Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
tot eu, i-am pus un supozitor ca are 40,1 febra
, pling
, deja mi-e frica... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

robotzica cucului spune:
Eu, ca de obicei, ma actualizez in pauza de masa...
Vroiam sa o asigur pe Cornelia ca oricat ar vrea, nu poate fi mai dezorganizata (si dezordonata) ca mine! Toata viata mea e bazata pe scurtaturi si simplificari, altfel nu as mai exista deloc! Fetele au dat sfaturi foarte bune, indraznesc sa adaug si ceva "original", care s-ar putea sa vi se para tuturor ca "nu se face", dar... Eu o imbrac pe Maria de seara cu hainele cu care o trimit a doua zi la babysittera
. M-am socotit eu ca, de fapt, misiunea unei pijamale e sa fie o haina curata cu care te vari in cearsafuri. Deci, orice haina curata poate servi de pijama
. Stiu ca spuannd asta public mi-am pierdut orice sansa la respectul mamelor mai pedante un pic, dar asta e, pentru noi functioneaza (eu o imbrac foarte comod pentru daycare, ceva tip trening, aproape exclusiv bumbac).
Evitam astfel si dispute de ultima clipa pe tema care bluza e mai frumoasa...
Daca v-ati oripilat, ignorati please!
Si total de acord cu Nelia, co-sleepingul maximizeaza timpul dormit de toata lumea!
V-am pupat si sanatate la toata lumea, mici si mari!
gusta spune:
Danelutza asa sunt otitele astea nenorocite.CU febra mare si restul.Pupici si daca dupa 2 zile de antibiotic aveti febra eu zic sa te reintorci la medic ca poate ii trebuie antibiotic mai puternic.
Robotica ,eu nu am vrut sa zic dar tot sunt eu mama denaturata eu o imbrac pe jumatate adica ciorapei si o bluzita si dimineata am numai pantaloni sau fusta si o vesta.si m-am scos repede.Asa ca mai sunt si alti
si uite ca recunosc.
Marilena si Mara Augusta
NewMami spune:
O sa radeti de mine, dar aseara am
trimitand mesaj-ul scris pe forum. Aveam laptop-ul in pat si soata l-a strans si l-a pus pe noptiera
. M-am convins azi dimineata ca am ajuns sa dau "trimite rapuns "...
Azi imi merge prost de tot si ninik nu-mi iasa din ce mi-am propus, asa ca am zis sa iau o pauza, sa mai trag o gura de aer ... pe forum si poate oi avea mai mult avant... Lucas te asigur ca se poate si mai rau decat sa pui numai 400 de cuvinte ...
Elisor
, sper sa fie OK piciul mic, de dimineata s-a trezit si arata mult mai bine decat ieri si ii era foame - waw, n-am ami auzit asa ceva de la el, drept e ca ieri n-a mancat mai nimic. Daca mi-a spus sa-l spal si apoi sa manance si numai dupa aceea sa-l imbrac ...mare lucru. Si intr-adevar a mancat f. bine 2 iaurtele lichide si vre-o 3 cornulete de breakfast cu branzica de vaci / geam sunt de diferite feluri. initial zicea ca manaca 10 ![]()
Ei cum fu prima zi de munca in noul post? ti-au facut cadou la plecare cei din vechea echipa ... ceva acolo ptr. cat te-au tocat la cap ![]()
Cum se mai simte Andreas? A mers azi la scoala?
Simona_filipas, m-am luat cu una alta, si am uitat sa-ti spun ca mi-au placut tare mult pozele voastre. Aveti un baietel tare frumos
. Mi-a placut casa, cred ca si inauntru e tare frumoasa, si e tare cocheta cel putin pe dinafara. Conteaza tare mult sa ai curte. Cand v-ati apucat de constructie ca nu -mi aduc aminte. Mami o sa locuiasca cu voi?
N-am nici o idee de felicitari ... sorry sunt asa de afoana la art and craft... poate de la Elisor sa auzi, ca ea e cu idee traznite.
Danelutza, multa sanatate Isei, of mai ce-o mai trageti si voi cu otitele si din boala in boala. Asa a fost si Patrick in primul 1 an si jumatate de daycare tot a doua saptamana otita. Situatia s-a imbunatatit considerabil dupa si de altfel e foarte important ca doctorul sa gaseasca antibioticul care lucreaza cel mai bine. A luat ceva timp si ptr. Patrick pana ne-am dat seama ca Amoxicilina 10 zile era apa de ploaie la el si ajungeam de unde am plecat. dar nu si cu Zytromax care se ia numai 5 zile o data pe zi si dupa care aveam liniste o buna bucata de timp.
Robotzico, Gusta
e foarte bine ca ati gasit ceea ce functioneaza la voi. Lasa in pace ce spun altii. Al meu nici la nap-ul de amiaza din weekend nu vrea sa se urce in pat pana nu-i pun pijamaua
Nelia, lenjeria de pat galbena e din ... Romania
Singura problema cu cele din Romania e ca pernele au alt format, altfel sunt exceptionale.
Cea din camera de la Patrick am luat-o online din state. Sunt multe feluri cu masini si de camere de baieti. In magazine n-am gasit ceva ce sa-mi placa, online ai diversitate mult mai mare. Eu sunt fun shopping online ... mai ales ca functioneaza chiar si la miezul noptii.
le gasesti aici:
http://www.olivekids.com/kids_bedding.html
Patrick o are pe cea Transportation and Construction
Rug-ul de la collectia transportation, dar perdeaua nu mi-a placut si am comandat-o de la Target:asta numai ca la pret multtttt mai mic: http://www.target.com/Trucks-2-Panels-of-Drapes/dp/B0010WA4VW/qid=1235421116/ref=br_1_3/178-5209542-9502540?ie=UTF8&node=16060641&frombrowse=1&pricerange=&index=tgt-mf-mv&field-browse=16060641&rank=pmrank&rh=&page=4
iar la mijloc si sus se prinde cu astea:
http://www.target.com/Dump-Truck-Drapery-Hardware-Collection/dp/B001HP3DL0/qid=1235421200/ref=br_1_12/178-5209542-9502540?ie=UTF8&node=16060641&frombrowse=1&pricerange=&index=tgt-mf-mv&field-browse=16060641&rank=pmrank&rh=&page=2
Nu stiu daca se poate comanda din Canada ??? Trebuie sa incerci.
Gata ma duc inapoi la treaba, poate ma ajuta pauza asta de mi-am racorit neuronii ...
elisor spune:
Robotzica eu n-as indrazni sa critic stilul nici uneia dintre mame, recunosc ca initial am crezut ca glumesti si am recitit mesaul tau
. E ok atata timp cat ai gasit solutia potrivita, te descurci si functionezi bine. Esti originala
, ce mai. Uite si eu recunosc ca-mi place s-o dichisesc dimineata, dar cu hainele pregatite de seara
, de aici si fitele cu hainele, dar de mica i-a placut sa se imbrace, sa faca parada modei, sa probeze, pe undeva cred c-am incurajat-o, ca imi doream o fetita fetita, cu baiat am vazut cum e (nu-l interesa nici cat negru sub unghie cu ce-l imbracam)
.
Asa ca stai linistita ca sansele sunt la locul lor
, n-ai pierdut absolut deloc respectul, dimpotriva, te admir, chiar daca nu as putea sa procedez la fel, iar teoria ta e cat se poate de logica
. Apropos, v-am vazut in poze, in sfarsit stiu si eu cu cine "vorbesc"
Daniela vai de mine ce mare i-a crescut febra, eu cu asa o febra sigur m-as prezenta la urgente, mi=e frica si ma panicheaza febra asta mare mai ales noaptea. Ce sa va mai doresc decat sanatate multa, multa!
Nelia spor la "ingrasarea porcului in ajun", daca zici ca mai ai jumatate de citit si timpul te preseaza imi imaginez ca nu poti decat sa speri sa-ti pice din prima jumatate. Bafta multa!
Florentina te-a mai lasat durerea? Cum te mai simti?
OlgaT gata cu serviciul, da? Sper sa-ti gasesti linistea in perioada asta pana la termen si sa speram ca daca esti mai linistita se reduc si problemele.
Noapte buna!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Anca esti mortala
. Tot in biroul meu am ramas
, pana imi iese actul de la semnat, pana ne scarpinam in fund, tare incet se deruleaza lucrurile la noi, mai ales cand esti dezorganizat. Cica oficial voi fi cu 1 martie, iar neoficial, ceva intre cal si magar, adica stau la mine in birou, dar cand mai fac o pauza sa mai merg si pe dincolo, exact ce urasc, sa fiu cu fundul in doua parti, dar o trece si saptamana asta ambigua din care mare lucru nu inteleg si sa zicem ca de saptamana viitoare voi pleca. Acum si sefa trage de mine sa-i rezolv cat mai urgent si mai multe din probleme, pana acum n-au fost prioritare
.
Ma bucur ca Patrick e ceva mai bine, sa dea adomnu sa nu se mai lipeasca nimic de el. Ce frumoase sunt asterneturile din linkul pus, care mai de care.
Da, azi am inceput toata trupa gradi, scoala, servici...Bianca s-a laudat la copii ca a fost bolnava
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
Elisor, daca asa merg lucrurile sa gati treaba la cei de pana acum, sa faci si treaba in noua pozitie, pai hai ca iti mai dau si de la mine ![]()
Ma bucur ca toata lumea e back to schedule si sunt bine. E mortala Bianca ... deh s-a laudat si ea cu ce a capatat in ultima perioada ... dar de tortul tiramisu n-a spus nimic ???
Am uitat sa va intreb ... ai vostri copilasi au inceput sa cam minta sau sa infloreasca in favoarea lor? Patrick asa dintr-o data a considerat ca e f. funny. Drept urmare i-am explicat ca daca continua pe langa ca voi fi f. suparata si va fi pedepsit, o sa ii iau cate o jucarie de fiecare data cand nu spune adevarul ...deja i-am confiscat un airplain... sa vedem cand se opreste Oare e ceva normal varstei sau ar trebui sa o iau mai in serios???
iaca cum am intrat pe la voi, cum parca se misca si treaba mea ![]()
Nopate buna la fetele din tara, spor la treaba la cele de aici.
nelia spune:
Newmami, multumesc pentru linkuri, cind voi avea bani de cumparat, acolo ii arunc, le iau la toti, superbe!!! Din Romania zici! Mi-a ramas gindul la lenjeria ta galbena cu verzuliul ala dulce!
E frumos rau in casa la voi!
Si am salivat la jucariile lui Patrick, foarte multe si frumoase, stii ca eu sufar ca nu le iau cite as vrea si de cite ori as vrea... asta nu inseamna ca nu e tot timpul casa plina de jucarii.
Robotzica, m-a amuzat mesajul tau! Ei, uite ca la asta nu m-am gindit. La Agata nu cred ca ar merge, desi ea merge sport imbracata, dar un picut mai elegant, dar pe Tudora as putea sa o iau din pat si sa o bag in costumul gros si in masina. Ca pe ea oricum o plictiseste sa o tot imbrac, ar merge si in pijamale la gradinita, nu o deranjeaza, rar mai cere o bluza de o culoare anume... Si tot nu cred ca esti mai dezorganizata ca mine, eu sint convinsa ca sint cea mai cea...![]()
Elisor, pai, eu ingras totul in ajun. Eu de citit am citit tot, pe rind, pentru fiecare curs. Dar sint multeeee lecturi obligatorii si altele suplimentare, care au ca scop sa te ajute sa intelegi materia predata. Cursurile si lecturile legate direct de ele le-am citit, dar lecturile astea de profundare, si care sint sute de pagini, le-am rasfoit... iar marti am aflat ca ne da intrebari si din ele - 50% nu asa citeva... si la amindoua.
Fiecare curs are altfel de examene. Nu are cum sa-mi pice din prima jumatate, dar voi face bine prima jumatate si sper sa mai citesc si astazi si miine, voi mai face intrebarile din materia de baza si sper sa pic pe ceva citit din rest... M-am uitat si in total, pentru ambele cursuri sint 1080 de pagini de citit!
Categoric ca daca m-as fi tinut de ele, acum ar fi citite toate, dar eu am mai fost si bolnava...
In primele trei saptamini m-am relaxat, nici nu prea am ajuns la toate cursurile, apoi am fost bolnava si iar am lipsit la doua... si e greu de recuperat. Of, si e asa de frumoasa materia, astazi am citit capitolul cu Sinele... superba lectura, ca un roman. Mai am perceptiile sociale - asta e greu si nu inteleg nimic, dar apoi sint doua capitole despre atitudini si atributii, alea imi plac si imi sint dragi, ca am invatat o gramade de lucruri la cursuri si cred ca si lecturile sint la fel de interesante. Ce e nasol este ca nu pot rece la ultimele doua pina nu trec prin cel despre perceptii ca nu mai inteleg nimic, sint legate intre ele. Hai, ca te-am lamurit! Nu stiu de ce iti spun toate astea, poate ca sa ma relaxez un pic, ca abia am venit de la gimnastica cu fetele pe un viscol din ala de zile mari... Si stai ca nu am terminat...
De marti seara ma apuc de materia de la cel de joi, dar acolo chiar fac doar o revizie, ca sint mai in regula cu materia, e curs obligatoriu si foarte important, care face trecerea de la cursurile teoretice spre cele practice (nu-mi vine sa cred ca am terminat toate cursurile teoretice!) si mi-am dat interesul mai mult. Asta de psihologie este ultimul optional pe care il mai am de luat. De acum si pina la cele doua stagii voi avea numai cursuri mari, practice si obligatorii, care necesita benevolat sau servici ca le pot face, pentru ca sint aplicatii concrete, exact ceea ce vom face cind terminam si vom lucra. Si care sint super, dar foarte dificile daca nu esti bagat cit de cit in domeniu! Gata, acum am terminat! Si m-am relaxat, ma asteapta o noapte alba, asta daca adorm plozisorii repede si nu adorm eu adormindu-i!![]()
Ma duc sa fac baie la trupa lu' papuc, ca e cazul... au mincat, Agata mai are niste lectii... si le-am promis ca daca nu sint in pat la 8.30, ii las si ma duc la biblioteca. Singuri, ca sotul m-a anuntat la 6 ca sta la servici pina tirziu si nici miine nu poate lua copiii cum speram, ca sa-mi dea mie mai mult timp si sa ajung mai odihnita la examen.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Mercedes spune:
robotzica, gusta- sunteti originale, bine ca merge si nu comenteaza copiii.
Bia dimineata cand mergea la gradi degeaba ii pregateam eu de cu seara ce sa ia a doua zi ea se tot crizeaza ca nu vrea aia sau aialalta si are o vorba ,, mami sau bona nu vleau are ata( adica o deranjeaza cusaturile sau nu i place materialul sau culoarea sau, sau) asa face si cu sosetele ori chilotii ce mai e terminatorul casei.
danelutza- sanatate va doresc.
elisor-nasol e asa cand esti intre posturi lasa ca scapi .. dar sa vezi ca se poate si mai rau
, eu de ex. metodologic apartin de buc, supervizarea de cj si in rest subordonata primei persoane din conducere, e fain asai?
Cristi are laringita face febra, e pe antibiotic si de ieri ii facem aerosol( am luat acum vreo 2 ani un aparat si am uitat ca l avem in acasa). E tare nasol si cum am vazut stirea aseara cum ca un copil a murit la noi in judet se presupune din cauza gripei si avand cam aceleasi simptome ca, cristi am ramas fara cuvinte...
newmami-eu am mai scris de bia ca ma minte in fata fara sa clipeasca -cine a facut asta? tati... cristi... nu biaaa si mor dar probabil va trece.
Am fost sunata de la gradi de edu cea care o iubeste mai putin ( cum zice bia) si era f incantata ca a sunat, vroia sa vada cum e bia si m a asigurat ca o pot duce atunci cand cred eu de cuviinta.
olgaT, florentina, cum sunteti?
simona-daca dai de ceva linkuri referitor la martisoare sa ne arati si noua.
gabitzam spune:
Danelutza, ce face fata??
Gabi, sanatate si voua, lui Cristi si Biei.
M=-am cam speriat si eu de stirea aia cu virusul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2