Copiluti de mai-iunie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
Ziua buna si de la noi, daca pot spune asa 
In primul rind, va multumesc din suflet pentru comentariile la poze, dragute ca de fiecare data
. Ghioceii sint din gradina casei noastre
, cum i-am zarit, cum i-am pozat.
Gusta tare frumoasa e Maruta si are un par superb. Sa stii ca ma gindesc la voi si ma rog in fiecare seara si dimineata, sa fie bine cu Mara si sa se termine o data probleme de sanatate
. Cit despre socru', hmmm, lasa ca mai sint si altele in familie 
Elisor amaretto e o bautura pentru prajituri, am o sticla dar inca nu am bagat dej'tu in ea sa vad ce gust are. Iote o poza: http://www.ristoranteromano.eu/attachments/Image/amaretto1.gif
Cred ca la tiramisu, poti inlocui cafeaua linistita cu capuccino ![]()
Lucas esti o draguta
, eu am mai mult papita italiana pe blog-ul meu, dulciuri mai putine, pentru ca dupa aia trebuie sa ma sacrific si sa le maninc ![]()
Emaaimee uite si aici o reteta de tiramisu http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2009/01/tiramisu.html ca sa nu zic un sac de retete de dulciuri 
Astazi am fi vrut sa mergem intr-o localitate vecina, sa vedem carnavalul, dar Isabella a inceput sa se plinga din nou ca o doare urechea, doar una de data asta, ii era frig, nici nu minca, asa ca i-am bagat repede un supozitor si i-am dat o lingurita de sirop pentru tuse si urechi, vad ca si-a revenit o tira si a papat la prinz. Speram ca saptamina asta, daca tot e vacanta, sa iesim la plimbare, dar daca o fi vremea urita, ca astazi, probabil vom hiberna 

Va doresc o zi minunata cu sanatate la bolnaviori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

nelia spune:
Pe pagina 8 e mesaj de la e.a, care e mamica de Ema noastra frumoasa, si-a schimbat contul si probabil ca inca ii sint moderate mesajele si vor aparea un pic decalate.
Gabitzam, ce frumos! Si cum ai baieti, cred ca e o placere sa ti se cinte de ziua ta! Am vazut pozele cu frumosii tai!
Eu la bucatarie, dar nu fac nimic special, ceva rapid si sa fie, ca saptamina viitoare e una de foc, nu-mi sta gindul la bucatareala.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Da, este Adina, ca mi-a dat mesaj si pe messenger.
Pe 5 martie avem si noi la Andrei la gradinita porti deschise, probabil pentru momentul acela se pregateste cu cantecelul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Danelutza spune:
39.9 febra 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mercedes spune:
danelutza-of cu febrele astea, nu ai ceva supozitoare pt scaderea febrei? eu ii dau biei novocalmin supozitoare 1buc alternand la 6 ore cu nurofen sirop 7.5ml.
gusta-felicitari pentru mara, e frumoasa si ii sta bine asa vopsita.
monu-la fel e si la mine din start ma va afecta cu 25% din aprilie asta daca nu se va schimba ceva pana atunci.
cornelia-bafta sa ti gasesti linistea si tu, sunt convinsa ca iti este greu cu 2 +1 la purtator dar vb neliei se poate daca te rganizezi un pic. (vorbesc eu care am doi si este cand vreau sa creasca o data mai mari sa fim si noi mai linistiti.
Maine merg si eu la servici ca desi as mai putea sta tb sa merg mi s-au schimbat sefii si parca vad ca voi avea de lucru iar ceva cu termen f.scurt.
lucas spune:
ai mai Danelutza iar febra?? a luat antibiotic?
multumim Nelia nu vazusem mesajul Adinei.
la reteta asta noua de tiramisu vad ca se pune si pe foc crema. si nu s epun albusuri. hm! eu inca nu ma facut. elisor tu ai facut? cum a iesit de data asta?
elisor spune:
Buna seara!
Lucas da, am facut azi din nou tiramisu, de data reteta Laurei, care culmea o aveam si eu salvata la retete, dar cine s-a uitat acolo
, din pacate cea de ieri mi-a iesit muuuult mai buna, probabil ca stropul de galbenus cazut in albus a fost de vina ca nu mi-a mai iesit spuma teapana. Cred ca mi-am luat portia de tiramisu pentru cateva luni, sper
, ca deja mi se face rau numai cand mi-l amintesc.
6000 de cuvinte??? wow, si stai sa le numeri
?
Daniela vai, iarasi va intoarceti la febra, deci urechiusa ei a dat semnalul. Sanatate multa! Asa a patit si Andreas dupa o saptamana de antibiotic, in ajunul zilei cand trebuia sa mearga la scoala l-a intors din nou boala, mai violent, cu febra mare. Acum e bine si de maine la scoala. Mi-am salvat si eu linkul cu bunataturi la favorites, in caz ca ma tenteaza vreodata, multumesc
!
Nelia sarumana de indicatii, in principiu stiam ca acolo la videos trebuie pus dar nu-mi aparea decat linkul scris nu si imaginea. Voiam sa va pun un cantecel dragut despre pisicute (in olandeza), nu mai conteaza.
Adina m-am intors sa citesc mesajul tau. Mi-a spus ceva Andreas ca a primit sau vazut mesaj pe mess, dar nu l-am luat in considerare
.
Clara la fel e si Bianca, prefera racoarea, scoate picioarele, se dezveleste si tot la fel ne lungim si noi seara cu ora de somn, desi o bag in pat in jur de 21-21.30 ajunge sa se culce tot dupa 22-22.30. Mi-e greu sa cred ca nu mai are nevoie de asa mult somnic ca in weeknd doarme exact cat mine, fara somnic la pranz, totusi sunt inca micuti ca sa-ri taie din oreled e somnic.
Nici eu nu-i dau nimic dimineata ca mananca la gradi si nici nu cred c-ar putea sa manance cum face ochisori, trebuie putina energie consumata pana la masa ![]()
Mercedes bafta multa cu noile schimbari de la munca! Si eu incep maine si cam am morcovul in fund, cred ca maine e big day cu schimbarea biroului si am emotii.
Ema sper sa nu uit maine sa iti dau pm cu reteta de briose, o cam stiu pe de rost dar n-as vrea sa gresesc vreo masura asa ca mai sigur maine, daca nu expira cererea cumva ![]()
Anca iar ati avut fan cu strengarii, ce placut e sa-i vezi ce frumos se inteleg, nu devasteaza casa ca ai mei. Nicholas e acelasi Nicholas nascut prematur si mititel tare de tot? Ca daca e el, a crescut foarte frumos, n-as mai zice c-a fost prematur. Gemenii prietenei mele au 7 ani dar nu le dai mai mult de 5. La multi ani tatalui tau, multa sanatate ii doresc! N-am nimerit chiar exact data, dar mi-am amintit de anul trecut ceva, ceva.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Am o saptamana grea, cu multa munca si de la noul birou dar si ce aveam eu ca inca voi merge in paralel o perioada, cine vine in locul meu e fostul sofer al directoarei ec. (care-a terminat facultatea, soferul nu ea
) si pana isi gaseste un nou sofer il mai foloseste, asa ca n-am cui sa-i explic despre ce-i vorba. In orice caz am observat ca toti soferii de la noi se simt exact ca si "stapanii" pe care-i servesc.
Ce aiurea, imi voi lua din birou monitorul ca mi-am adus de acasa unul mai mare ca dupa astia imi zgaiam ochii pe 15 inchi, radioul, ce sa fac, ca doar nu le-oi lasa mostenire. Cand am plecat in CIC le-am lasat ca stiam ca tot la ei ma intorc, dar acum plec de tot, chiar plec, yupiiiii!
Mi-e ciuda c-am uitat azi sa merg la o expozitie de animalute de casa, era ultima zi si am ratat-o. Voiam sa-mi amintesc cum e sa vad o pisicuta de-aproape, cochetam cu ideea ca va trebui sa-i luam lui Andreas ceva, un animalut si prin eliminare ajungem la pisica...oricum imi plac si mie enorm, ca doar am avut si eu.
Vad ca e perioada carnavalurilor...ce fain, puneti poze care mai aveti...apropos Clara si Anca multumesc
ca v-ati uitat la poze si de comentarii, of course
O saptamana usoara va doresc si multa sanatate bolnaviorilor!
A trebuit sa editez cand am vazut ce prostie am scris, oare ati observat
?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
Salutare....
N-am mai apucat sa scriu....
De trei zile ma doare urechea dreapta ingrozitor... cu tot cu maxilar si cu sageti de durere in tot capul. Azinoapte am fost la un pas sa chem salvarea dar am rezistat pana dimineata cand am mers la urgenta la sptalul de ORL... diagnostic otita externa acuta. Acum umblu ca zombi prin casa ca am o mesa in ureche, nu aud bine, plus ca e inca dureroasa....
Elisor, multa bafta maine! Sper sa-ti priasca, meriti ceva mai bun!
Danelutza, of, e rau tare sa ai probleeme cu urechile.... mai ales cand esti copil. Sanatate multa Isei!
Maine revin cu raspunsuri..... acum mi s-a facut greata de la medicamentele pe care tocmai le-am luat.
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
NewMami spune:
M-am gandit sa intru repede inainte de culcare, caci ma asteapta o saptama foarte aglomerata si cine stie cand mai apuc.
Noi n-am ami ajuns la chef caci vineri seara ne-a sunat sotul sarbatoritei ca sarbatorita a facut o gripa nasoala si s-a pus pe hold tot cheful. Asa ca am stat prin jurul casei. Sambata au venit prieteni in vizita cu baiatul lor; care e cu 6 luni mai mic decat Patrick (Elisor nu e Nicholas cel mic – premature
cel din poze e Nicholas cel mare).
Baietii se inteleg destul de bine, se compenseaza unul pe altul , Patrick mai spirt ii da putin speed lui Micholas, iar Nicholas il mai domoleste pe piciul meu … se joaca destul de frumos, apucam si noi sa stam de povesti fara sa aiba tot timpul ceva de impartit. Si l-am tinut pe Nicholas la sleep over peste noapte
. Cum a doua zi oricum vroiam sa ies putin shopping la Mall –ul de langa ei, i-am trimis pe parinti acasa si l-am tinut pe piciul mic la noi. A fost fun ptr. cei mici dar si ptr. noi , cu sotul sa ne ocupam de doi la culcare, ii pui in pat, program sa-l respecti cu dublu indatori. Dar eu zic ca ne-am descurcat destul de bine.
Prietena mea e gravida si naste al doilea in iunie, asa ca vreau sa-I obisnuiesc pe baieti ca sa-l tin mai des peste vara. Cel mic n-a avut nici o problema ca e fara parinti, nici macar o data n-a intrebat de ei…. Daca e cu Patrick nu-l mai intereseaza nimic.
Astazi am iesit putin shopping asa cum mi-am propus, mai mult m-am plimbat prin magazine. Cand am ajuns acasa mi-a spus tati ca Patrick nu s-a simtit deloc bine, l-a durut toata ziua burtica. E destul de palid si nu-I in apele lui. Sper sa fie doar o usoara indigesttie.
Gusta am admirat-o pe Marut
, vai frumoasa e, si-a meritat premiul pe deplin – eu i-as fi dat nr.1 daca eram in juriu. Va tin pumnii stransi sa veniti cu vesti bune si sa fie Marut bine
.
Elisor, ma uimesti cu memoria ta
. Multumesc pentru urarile frumoase, sa fie sanatos e cel mai important lucru din lume. Eu il vad tot tanar chiar daca are 71 de ani si nici nu pot concepe ca nu e asa, cand vine vorba de parinti.
Cu jucariile … da se joaca destul de frumos, si cam cu toate … dar le scoate pe toate pana la ultimul cub daca se poate,pana nu sunt insirate peste tot parca nu funtioneaza bine.
Cloreta, ce bine ca esti aproape de mami ta si poti da o fuga cand te apuca dorul, sau vrei sa te simti si tu relaxata.
Eu ii dau breakfast de dimineata lui Patrick caci cam cu atat ramane, poate ceva snack-uri si fructe. Nu-I place papa de la daycare si gata. Mi-au spus si educatoarele si vad cat ii e de foame la 6 cand ajungem acasa.
Lucas, stiu cum e cand ai de lucru si nu te trage inima … nici un weekend de 4 zile nu ajuta
. Bafta multa.
Cu laptop-urile stati mai fetelor caci ajung si la $3000 eu le-am cauta pe cele mai ieftine, nu vreau sa arunc cu banii pe fereastra ptr. nepotica care o sa-l foloseasc ptr. mess cu prietenele si iubitul.
Danelutza, of mai again and again… se prind de voi bolile astea ca scaiul. Multa sanatate Isei, poate nu s-a vindecat bine otita ultima data. Multa sanatate.
Florenatina, of exact ce-ti lipsea. Sanatate si sa-si faca antibioticul cat mai repede efectul
.
Elisor, Cloreta, Lili (ce sa faca saracul daca au dat busna fetele peste el
), danelutza, Lucas, Nelia pentru commentarile la poze. M-am delectate acum cateva minute cu ele
.
Gata ma duc la nani ca maine o iau tare de la prima ora. O saptamana cat mai buna tuturor.