Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
denisa73 spune:
Multumesc mult mamicutelor!
Elisor multumesc de intrebare,NU S-A REZOLVAT NIMIC CU MERSUL PE VARFURI E LA FEL! Mi-am pierdut orice speranta ca se mai rezolva vreodata.Totul a devanit obisnuinta,i-am cumparat ghete grele inalte au 1 kg ,dar si cu alea reuseste,dr. il cheama din 3 in 3 luni si daca nu-i de operatie nu-l intereseaza,sotul ma rog cu cerul si cu pamantul de el sa-l duca la dr(de fapt cand e vorba sa-i duca la dr e un chin).BB e inca cu diaree si poate reusesc sa-l pacalesc cumva sa-l duca iar la dr.Cand a avut pneumonie mi-a stat cu copilul 2 saptamani,pana am complotat cu o prietena si l-am mintit ca a facut febra mai mare ca sa-l duca asa la dus,ca-mi spunea ca cei da sirop de tuse.Of,poate oi reusi sa invat germana,desi acum nu fac decat 100 de ore cine stie cand incepe urmatorul curs de uit si ce invat acum.Ce rau e sa fi la mana barbatului si singur intr-o tara staina, si mai rau e sa nu te intelegi deloc cu el...Offf gata ca nu vreau sa va incarc sufletelul,de aceea nici nu am mai scris,am stat si am plans mereu si m-am gandit la voi.Va pupic
gabitzam spune:
Duminica m-am intalnit la mama cu fratele meu, care are aparat foto meserias si se pricepe mai bine la poze ca mine, si l-am rugat sa ne faca si noua o sedinta foto ad-hoc. Mai mult cu Raducu, ce-i drept, ca Andrei se juca cu verisorii si nu statea deloc la poze. Vedeti ce a iesit aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Mercedes spune:
gabitzam-ce dulce e Raducu!
denisa73-la ce medic ai fost de zici ca nu l intereseaza ca merge pe varfuri? merge doar uneori ca asa vrea el prin joaca sau asa e mersul lui? te intreb ca si fetita mea este cand merge asa cand vrea ea din joaca ca mersul in general nu e pe varfuri.
Acum dupa accident dupa ce au trecut zilele in care n am mai putut o cara in brate( refuza sa mearga pe picioare) au urmat o zi, doua in care a incercat sa stea pe varfuri( probabil ii era frica sa puna picioarele pe jos nu stiu) acum de joi aproximativ si a revenit umbla cu manuta in gips de parca ar fi duracell in persoana, numa sa te tii dupa ea( no las singura prin casa si i am spus si bonei sa stea dupa ea sa nu cumva sa cada si sa i se deschida operatia la manuta).
ChrisDun spune:
Olga T, multa sanatate va doresc, si tie si lui bb.
Bravo Mara de Gusta, felicitari pentru locul 2 !
Cum sa dispara Juniorul ??
Simona, incearca sa iei coli A4 de diverse culori, decupeaza forme din diferite culori si lipeste-le una peste alta, ca o camee. Nu stiu daca ai inteles ideea, ca altfel nu prea stiu explica
...
Danelutza, multa sanatate principesei ! 
e.a, mai povesteste-ne despre Ema. Si scrie-ne repede 10 mesaje, ca sa te vedem in timp real ![]()
robotzica cucului, esti mortalaaaa :))) Imi place cum gandesti, si sa stii ca in okii mei n-ai pierdut nimic scriindu-ne asta 
New Mami Carina deocamdata nu minte, dar daca se loveste sau strica ceva in casa imediat striga “E vina ta !” sau “Tu esti de vina !”![]()
Denisa, uite o
sa te mai inveselesti.
Mercedes, pana se face Bia mare cicatricea de-abia o sa se mai vada…
Cornelia,
Stefanul nazdravan. Daca te incalzeste cu ceva, si eu sunt la fel de dezorganizata... niciodata nu pot iesi cu Carina din casa in mai putin de o ora de cand mi-am propus. Iar seara suntem varza, la ora 8 dorm pe mine, si pe la 9.30 adorm langa patul Carinei (pe o salteluta pusa direct pe covor), iar ea trage de mine sa mai stam de vorba
De Olguta M ce mai stiti ? Loreen ?
Monule, de ce sa ajungeti sa vindeti casa ?
Fetele din Buc, voi ati vazut ca un mai sunt asa multe masini pe strazi ? Cu siguranta din cauza crizei... inainte ieseam cu masina din cartier de-abia in 50’, acum in 15’-20’ iesim...
Va pup si va doresc multa sanatate tuturor!!
gusta spune:
Elisor,Nelia ,Cris si cine a mai intrebaat.Da Juniorul e dat disparut noi nu reusim sa dam de el.Azi olandezu o sa mearga la bunica lui de pe mama si dupa vedem.Si sa nu vi se para dubios ca in ce cer vicios se invarte se putea intampla mai de mult.Eu cred ca e cu maicasa si cu alti asta e.Eu il sprijin da mai mult nu pot face ca dupa pot avea si eu probleme.
Elisor si Nelia asa arat acuma http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
Gabitza frumoase poze.
Denisa asa sunt barbati astea ,si bine zici cu tara straina eu ma bucur ca le stiu limba si nu se pot juca cu mine.
Marilena si Mara Augusta
e.a spune:
Da, io-s. Mi-am facut cont nou pt ca nu reuseam sa-mi recuperez parola pe care o uitasem.
Danelutza, cand aud de otite, inteleg prin ce treceti. Ai grija cu febra; este cel ami important aspect. Trebuie sa ii tineti piept cumva, chiar daca faceti impachetari din 3 in 3 minute, timp de o ora. Oricum, din experienta mea personala sau cea cu Ema, iti pot spune ca noi ne-am vindecat daor cu antibiotice puternice, pe cre le-am mai si luat 10 zile. Trece, o sa se faca bine, dar grija mare cu febra.
Si Ema este bolnavioara acum. De fapt suntem amandoua azi si stam acasa, asa ca pot sa va citesc mai in liniste azi.
Adina&Ema
e.a spune:
Chris, cred ca am sa incerc sa scriu cele 10 mesaje, dar din cate imi amintesc, pe acest forum, nu poti scrie 2 mesaje la rand.
Despre Ema..? E bine, creste, are un prieten..
la gradi. Vorbesc la tel si-si spun ca se iubesc. Sunt dezastru la gradi. Daca-i scandal la grupa mica, ei sunt de vina. Ii place sa conduca, sa provoace si culmea, ii iese cu oricine. E isteata, ii place sa se imbrace doar in rochite si fustite, decupeaza, coloreaza, se joaca de-a gradinita cu papusile, are talent la lb straine. Acum este intr-o faza in care, desi ar tb sa fie mai atasata de tata, este lipita de mine. ma pupa pe unde apuca si-mi spune ca ma iubeste. Desi este o fire zbuciumata, impiedicata, repezita, care-si face simtita prezenta, este si foarte sensibila. Trebuie sa-mi ascund foarte bine grijile si supararile pt ca imediat ma simte si ma descoase.E o scumpa si ma bucur ca am reusit sa va mai scriu cate ceva despre ea.
e.a spune:
Monu, n-am prea inteles care sunt problemele care va nelinistesc, dar sper sa le faceti fata si sa treceti peste ele. Ce nu inteleg eu este de ce va scad voua veniturile. Eu credeam ca acolo unde lucrati voi este inca cel mai sigur. M-am inselat?
Din pacate, criza se simte tot mai mult. Sunt 140.000 de someri in ultimele 2 luni...Sincer, n-am crezut la inceputul anului ca ii va afecta si pe cei din jurul meu, sau chiar pe cei din familia mea, dar, dupa cum spunea si Chris, se vede chiar si in traficul de pe strazi..
robotzica cucului spune:
Fetelor,
Multumesc pentru aprecieri si toleranta la adresa "originalitatii" mele! De-aia imi place mie de voi, ca sunteti open-minded
!
Si inca un
, special pentru Gusta pentru ca avem idei inrudite!
Elisor, pozele pe care le-ai vazut le-am "uitat" de curand pe picasa. Altminteri, barbatul meu super-grijuliu nu vrea sa expuna copila pe internet, nici daca e 80% ascunsa in costum de zapada!
OlgaT, iti doresc sa enjoy statul acasa, incearca sa nu exagerezi cu muncile de pregatire a cuibului pentru Sophie! Daca nu e totul lustruit, nici ea n-o sa se grabeasca sa vina, sa stii!
NewMami, am aruncat un ochi pe site-ul pus de tine (olivekids) si mi-a ramas inima la niste asternuturi de pat cu mermaids - nu de-alea a la Disney, ci unele dragute, dolofanele, tre'sa fac niste cercetari sa vad daca ship to Canada. Mi-a placut ca le au si pentru pat double, pe aici toata lenjeria cu imprimeuri de copii e doar pentru pat twin. Noi am mutat-o pe Maria direct din crib in pat double, ca sa aiba loc sa se desfasoare (si la o adica sa incapem si noi langa ea
).
Gabitza, o fi meserias aparatul fratelui tau, dar si ce modele a avut. Sunteti grozav de frumosi toti, iar Raducu ... o minune de bebelus!
Dupa cum vedeti, azi am timp de scris. De ce? De criza! La noi se lucreaza 4 zile/saptamana, iar a cincea stam acasa, platiti de asigurarea de somaj 55%, de fapt chiar mai putin, pentru ca nu trebuie sa ai un salariu colosal ca sa intri in zona de "limitare". Lots of fun. Putea fi chiar mai rau, mai ales daca lucram pentru automotive, dar oricum the worst is yet to come. Macar sa fim still alive cand o trece criza!
lucas spune:
Danelutza ce face fata? nu te speria otitele sunt cele mai pacatoase si infectia in git. da-ne un semn!!
mercedes sanatate multa la Cristi, despre ce virus e vorba ca eu nu am urmarit.
eu sunt iar in mare graba, la servici lume crizata iar eu nu am terminat nenorocirea aia de lucrare. aseara ma stat pina la 9.00 la servici.
newmami cred ca e perioada fabulatiilor, aseara era in pat si Matei s-a ascuns sub patura si o tinea in sus asa ca un cort si intreb: unde esti? raspuns: "in padure.e o padure lunga". a varsat ieri niste napolitane: il intreb Matei ai varsat napolitane? raspuns: a venit micunealta secreta!