Copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Calculatorul pleaca la reparat si pana luni nu cred ca mai intru, in cel mai fericit caz.
Maine plecam la munte in ciuda faptului ca sunt racita cobza Ne vedem luni

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hei, stai asa, Andreea! Unde la munte? Distractie placuta! Sa faceti poze!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am stat si am bricolat o felicitare de martisor, sa le dea baietii la bunici, impreuna cu un martisor. Cred ca o sa le dea pe spate pe amandoua Ia vedeti aici

Iulia, arati super, nu te mai vazusem de mult in poze, ai slabit, arati altfel, ai o mina relaxata si fericita Iar David e un barbatel voinic, a crescut mult, si tot ochisorii aia frumosi ii are.

Florentina, bravo pentru netbook. Ma bucur ca esti mai bine cu urechea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am mancat pizza . Copiilor le-a placut, spre surprinderea mea, eu eram lihnita si am mancat de mai aveam putin si pocneam, sa vedem ce zice si Doru.

Chris, daca ai o reteta buna pt. blat, scrie-o, ca cine stie cand ma mai apuca harnicia .

Elisor, au nu stiu ce actiune la gradi, cu invitati de la alte gradinite din tara. Foarte aiurea ca i-au trimis acasa. Eu, de obicei am cu cine sa ii las (nu si acum ), dar sunt parinti care nu au nici un ajutor. Ce fac atunci cu copiii? Ii iau la serviciu? O sa ii duc la o matusa, dar nu au stat niciodata cu ea, sa vedem ce iese .

Elisor, dar ati primit ceva adrese/instructiuni cu masurile pe care trebuie sa le luati? Ca suntem colege de minister si la noi nu s-a auzit nimic deocamdata. Asteptam sa se publice legea bugetului si sa vedem apoi ce surprize ne mai ofera si ministerul.

Florentina, ma bucur ca esti mai bine. Eu am o perie, doar ca nu prea o folosesc. Stiu ca e foarte buna si comod de folosit cea rotativa.

Margott, super excursia!

Androix, vacanta placuta!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

A, Flori, ca intrebai de perie. Eu am perie cu aer cald de la Rowenta. Dar nu e din cea care se invarte singura, are capul fix. Dar la parul meu e suficient, sunt multumita de ea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Fetelor, am uitat sa va rog ceva : puneti link-uri cu pagina unde aveti poza de concurs ! In afara de Gabitzam, n-am mai votat pe niciuna, pentru ca n-am stat sa caut pozele

Cate puncte am de impartit ? De fapt, sa intreb altfel: cu 5 puncte fiecare poza, cate poze pot vota ?

Mergi la inceput

Sunt 100 de puncte de dat.

Deschid capitol nou imediat.

Capitolul 99

Mergi la inceput