Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
e.a spune:
Mi-a zis Oana (C-ta) ca a vazut-o pe Ema la B1 tv. Eu nu stiam, asa ca n-am vazut prezentarea de la BFW, la care a participat papadia. Pozele cred ca le-ati vazut pe dropshots. Aici comentariile presei, o poza cu Ema si un filmulet. Clik aici
Asadar, daca tot trebuie sa dau raportul pt toata perioada cat am lispi, sa va povestesc..:)
n 24 noiembrie 2008, a urcat si papadia mea pe scena. A fost prima ei parada de moda, in cadrul Bucharest Fashion Week. A prezentat o tinuta dragalasa, care ii venea tare bine. Vezi poza 6 de aici. Sa va povestesc un pic..La repetitii..toate bune si frumoase. Am lasat-o cu grupul de copii si nu a avut nimic impotriva. Prin culise s-a jucat cu ceilalti copii, a stat cuminte si mandra cand i-au aranjat parul, a cerut sa i se puna luciu de buze, ca deh, le-a vazut pe manechinele mai mari. A inceput spectacolul, iar Ema a fost trimisa pe scena singura. Bine era sa iasa impreuna cu alt copilas, dar in nebunia de acolo..nu ne-a trecut prin minte sa facem asta. Eu am iesit in sala pt a-i face poze. Daca la repetitii era inconjurata de copii, in sala nu era nimeni si nici reflectoarele si cameramanii nu erau, totul a decurs firesc. Ei bine, iese papadia pe scena, face doi pasi, se rusineaza, face cateva grimase adorabile, isi pune mana pe ochi, chicoteste si rade. Toti din sala erau deja cu zambetul pe buze. Mai face 4 pasi apoi ma vede.. Stiti ce a urmat, nu? "Mamiii!" ...si fuge la mine. La iesirea finala, cand toti copiii au fost pe scena, am rugat o fetita mai mare sa o tina de mana, ca sa nu mai fuga la mine. oricum, de data aceasta o asteptam in culise. A fost adorabila. Ghidusia ei a starnit buna-dispozitie. Nu prea intelegea ea ce i se intampla pt ca am vrut sa traim aceasta experienta in cel mai firesc si natural mod. Pana am iesit din hotelul in care s-a tinut prezentarea de moda, ne tot oprea lumea sa ne zambeasca, sa ne spuna cat de dragalasa a fost. La ceva timp dupa eveniment, am fost la Kidex, unde o mamica ma opreste si-mi spune ca ma cunoste de undeva:"Nu cumva sunteti dvs mama fetitei care a fugit de pe scena la BFW?" Am uitat sa va spun ca inapoi in culise, dupa prima iesire, a trebuit sa o duc eu, ca deh, nu se cadea sa paraseasca sala prin spate.
O seara frumosa va doresc.
Cu drag,
A.
denisa73 spune:
Mercedes,as zice sarumana sa se prosteasca,nu este obisnuinta,merge normal doar daca are cizme sau ghete grele si atunci reuseste sa mearga pe varfuri.M-am decis sa incerc o varianta,sa-l dau la balet,poate punandu-l sa mearga pe varfuri nu v-a mai merge.Cine stie poate o da roade....daca nu macar isi ocupa timpul cu ceva ca tare multa energie are.
Isi roade manecile si mananca scame s-a facut numai bubite la gurita stiti cu ce sa-i dau sa-i treaca si vreo idee cum sa nu mai pape asa ceva?
Elisor as vrea sa invat,dar azi parca nici nu am fost,nu prea mai integ nimic,e groanic si al meu nu vrea sa ma ajute deloc...
Va pupic ma duc, ca Cristian nu ma mai lasa aici
elisor spune:
Nu sunt in stare decat sa ma culc, dar am zis hai sa bag un ochi.
Daniela ce temperatura are sotul tau si de cand e cu febra? A facut incontinuu, chiar si sub antibiotic?
Anca ce fain e linkul, m-am distrat claxonand, girofand, aprinzand farurile, stergand parbrizul si toate alea, e super!!! Maine il arat si lu' Bia. Fain cadou si-a planuit, daca va permiteti e si pacat sa n-o schimbati si oricum e deja obosita la atatia km, zic si eu, o afoana il ale mecanicii/tehnicii auto.
La noul servici e atmosfera foarte relaxanta, nici nu mai stiam cum este, doar ca deocamdata nu ma pot bucura de schimbare ca sunt destul de stresata cu noua lucrare, timpul este scurt si trebuie sa invat repede (ieri daca se putea) si asta este putin stresant, dar o sa depasesc si perioada asta. De luni imi voi muta si catrafusele si va veni si colegul in locul meu sa-i pot preda lucrarea mea, sa simt si eu ca apartin unui singur loc. E de bine!
Denisa cred ca e greu sa te-apuci de o lb straina, cu doi copii mici si cu un sot care nu te ajuta, cred ca ii e teama ca daca vei stii limba vei avea acces la multe informatii pe care probabil deocamdata ti le tainuieste. Vai ce carcotasa sunt, dar mi se pare ciudat cum se poarta, de parca ar fi o competitie intre voi si el detine un avantaj pe care nu vrea sa-l piarda. La balet m-am gandit si eu, poate acest defect (nu e defect dar nu-mi vine-n cap cu ce sa-l inlocuiesc, iarta-ma) il poti transforma in atuu si va ajunge la un moment dat sa dispara. Putere, sa poti depasi greutatile.
Adina am revazut cu placere tinuta Emmei, tare simpatica a fost pe scena cum a zbughit-o spre tine. Si noi suntem la coada cozilor cu pipi-ul de noapte, doar ca eu nu sunt in stare sa ma trezesc s-o duc la baie (sigur mi-ar sari somnul) asa ca "let's go" sa traiasca, oricum e full pipi dimineata, de cele mai multe ori, asa ca suntem departe de momentul separarii de el.
Nelia bafta la ultimul examen! Iti dau bataita ca m-ai facut sa-mi stric ochii, cred c-am citit printre randuri ![]()
Lucas ai (fi) avut ceva cuvinte de taiat. Mai bine caut sume in carul cu fan decat sa umblu pe-un text. Dar te-ai descurcat onorabil, nu?
Maine domnisoara face poze pentru felicitarea de ziua mamei, atata am scotocit dulaul si tot n-am ales cu ce s-o imbrac.
Am vrut sa fiu scurta, dar se pare ca nici de data asta n-am reusit, sanatate multa bolnaviorilor!
By the way, Florentina nici o imbunatatire?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
simiena spune:
Buna seara!
Mi-am promis(eu mie) ca de cate ori voi citi sa incerc si sa scriu cate ceva.Problema mea va fi ce?
Nelia -si Si2 e tot a mea - sunt cei trei flacai frati frumosi ca brazii.
Si Elian a dat de gustul jucatului pe calculator(m-am gandi eu ca pentru fratii lui primul calculator l-am luat cand mijlociul avea pana in 4 ani )-tot pe poissonrouge, dar incerc sa-l las cat mai putin.
nelia spune:
Simona, dar eu oare de ce nu stiam ca tu ai trei baieti???
Ma duc sa o votez si pe aceea.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Aha! Votat! Si stau cu voi sau la mama lor?
Gabitzam, Odudu, te ubec e pe locul 4!!!
Onixone, Elisor, am scris mic, scuze, pentru ca nu era chiar atit de important... sau poate pentru ca nu pot sa spun ca m-am rupt invatind si uite, na, n-am facut... dar dupa examen, cu ultimele zile si ceea ce mai citisem pina atunci, rasfoind conspectele, mi-am dat seama ca, de fapt, chiar am citit la cursul asta si nu putin!
Adina, scriu despre copiii mei, cum sa nu, cu placere, dar vineri dimineata! M-am uitat la linkul pus de tine, pe fuga ce-i drept, dar nu am gasit filmuletul cu Ema, unde sa ma uit?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
simiena spune:
Cu mama lor , dar in 2007 ne-am cumparat apartamentul in care stam acum si care e la 3-4 blocuri de al lor si unde au camera lor rezervata. Elian are camera cu "Finding Nemo " si ei cu "Spiderman".
Concediile si toate sarbatorile -zile de nastere , Craciun , Paste , le fac cu noi .
gabitzam spune:
Simiena, imi aduc aminte cand ne-ai aratat pozele cu Finding Nemo. Trebuie sa fie super faina si camera cu Spiderman.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
onixone spune:
Elisor; eu la insistentele mamei mele i-am dat scutecul de noapte jos, si nu a facut pipi pe el decat 2 nopti fara sa simta, a treia noapte a simtit cand a facut si s-a trezit.Doar l-am vazut langa patul nostru fara pantaloni pe el, zicandu-mi ca a facut pipi in pat.Sa zic in mare o saptamana a durat acomodarea.Eu noaptea nu ii pun chiloti, il las doar in panataloni.Apoi o saptamana l-am trezit pe la 12 -1 noaptea cand mergeam noi la culcare sa faca pipi, dupa care gata ...
Mi s-a parut foarte usor, avand in vedere ca pampersul era arhi plin daca pot spune asa, cate o data mai dadea si pe dinafara si am zis copilul meu nu e pregatit.Si de la pampers...la fara chiloti pe el(am zis sa nu ii pun chiloti ca sa nu il mai stranga alt elastic peste noapte)mi s-a parut ca am scapat extraordinar de usor.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex