Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
NewMami spune:
Danelutza, cum mai e Isa? Tot cu febra? A mai scazut? Cum sunteti? Dar sotul? A fost la spital parca azi trebuia sa mearga.
Mercedez, ma bucur mult de tot sa citesc din tonul tau mult mai mult optimism in privinta Biancai.
Fetita curajoasa.
Foarte frumos din partea educatoarei ca v-a sunat, conteaza mult, mai ales ptr. Bia.
Multa sanatate feciorului, si voi din lac in putz, cand cu unu, cand cu altu. Nu stiu cum ai putea sa o ti pe Bianca departe de el, sa nu o ia si ea. Of, of, of sa se faca bine, sa te mai linistesti si tu.
Acum ca mi-ai adus aminte
mi-am amintit
sorry uneori uit asa de repede. La noi vad ca functioneaza cu luatul unei jucarii
a mai incercat o data si cand l-am intrebat a doua oara are you sure ? deci poate pleca o alta jucarie a spus imediat adevarul. Asa ca acum numai cand ridic ochii a nedumerire parca se gandeste de doua ori daca sa mai minta.
Lucas, mortal Matei cu a venit micunealta secreta
din ce poveste a scos-o. Fac astia mici niste conexiuni de ramai traznit.
Adina, mai stim si noi pe cineva indragostit lulea
. Dar de doua fete
cand e Kaley, cand e Jadyn
sau si mai rau amandou .
L-am intrebat pe cine mai vrea sa invite la ziua lui de la daycare
si astea doua fetite sunt singurele
nici un baiat
ca numai pe ele le iubeste ![]()
Multa sanatate, sa va faceti bine amandoua.
Gabitzam, nota 10 fotografului, dar nu numai
ci si cine e pozat conteaza
M-au innebunit astea doua poze: http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/FebruarieByAdi#5306264984406598834
Si http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/FebruarieByAdi#5306265463508633890
Robotzico, sunt foarte misto, 100% cotton si se comporta exceptional de bine. N-au intrat la apa, nu s-au decolorat sunt calitate buna nu stiu unde or fi facute, dar putin conteaza caci sunt de treaba. Cu cea mai mare incredere.
Sunt foarte multe companii si in State care mai supravietuiesc dar lucreaza doar 4 zile /saptamana si cu 1 neplatita
vremuri grele, eu tot sper ca macar sa auzim ca nu mai suntem in cadere libera. E foarte stress-ant.
Elisor, Lucas, va multumesc mult de tot ptr. urarile la adresa sotului
. E a mai trecut un an si peste el si m-a ajuns din urma
.
De chefuit nu facem nu stiu ce, de obicei pentru noi nu ne dam in vant
azi in familie
Patrick cum a ajuns la daycare a dat raportul ca e daddys birthday si vom avea big cake surpriseeeeeee
Maine mergem cu prietenii la restaurant, fara copii si socrii, ca sa ne distram si noi, macar vre-o 2 ore. Iar sambata l-am invitat
vorba vine
la Disney on Ice.
E asa o figura Patrick, sambata sotul a primit felicitari de acasa, Patrick il vede si-l intreaba de la cine; ii raspunde si ca se bucura , piciul mic aha si pleaca. S-a dus la sertarul unde a ascuns felicitarea facuta de el, si i-a adus-o lui daddy lui. Uite tati, asta e de la mine
a fost atat de dulce 
Elisor, astept relatarile detaliate pe ziua de azi
Asa, inca ceva al meu pitic mai nou vine de la daycare cu pantalonii rupti in genunchi, aproape saptamana si perechea. De ce
pentru ca se taraie in genunchi mai mult de cat cand era baby
I-am spus sa stea cici-mici cand impinge masinute, etc
cica il dor genunchii
texte
Aseara, i-am aratat chiar si blugii i-a rupt
si i-am spus ca daca se mai taraie si mai vine rupti cu ei va trebui sambata si duminica sa mearga la munca, ca sa avem bani sa cumparam altii. Iar tati de acolo, da avem un job de facut curatenie la birou, sambata si duminica
asta micul, nu , nu, nu pot ca sunt prea mic si mi-e trebe mami 
Gata back to work chiar daca mi-e lene. Va pup. Multa sanatate la bolnaviori.
gusta spune:
Elisor am rezolvat si ceata.Primisem reclamatii![]()
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
Marilena si Mara Augusta
NewMami spune:
Ne, daca tot e ziua sotului, n-am chef de munca
adevarul ca aseara am muncit de la 9 seara pana la 12:30
. Asa se intampla de obicei cand nu-mi iese ceva. Incerc si daca tot nu iese iau o pauza si incerc mai tarziu cu alt elan si alte rezultate. Si intr-adevar a mers totul struna.
Avem mai bine de o saptamana cand dormim fara diaper si fara incidente
. Il trezesc o data pe noapte pe la 12:30 1 sa faca pipi, nu mai moftureste ca-l trezesc, face si apoi la nani pana dimineata.
Mie din toti acesti patru ani de zile, cel mai greu mi s-a parut potty training
cel putin la noi asta ne-a dat bataie de cap.
gabitzam spune:
Felicitari pentru noptile pipi-free, Anca
Si la multi ani sotului tau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
lucas spune:
adina sincer nu ii da oscilo, nu mai are nici un efect, el e bun in primele zile dupa aia... mai ales daca i-a antibiotic. nu mai vrea sa aud de otite, doamne cite am tras cu nenorocita de otita. un sfat, pls nu te supara, daca face febra mai mul de 48 de ore schimba antibioticul!
danelutza pls, da un semn, ca acum m-am ingrijorat de voi.
newmami micunealta secreta este dintr-un film cu Mickey Mouse. nu vrei sa stii! crede-ma sunt pina peste cap de ele, si este un pic interactiv, ii intreaba pe copii, se face pauza pe urma urmeaza raspunsul vine Mickey si zice cORECT, daca mai aud cuvintul asta.... elisor stie mai bine ca si ea este fun!
gabitzam spune:
Ahhh....si noi cu Misca Musca Muckey Mouse....grrrr....
A facut taica-su greseala de i-a pus pe DVD-ul din masina. Cand se urca pe scaunel,urmatorul lucru cere Mickey.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
simiena spune:
Buna seara!
Mai dau si eu un semn de viata , mai rar ca mare lucru nu am de spus despre noi. Elian nu merge inca la gradinita , sper ca va merge de la toamna , probabil la gradinita unde merge si fetita Florentinei - cel putin eu asa sper , dar oricum la program scurt .
Danelutza , Gusta (scuze daca am uitat pe cineva bolnavior) - multa , multa sanatate - e tare complicat ca sunt inca mici.
Mercedes - m-am ingrozit cand am citit - eu nu cred ca plec vreodata la un drum cu copiii fara teama , si ii leg pe toti cu centurile indiferent ce parere au -chiar si cand merg numai cateva sute de metri si tot il leg pe Elian cu centura .
In alta ordine de idei si Elian inca mai are pampers noaptea , am avut si ceva probleme cu treba mare la olita , dar ele s-au rezolvat , mai avem ultima batalie.
Va pupam pe toate fetele si copilasii
Avem si noi poze in concurs-Elian la si1.
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucas adina sincer nu ii da oscilo, nu mai are nici un efect, el e bun in primele zile dupa aia... mai ales daca i-a antibiotic. nu mai vrea sa aud de otite, doamne cite am tras cu nenorocita de otita. un sfat, pls nu te supara, daca face febra mai mul de 48 de ore schimba antibioticul! danelutza pls, da un semn, ca acum m-am ingrijorat de voi. newmami micunealta secreta este dintr-un film cu Mickey Mouse. nu vrei sa stii! crede-ma sunt pina peste cap de ele, si este un pic interactiv, ii intreaba pe copii, se face pauza pe urma urmeaza raspunsul vine Mickey si zice cORECT, daca mai aud cuvintul asta.... elisor stie mai bine ca si ea este fun! |
Ehe, m-am luminat acum - Mickey Mouse Club House - adica Oh, toodles - Misca Muska Mickey Mouse - I got it

Stai sa vezi ca al meu nu mai vrea pe Engleza, mai nou are boala sa se uite la toate filmele in ... Spanish
de parca nu-i ajung doua limbi pana la varsta asta. Intr-o zi m-am trezit cu el ca numara pana la 10 in ... of course Spanish ...In curand ma trimite sa iau ore si eu ... taica-su stie ca deh lucreaza la companie spaniola si le-au dat ore la toti din Management.
elisor spune:
Voiam sa vad daca au aparut semne de la bolnaviori, parca n-am citit nimic nici de la Daniela (Isabela) nici de la Florentina. Sper sa va simtiti mai bine, macar acolo un procent peste. Sanatate multa!
Sanatate Emmei! Cu cine o vei lasa maine? Ce ma bucur ca am citit atatea mesaje de la tine intr-un timp atat de scurt. Sper sa ramai mai mult pe aici.
Anca cat de dulce e puiul mic, m-a induiosat cu felicitarea pentru tati. Cel mai frumos cadoul e acest micut gest de la copil. Ha, ha ce-mi amintesc pantalonasii rupti in genunchi de vremurile cand era Andreas la gradi, a rupt atatea perechi de ma exaspera, mereu ii spuneam ca-l trimit in chiloti daca le mai rupe.
Felicitari pesntru scapatul de scutecul de noapte! Noi mai avem ani lumina pana renuntam, dar asta e, mergem inainte cu scutec, eventual pana la maritis...doamne fereste!
Marilena arati foarte bine, cred ca asta vroiai sa spui, nu? Parca esti o adolescenta, de fapt si in acte esti tanara.
Adina sanatate multa si tie, sa te faci bine peste noapte daca e musai sa mergi maine la servici. Oare de ce nu ma mor ca are veleitati de limba?
Denisa imi pare rau sa aud ca ai probleme, n-am stiut. Ce e mai rau ca sunt implicati copiii, sanatatea lor. Ambitioneaza-te cu limba ca sa te poti descurca singura. Ma mir totusi ca nemtii sunt descuiati la minte nu ca ghiolbanii de pe aici. Sanatate multa copiilor si bafta in relatia cu sotul, a sotului cu copiii...
Citesc de Patrick si Emma indragostiti
, cred ca sunt asa de dragalasi...a mea numai cand aude c-o iubeste cineva se zburleste toata, in primele zile la gradi o teroriza un baitele cu iubirea declarata si ea plangea ca nu vroia s-o iubeasca. cand am zis ca ne mutam de la gradi ca apoi sa revenim era atat de fericit c-o vede din nou pe Bianca iar pentru ea incepuse cosmarul diminetilor cand numai asta ne spunea sa nu fie Alex s-o iubeasca
. Nu stiu de ce e asa uracioasa 
As fi vrut sa povestesc mai multe, sa raspund mai mult dar sunt obosita rau si ma asteapta cateva zile grele, mai ales ca am schimbat macazul si e ceva nou, sper sa mai intru de acasa, ca la servici acum cand am net, nu am nici o sansa.
Excelente pozele Gabitza! Am presarat niste comentarii...
Lucas ai terminat lucrarea?
Nelia bafta la examene!
Vad c-au aparut Simiena si Andreea.a
Ma bucur ca s-a animat atmosfera si am avut ce citi.
Sanatate micutilor si parintilor!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"