua mame, doi tati.
Daniela sunteti mai bine? Teddy iar te-ai ascuns intr-un coltisor, e bine Aly, tu? Lili dupa botez il insori pe Sergiu, de nu mai intri pe aici? Olguta cred ca ti-a plecat soacra de nu dai nici un semn, de Laura, Oana, Fran nu mai stim nimic, Bea si tu ai disparut, OlgaT cum e acasa, esti mai linistita?
Margott (Iulia) daca esti pe faza si mai citesti...cu intarziere iti urez LA MULTI ANI, sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Incredibil...ce coincidenta, cum am pronuntat Margott cum a si aparut, poate apar si celelalte mamici.
Margott
v-am admirat pozele, o incantare pentru ochii mei obositi, se vede din toti porii ca pe langa c-a fost binemeritata v-a si priit vacanta, arati super bine!!!, iar David s-a facut mare, s-a mai schimbat dar ochisorii lui mari si blanzi mi-au ramas in minte. Frumoase pozele, am ramas
cand am vazut animala aia defiland pe langa sezlonguri...era de-a casei, nu?
Lucas atunci bafta sa ai cand o fi profu cu lucrarea in fata, poate i-o scapa cateva cuvinte.
Am venit mahnita de la servici ca se anunta si la noi vremuri tulburi, cica vor ingheta CCM pentru doua luni, timp in care vor sa reduca salariile, sa taie prima de vacanta...sa disponibilizeze, ca ce viseaza Berceanu noaptea ziua arunca galusca. Brrr.
Dar cand am ajuns la gradi si am dat ochii cu galusca pisata am uitat de suparare ![]()
Mergeti careva la Madona?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"