Copiluti de mai-iunie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, sanatate multa!! Te inteleg, ca am trecut prin asta acum vreo doi ani, de mi s-a perforat si timpanul. Nici acum nu aud prea bine cu urechea stanga.

Danelutza, cum sunteti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

[blue]Buna dimineata, va doresc o saptamina minunata, ma duc sa o pregatesc pe Isabella ca mergem la pediatru, o doare prea rau urechiusa. Asta noapte de la ora 2 pina pe la 4, s-a vaicarit intr-una si se foia si plingea. I-am pus sare mare incalzita, intr-un saculet de tifon, probabil s-a incalzit urechiusa ca a adormit in jumate de minut.
Trebuie sa-i explic pediatrului sa faca niste analize mai amanuntite, ca deja e stresant, dupa o saptamina de antibiotic pentru otita, o saptamina s-a simtit bine, apoi am luat-o de la capat. Si nu-mi place deloc ca ajunge mereu la febra foarte mare.
Revin dupa ce ne intoarcem de la doctor...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata,

florentina
nasol cu otita asta e dureroasa tare, greata iti este de la antibiotic, incearca sa iei cu un pic de iaurt, sau ma rog la mine functioneaza.
sper sa nu o iau pe urmele tale dar sunt cu gitul in pioneze, ma ustura si imi e tare greu sa inghit (eu nu am amigdale) ma doare tot corpul, aseara eram mai nashpa, l-am rugat pe sotz sa-mi faca o frectie ca eram plostita rau de tot, inca nu am febra dar am frisoane si mi-e frig tot timpul.
elisor, da trebuie sa le numaram, adica din word count, ca altfel....este obligatoriu sa respectam un anumit nr. de cuvinte si trebuie trecut pe lucrare nr. daca il depasesti se scade in medie 10% -15% din nota!! referitor la servici, stii ce se spune soferii si secretarele sa traiasca! o perioada buna am lucrat la stat si in ultimii ani am avut sofer, frate daca vroiam sa aflu ceva pe el il intrebam, stia tot, dar tot.
newmami te-ai facut cu 2 baieti, lasa ca e frumos, are Patrick cu cine se juca. la calculatoare eu am facut comparatie la configuratii asemanatoare si aceeasi marca, si sunt mai mici, trag nadejdea ca si la noi se vor ieftini, din ce am inteles vinzarile au scazut bine de tot.

danelutza cum sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

Am citit in week-end tot si am vrut sa si raspund cate ceva dar m-am lasat pagubasa cand am vazut cat de greu imi merge tractorul de acasa.
De cate ori n-am zis ca luam altul nou, dar de fiecare data apare altceva si o lasam pe.........Acum cred ca sunt hotarata si-n secunda urmatoare nu-l consider prioritate

Gabitza votat.Bafta la concurs

Cuscra .Va dorim multa multa sanatate .V-am vazut pozele.Frumoasa foc nora-mea.Imi place gradinitza; spatioasa si in primul rand foarte luminata; si diversitatea activitatilor.Cu ghioceii m-ai omorat de tot.multi sa va faceti bine repede.

Tina ai grija de tine ca nu-i de gluma cu otita.Multa sanatate.

Elisor multumim de comentariile la poze.Turnul care apare in poze nu e al nostru.Este turnul de apa de la centrala termica a cartierului.
(As fi vrut eu sa fie al meu, asta ar fi insemnat ca am semineul mult dorit si visat)Sa stii ca mi-au placut foarte mult palariile bucatarilor sefi si cred ca-n curand o sa-ti fur ideea.

Dau drumul la mesajul asta ca deja scriu la el de 1 ora si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Lucas carnavalul a fost un spectacol,au participat toti copii din oras.Au sarbatorit si la gradi.

Elisor si Nelia nu va luati de kg mele ,la 1 ianuarie intram intr-o singura pereche de pantaloni si nu se mai putea.Acuma intru in mai multe.

Danelutza multa sanatate nasol cu febra.

Florentina multa sanatate.

Gabitza votat.

Avem 1 saptamana vacanta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vesti rele, din nou otita, deci e pe antibiotic. Incepuse pediatrul sa cam bata cimpii, cica e prea mica pentru operatie . Nu i-am povestit ca pe mine au vrut sa ma opereze cind eram mica de ganglioni, dar nu garantau ca voi auzi dupa operatie Cica sint copii care fac des otita, mai era acolo o fetita de vreo 12 ani, ca avea otita si care acum 10 zile tot otita facuse . Nu stiu ce sa mai cred, de fapt si pe mine au inceput sa ma doara urechile, sotul e pe jumate surd ca nu mai aude bine cu urechile, miine cind se duce din nou la spital, sper sa-l trimita sa-i scoata dopurile, macar sa am cu cine vorbi, ca oricum vorbesc mai mult singura, dar macar sa fiu auzita
Gata, ma duc sa-i fac Isabellei un out si-un crenvurste, ca asta vrea sa pape, i-am bagat un supozitor ca a luat-o iar cu friguri, pe urma sa-i dau antibioticul in timp ce maninca.
Sanatate la toata lumea, ceea ce ne doresc si noua

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Offfffffff cuscra.Imi pare tare rau.

Fetelor stiti cumva vreun site unde sa pot gasi felicitari pentru 8 martie pe care sa le confectionam noi? Dragos vrea sa-i faca o surpriza la domnisoara iara eu imi storc creierii de dimineata si nu gasesc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Florentina draga de tine, sanatate multa! Am avut si eu otita in liceu si toata noaptea am facut ture prin casa asteptand sa se faca dimi sa merg la spital, asa ca imi imaginez cum trebuie sa te fi simtit. Sigur greata e de la antibiotic, cata munca de lamurire si santaj am dus cu Bianca s-o fac sa-l ia, de doua ori a fost la un pas sa vomite de scarba. N-ai ce face, il iei sa te faci bine ! Multumesc pentru incurajari, frumos spus !

Anca sper ca Patrick se simte mai bine si asa cum spuneai sa fie doar o simpla indigestie, desi acest "doar" cand e vorba de sanatate nu e doar un "doar" ci se transforma in "doare", ptiu ce imbarligaturi am scris

Daniela of, iar urechile, iar febra, iar durere...mititica! Numai ce ati avut o mica pauza de recuperare si din nou va laudati cu otita. Stiu ca si Anca a tras cu otitele repetate ale lui Patrick si se punea la un moment dat problema de operatie, sper sa nu ajungeti acolo si cu tura asta de antibiotic sa se faca bine, bine, cel putin sezonul asta sa nu mai aveti batai de cap. Multa sanatate !

Simona ma bucur ca ti-au placut turbanele, ideea initiala a fost alta, dar a iesit ce-ai vazut. Imaginatie am dar nu prea stiu cum sa pun in practica ce "vad" la mine-n cap .

Marilena ce fain ca sunteti in vacanta, vreau si eu . Nici o veste despre Junior?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am intrat doar sa beau cu voi si apoi fug la . Asa ciuda imi este pe mine de-mi vine sa ma bat singura! Ieri am fost toata dupa-amiaza pina la miezul noptii la biblioteca facultatii sa citesc, imi pare rau ca nu am facut asta de saptaminile trecute, tot zic ca citesc acasa si acasa ma iau cu altele si am ajuns in prag de examen si eu nu am terminat materia de citit. Si prinsa acolo in atmosfera de studiu de cursuri si de carte, a inceput sa-mi placa (e la cursul de psihologie sociala primul examen). Dar sa-mi placa rau de tot, cind am timp si nu am ce scrie, va povestesc ce am aflat. As fi putut sa iau lejer A la examenul asta, atit de bine mi-a intrat in cap ce am citit, cu conditia sa ajung pina la capatul celor 600 de pagini pe care le am de citit, eu sint pe la 300 citite bine... restul doar rasfoite.

Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari! Am citit despre Isabella, despre Florentina...

Danelutza, si eu am tras-o cu Tudora cu otitele si inca mai face, cred ca avut mai mult de 10 pina acum. Daca te referi la operatia de pus tuburi, ca sa dreneze bine urechea, nu e prea mica si nu e chiar o operatie, dureaza putin si nu taie nimic. Altfel de operatie nu cred ca e cazul pentru ca la un moment dat va scapa de ele, cind va mai capata imunitate.
Gabtizam, nu cred ca ti-am spus, am votat si eu frumosii tai inca din prima zi. Mai sint fete cu poze in concurs? Nu am timp acum sa ma uit peste toate...

Gata, ma duc sa citesc, ca mi-a adormit piticul in brate si sper sa doarma vreo doua ore, ca asta-noapte s-a trezit de 'nspe mii de ori si dimineata la 7 fara un sfert a dat trezirea la toata casa.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut pozele lui Elisor cu bucatarii sefi, ca nu mai puteam de curiozitate sa le vad cipilicele de bucatar... Si am mai vazut si pozele lui Newmami, cu cei doi nazdravani pierduti in multimea de jucarii frumoase... Dar dupa cei doi cavaleri, mi-au placut din poze lenjeriile! Superbe! Mai ales cea pe galben si verde, dar si cealalta de la voi... iar cea cu masinute e nemaipomenita, vreau si eu pentru Lisandru!!! Cu atit mai mult cu cit saptamina viitoare ii voi schimba patutul cu un pat mic (care se face mare, fostul pat al Tudorei) si am nevoie de o lenjerie de o persoana si frumoasa ca sa-l atraga. Cred ca le-ai luat din State, ca cel putin ca cea galbena nu am vazut pe aici.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput