Copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Anca LA MULTI ANI sotului tau ! Ii doresc multa sanatate si tot ce-si doreste sa i se implineasca! Sa fie mereu aceeasi persoana deosebita pe care am cunoscut-o!
Distractie placuta daca sarbatoriti, acum sa o lasati pe weekend!

Mercedes sanatate lui Cristi, de obicei e bine sa ai in casa prednison pentru orice eventualitate, desi la varsta lui n-ar trebui sa fie riscul asa mare de sufocare. Tare pacatoasa e si laringita asta, de obicei urmeaza tusea.

Marilena apoi io n-am inteles mare lucru din pozele cu tine, intentionat te-ai bagat in ceata?

Mai intru acasa...am avut o zi plina, dar incarcata de satisfactii...pup la voi pe toate

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e.a spune:

lucas, a venit micunealta secreta? Ce tareeee!!! Nu mai pot de ras. Si Ema vorbeste cu lupul.

Vroiam sa va intreb ceva. Fii-mea este bolnavioara si pe langa medicamentele pe care tocmai ni le-a prescris dr, vreau sa-i dai oscilococcinum. Voi cat si la cate ore le dati asa ceva copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara, buna seara.

Iaca venim si noi.. nu, nu cu sanioara ca nu e cazul, slava Domnului, ninsoarea vad ca ne-a ocolit.
Androix, uite-ma, scriu!

Noi suntem bine, tot la gradi particulara. Eric se face mare, ne alearga non-stop, se pare ca e unul dintre cei mai energici copii, dupa spusele doamnelor educatoare. Drept pentru care vine aproape in fiecare zi cu "frunze" in piept (= bile negre). O zi incununata de succes e o zi in care nu are nici o frunza, ce sa mai vb sa primeasca si el vreodata o floare (pt buna purtare) - nici gand!

Daca doriti sa revedeti - poze cu Ericozaur mare - uitati-l aici http://www.facebook.com/album.php?aid=1729&id=1040088106&l=bfce0

Gata.. nu mai stiu ce sa scriu. Mai citesc si revin.

Va pup!

PS: Gusta, uau! Am vazut pozele. You look good, you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina daaaaaaa, si periutele de dinti vorbesc intre ele.
osciloccinum este asa ( la noi): in debutul virozei se ia un tub la 8 ore (de 3 ori pe zi) si a doua zi 1 tub la 12 ore si gata. in perioada de preventie un tub pe saptamina, la noi ziua este duminica.
in perioada de viroza pot sa ii mai dai INFLUCID, dar daca ii dai oscilo nu ii dai. influcidul se i-a in prima zi juma de pastila la fiecare ora, si ii dai 4 pastile, adica 8 h tot ii dai si a doua zi juma de pastila la 8 h. noi le-am incercat pe amindoua, la influcid a reactionat mai bine, bine facuse si febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina, scuze nu am citit atent dar ce medicamente ii mai dai?

Anca la multi ani sotului!!!

Andreea bine ai revenit!!!

Mergi la inceput

lucas, ia augmentin, nurofen/panadol, novocalmin supozitor si face aerosol cu dexa si ACC.

Intre timp a fost pedi la noi si se pare ca are si urechile sensibile. O dor, este rosie la prima vedere. Acum iar i-a crescut febra, a ajuns la 39. Pt urechi i-a dat antibioticul. Noi am mai trecut printr-o otita in decembrie, prima ei otita si tare urat a fost. Tocmai ce o incurajam pe Danelutza, dar se pare ca acelasi lucru avem si noi. Lucru ciudat este ca toate simptomele posibile de gripa le are: febra, mucozitati abundente, transpiratie, lipsa tonus, lipsa pofta de mancare, tuse, gat rosu. Cand s-a mai uitat si-n urechi si a vazut ca nu sta bine nici la capitolul acesta..Ne facem noi bine. Azi am stat cu ea, dar maine trebuie sa ma intorc la munca. Si io-s cu febra maricica, dar e altceva la adulti.

Mergi la inceput

M-am delectat cu pozele lui Raducu, Maruta, Eric. Stiti ce am obervat ieri, cand am revenit..? Ca acest grup a ramas cel mai grozav. Tot pe prima pagina, desi au trecut aproape 4 ani... Foarte frumos..Stiti ce mi-a lipsit cel mai mult in lunile de absenta? Sa vad daca reusesc sa pun in cuvinte.. Cred ca cel mai bun lucru a fost ca am depasit niste limite impreuna. Fiecare copil a excelant dintr-un anumit pct de vedere, dar ne-am gasit toate motivatia de a incerca sa fiecare sa ne ajutam propriul copil sa faca si ce altii fac la varsta lor. Cred ca a contat foarte mult. Sunt lucruri la care, recunosc, nu m-as fi gandit sa i le propun Emei, dar afland ca altii pot, le-am aplicat. Cred ca puiutii nostri sunt cei mai destepti si cei mai frumos dezvoltati tocmai pt ca fiecare mamica a incercat sa-i dea tot ce a aflat ca un copil de varsta copilului sau ar putea sa faca. Sunt surprinsa de alte cunostinte care se minuneaza de cate lucruri face Ema. SI mereu le intreb:"Ai incercat?". Nu...Bineinteles ca nu toti vor reusi sa le faca pe toate, dar macar ii stimulam. Pt asta eu nu pot sa ma rup de voi si revin din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Adina eu sunt in plina cura homeopatica cu baietii, daca vrei sa te invat ce stiu de la medica mea inclusiv despre oscilo, da-mi un semn pe mess sa nu acaparam aici toata discutia
sanatate tuturor bolnaviorilor!
Noi inca cautam bona, am tot fost refuzati de bone care mai de care mai recomandate, de maine vine in probe o tanti pe care am gasit-o la mica publicitate pe un site de bone. Pare cea mai de treaba, sper sa nu luam teapa...chiar am emotii...Va tinem la curent!
Pupam tot poporul copilut si nu numai

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Hai ca merge totusi repejor, vad ca le modereaza destul de repede.;) Cred ca mai am vreo 4 mesaje si scap..:P

Vroiam sa va mai spun despre mine ca nu mai sunt blonda.Dupa 7 ani am decis sa renunt la culoarea aceasta. Totul se trage de la o dermatita de contact, care mi-a dat batai de cap si scarpinici in ultimele 3 luni si care s-a declansat dupa ce m-am vopsit la un salon. Nu stiu ce si cum s-a intamplat, cert e faptul ca n-am mai rezistat si m-am dus la dr, mi-au facut toate analizele posibile (lucru bun, ca tot nu le mai facusem de cand am ramas insarcinata). Analizele au iesit bune. Ar mai tb sa-mi fac ceva legat de glanda tiroida (am niscaiva emotii, mai ales ca eu ma tot ingras si am si antecedente in familie). In fine, am ajuns la alergolog, eu avand un fond alergic inca din copilarie. Pare-se ca am o dermatita de contact, dar care trece dupa o vreme, daca nu mai am contact cu alergenul. Partea nasoala este ca am de luat 2 medicamente (antihistaminice), iar daca nu le iau la timp, iar incep sa ma scarpin. Tragicomedia este ca daca scrii cu unghia ceva pe pielea mea, ramane urma cam o ora. Pot transmite mesaje secrete, sub haine..:))

Mergi la inceput

Andutzy, ma gandeam si eu la homeopatie, dar stiu ca tb avut grija sa nu le combini cu menta etc. Vorbim dupa ce o pun pe picioare. Acum mergem pe tratamentul prescris de pedi. Multumesc mult!

Mergi la inceput