Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Si eu ma bucur ca au aparut fetele, Simiena si Andreea, chiar daca nu au nimic de declarat
Ce frumos s-a facut Elian, m-am uitat acum la pozele din concurs. Imi pare rau ca nu ne-ai zis mai devreme, am consumat toate punctele de votare :( Vezi? Trebuie sa treci mai des pe aici si sa ne arati poze.
Il vad pe Andrei, tati de Ericozaur la TV, seara, ca il urmaresc in serial. Ce zice Eric atunci cand il vede la televizor in reclame sau in serial?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
onixone spune:
...eheee...revin in forta .Am avut computerele la reparat.Laptopul e cu xp acum in loc de vista, ne-am separat inboxul la meaje ca era varza si sute de mesaje salvate, ba de la companie, ba de la mine cu hainutele.Gata ma duc sa il trezesc pe alex ca incepe gradinita azi.VA pup si revin.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
ramyteo spune:
Buna fetelor...
Sa stiti ca nu o sa mai intru o perioada pentru ca mi s-a taiat netul...si acum nu imi mai permit sa il platesc.
Va
pe toate!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
lucas spune:
Danelutza cum mai este Isa??
elisor, da am terminat-o azi noapte numai ca a iesit de ...8700 de cuvinte si de azi dimineata incerc sa tai, si mai mult m-am incurcat. oricum azi la 6 o trimit oricum, in ce stare o fi.
newmami, gabitzam vad ca sunteti fun si voi a lui Mickey, Bravo!
Danelutza spune:
Ziua buna mai pe la prinz si de la noi.
Ieri nu am putut intra deloc pe DC, nu stiu ce a fost ca-mi dadea eroare.
Isabella nu mai face febra in schimb tot se plinge ca o mai doare urechiusa. Ii dau antibiotic in continuare, iar vineri dimineata, fiind ultima zi de antibiotic, mergem la control.
Sotul ieri iar a facut febra, in urma tratamentului facut, pentru urechi i-au dat un spray sa-si dea in nas
, dar pina se vindeca e tot surd si da televizorul la maxim, cind e mai dulce somnul 
Vad ca ati scris destul de mult, asa ca o iau usurel cu cititul si scrisul ![]()
NewMami, Isabella spune minciuni de mai bine de-o jumatate de an. O mai cert citeodata, dar probabil o sa-i treaca. Daca face ceva ce n-ar trebui spune ca a facut Tito, daca o intreaba tat'su si eu nu sint in camera, spune ca nu ea a facut ci mamy ![]()
"La multi ani, sotului!!! "
Robotica, Gusta as imbraca-o si eu pe Isabella de seara, ca sa nu am probleme dimineata, ca tare mari lupte mai avem, dar la noi e dureroasa treaba, ca ea dimineata daca nu se dezbraca in pielea goala si incepe sa se imbrace de la maieu si chiloti, nu se poate duce la gradinita.
Deh asa am invatat-o, asa o cresc ![]()
Mercedes sanatate multa lui Cristi si Biancai 
Adina sanatate multa Emei
Si Isabella a avut o perioada cind era indragostita si mi-a spus despre baietel ca e frumos, acum vad ca nu-i mai place, desi ala tot pe linga ea sta, cica nu mai este asa frumos ![]()
Lucas eu m-am cam speriat cu otitele, dar cind mi-a spus mama ieri ca si eu faceam des cind eram mica, si ca au vrut sa ma opereze si au pus-o sa dea semnatura, apoi ea m-a luat si a plecat din spital fara sa zica nimic doctorilor, m-am mai linistit. Deci, ma mosteneste
, o fi ereditara si boala asta si n-am stiut 
Andutzy bafta la gasit bona, daca erai mai aproape te ajutam eu ![]()
Dau drumul la mesaj, sa nu il pierd
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

nelia spune:
Simiena, votat S1, dar S2 e tot a ta!?!
Ramyteo, imi pare rau! Sper sa se rezolve repede!
Andreea, bine ai revenit! M-am uitat la poze... sinteti atit de tineri si de frumosi amindoi, iar Ericozaurul e minunea pe de tort!
e.a, frumos ce ai scris!
Sanatate la amindoua!
Sanatate la toti bolnaviorii, mici si mari!
Legat de examenul de aseara... nu sint foarte vesela, desi ar fi trebuit sa fiu. Cred ca e cursul la care am citit si conspectat, chiar si din lecturile suplimentare, cel mai mult din viata mea de studenta. Pentru ca e psihologie sociala si mi se pare extrem de interesant. Si cu toate acestea, nu stiu nici daca am raspuns corect de trecere, si eu speram la o nota mare, ca ma stiam pregatita. Sint sigura ca am raspuns bine la jumatate de intrebari, dar jumatate nu inseamna nota de trecere, in rest le-am ametit de ala le-a luat... Mie mi s-a parut examenul ca un test psihologic, ia sa vedem, a citit cu atentie ori nu? Erau bucati de materie pe care le stiam foarte bine, si cu toate acestea am ezitat la raspuns pentru ca pur si simplu nu ma asteptam la o astfel de intrebare din locul respectiv. Ma rog... mai am unul si astept sa scap... ca urmeaza temele.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ioanailincam spune:
Salutare, daca tot apar fete vechi pe aici, sa mai apar si eu
. Citesc cu greu tot la 2-3 zile ce se scrie si apoi tare greu e sa mai si raspund ceva pentru ca la birou e nebunie destul de mare, acasa nu am timp de nimic, nici macar de copil
.
Vorba Gabitzei, nu avem nimic de raportat, sanatosi suntem, ca asta-i cel mai important din toate, cu organizarea stam prost, cum ziceam, dar cine sta mai bine? Ma seaca ca am impresia ca fiecare zi trece de pomana, nu mergem pe nicaieri (tocmai ce am vrut sa luam bilete la teatru la Tandarica si sunt sold out pe week-end
), nu facem nimic spectaculor. Si nu mai vine odata primavara aia sa simtim ca traim.
Acestea fiind zise, va las acum caci ma lupt cu o durere de cap rebela, poate voi fi in dispozitie mai buna maine. A, sa nu uit: m-am vopsit saten inchis si toata lumea care ma vede are un soc
; e musai sa va arat o poza, dar sa dea naiba, nici la copil n-am mai facut poze de vreo 2 saptamani, d'apoi mie. Hai sa va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucas Danelutza cum mai este Isa?? elisor, da am terminat-o azi noapte numai ca a iesit de ...8700 de cuvinte si de azi dimineata incerc sa tai, si mai mult m-am incurcat. oricum azi la 6 o trimit oricum, in ce stare o fi. newmami, gabitzam vad ca sunteti fun si voi a lui Mickey, Bravo! |
Lucas , way to go ! sa iei cea mai mare nota pe lucrare. Sa inteleg ca tema cerea exact 6900 de cuvinte nici mai mult nici mai putin – waw
.Fun ... de musai de nemusai ... la cererea clientului. Dar de FiremanSAm ati auzit. Uite aici: http://firemansamonline.com/uk/
Oana Englezoaica tu trebuie sa fi in tema ca vine din UK. La asta i-a invatat deja replicile pe derost si in Engleza si in Spanish ... problema e ca in curand le invat si eu si m-am trezit dimineata fredonandu-i muzica pe masina
.Danelutza, ma bucur mult ca e mult mai bine Isa, vezi de sotul sa nu se lase . Sa mearga inapoi la doctor pana ii gasesc medicatia corespunzatoare.
Aha, deci suntem mai multi in clubul “minciunica la putere” … la noi vad ca functioneaza amenintarea cu una din jucarii pleaca.
Elisor, deci pot sa sper ca odata ajuns la scoala pun bani la ciorap
Ce figura e Bianca
cu Alex cel indragostit. La fel fac si fetitele cand ajung la daycare cu Patrick, cel putin Jadyn numai ca nu sare pe el iar dimineata e si Patrick mai morocanos, dar se dezgheata peste zi.Sa inteleg ca ai inceput noul job mai repede decat asteptai numirea? GOOD LUCK !
Sarut’mana de comentarii
, am facut si aseara cateva poze, dar n-am mai apucat sa le pun. Adevarul ca ne-am simiti destul de bine, aseara le-am dat ignore la socrii, si ne-a distrat cu piciul mic pe cinste. El a fost fotograful principal si ne-a pus sa facem poze in cele mai traznite ipostaze … sa facem ca maimutele, sa ne dam hugs, kisses, etc. Ce i-a trecut lui prin cap. Am ras una buna de tot, e asa o figura uneori.Una bucata sot, s-a gandit ca daca tot e ziua lui sa-si faca cadou o masina noua. Si ieri mi-a venit acasa cu cateva propuneri. Adevarul este ca de cand are el masina eu mi-am schimbat-o de trei ori – deh asa au fost vremurile, si e cam timpul, are déjà pe asta … vreti sa stiti …400,000 km ….
Daca n-ar avea indicatorul la bord n-ai spune, in rest arata ca noua, deh numai pana la serviciu si inapoi face zilnic $200 km/ zi plus meeting-uri in alte parti. Mi-au placut ofertele cu care a venit Wolkswagen Jetta pe motorina fully loaded, sau Nissan Altima tot fully loaded. La variantele astea astea parca mai accept sa schimbam masinile intre noi
Anul asta ptr. ca sa ajute industria auto, Obama a dat o lege ca daca iti iei masina noua te scuteste de 2500 la taxe anult viitor. Ma bucur macar ca deh mai da cate ceva ca sa mai miste lumea.
Chiar asa mai stie cineva de Florentina, cum mai e?
Va
.
e.a spune:
Ultimul si scap!:p
Lucas, cred ca antibioticul asta este dat de florile marului, dar partea buna este ca azi a facut un maxim de 37,2.
elisor, esti io raguta, grijulie, ca de obicei. M-a dus sotul la munca, mi-am luat cu mine toata farmacia si multe plicuri cu ceai si am reusit sa-mi fac si treaba. Suntem pe drumul ce bun. Oricum, Ema va sta acasa toata saptamana.
Zicea cineva de nopti "pipi free"? Mie mie mi-e rusine, dar eu pe Ema inca o trezesc o data pe noapte ca sa o pun pe oala, caci altfel, ar dormi fara nici o treaba uda. Suntem codasi, nu-i asa? De pe la ce varsta se pune problema de enurezis, stie cineva?
NewMami, Danelutza, cred ca e varsta la care incep sa aiba asemenea simpatii..
Oricum, sunt tare dragalasi in inconsecventa lor in ceea ce priveste preferintele.
IoanaIlincam, acelasi sentiment ma incearca si pe mine; si eu astept primavara, de parca odata cu ea as pleca si-n concediu. De fapt e vremea buna si posibilitatea de a sta afara, in parcuri.
Nelia, succes la ultimul examen! Stiu ca ai tot scris cat am lipsit eu despre copiii tai, dar scrie-mi si mie, pe scurt, ce mai fac. Sunt atat de in urma cu evolutia tuturor copiilor...Poate reusesc sa recuperez daca in urmatoarea perioada reusesc sa citesc mai mult. Cel putin asa mi-am propus.
onixone spune:
pfiuuuu....Nelia dar iti place sa ne chinui cu scrisul mic...Fata draga imbatranim nu intinerim si ochii nostri la fel!!Lasa ca o sa fie bine
DAneluta: multa sanatate fetei si sotului.Sa scapati mai repede.De cand a avut Alex infectie la ureche nu vrea s mai bage capul in apa.Culmea ca face inot...si nici acolo nu vrea.
NewMami: aici sunt pantaloni speciali pt scoala(cumva asa le zice) care tzin la tavaleala.Nu stiu din ce material sunt dar sunt rezistenti .Cred ca v-ati distrat de minune cu Patrick.
fug...
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex