Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Intre timp mi-am sunat pediatra care mi-a dat unda verde, cu 2 conditii: sa nu depasesc 2 ore pe zi (uhuh, daaaa , de parca as fi pe aproape!) si sa ma hidratez foarte bine in timpul exercitiilor. Deci .. o sa ma apuc si de sport, ca regimul de slabire a esuat ![]() |
2 ore zice? wow,bafta!
eu fac 15 minute zilnic(abdomene si bicicleta) (200 de abdomene si 200 de biciclet odata) mai mult nu ma tine neam. si nici timp nu e.
dar sa stii ca daca incepi cu 10 abdomene, ca mine, si cresti cu cate 5-10 abdomene pe zi, nu faci nici febra musculara si rezultatele se vad. In cateva saptamani faci mai multe abdomene si muschii devin muuuuult mai fermi.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
lacribel spune:
anamona, multumesc pt link
nerantula uite o alternativa la fitness sau aerobic http://www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=articole&id=4&titlu=PILATES%20IDEAL%20PENTRU%20PROASPETELE%20MAMICI
are mai multe exercitii descrise acolo. dar cred ca sunt utile pt cine se poate mobiliza sa faca acasa exercitii. eu tot zic ca ma apuc, dar in fiecare zi gasesc altceva "mai bun" de facut
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
gaia.nevia spune:
Lacribel, bine ai venit, ne spui si noua cateva vorbe despre tine - voi? Am vizionat profilul si am vazut ce fetita frumoasa si vesela ai!
Pot sa il abonez pe Raducu la incuscreala
?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
2 ore zice? wow,bafta! eu fac 15 minute zilnic(abdomene si bicicleta) (200 de abdomene si 200 de biciclet odata) mai mult nu ma tine neam. si nici timp nu e. dar sa stii ca daca incepi cu 10 abdomene, ca mine, si cresti cu cate 5-10 abdomene pe zi, nu faci nici febra musculara si rezultatele se vad. In cateva saptamani faci mai multe abdomene si muschii devin muuuuult mai fermi. Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Am gresit, am gresit, desigur, neuronul e depresat ca vin rushii peste el
.. e vorba de o ora pe zi, nu doua!Oricum, eu ma gandeam la o ora pe saptamana (adica sa merg o data pe saptamana la sala, iar acasa sa mai fac ceva intre) si nu sa trag de fiare, ci sa
. Nu merge cu mobilizarea la domiciliu, pur si simplu nu am ambitie, nu fac, desi mi-am tot propus
Si, Lidia, nici plimbarea nu e cea mai buna solutie, pentru ca nu vizez in primul rand pierderea de kg (cele 3-4 in plus nu-s tocmai o povara), ci un tonus mai ... optimism ... ca ma simt de 100 de ani
.O sa merg, pana la urma, sa vad care-s efectele, si o sa o iau incetisor .. multumesc tuturor pentru raspunsuri
!. Inca sunt curioasa babymom-guru ce parere are www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui lacribel anamona, multumesc pt link nerantula uite o alternativa la fitness sau aerobic http://www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=articole&id=4&titlu=PILATES%20IDEAL%20PENTRU%20PROASPETELE%20MAMICI are mai multe exercitii descrise acolo. dar cred ca sunt utile pt cine se poate mobiliza sa faca acasa exercitii. eu tot zic ca ma apuc, dar in fiecare zi gasesc altceva "mai bun" de facut ![]() Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008 |
suna foarte tentant, dar e departe de mine, nu-mi ajunge lantul pana acolo
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
Paula-Laura spune:
Babytza, La Multi Ani cu intarziere!
Legat de nume noi il alintam Mihnu, maimutica, stirbule, soricel... intoarce capul daca il strigam mihnea sau mihnu ![]()
Anamona tu unde te vei mulge la munca? si eu ma voi intoarce in mai sima gandeam cum as putea face sa ma mulg in timpul zilei, dar in afara de toaleta nu am gasit alt loc si ... am o jena,asa...![]()
Andy Garlo am un coleg caruia i-au furat din casa inchisa toate materialele pt finisaj (si cred ca iti imaginezi cam ce inseamna asta). Asa ca ar fi bine sa aveti un paznic, sa fii sigura ca totul va fi ok 
Luminita eu imi scot copilul in mod frecvent in lume (si cu multi oameni) si de fiecare data este agitat seara si a doua zi foarte obosit
asa reactioneaza ei acum la schimbarea de mediu
mai scriu si maine ca acum tb sa adorm un pitic 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura Anamona tu unde te vei mulge la munca? si eu ma voi intoarce in mai sima gandeam cum as putea face sa ma mulg in timpul zilei, dar in afara de toaleta nu am gasit alt loc si ... am o jena,asa... |
Paula, pai daca nu imi pun la dispozitie o sala de sedinte (sau o rezerv eu dinainte pe motiv de intalnire cu tzitzi ?
In legislatie din cate stiu nu sunt obligati sa iti dea incapere separata daca ai program redus de 6 ore asa cum intentionez sa am eu.
Mai mult, eu as vrea sa vb cu ei sa plec si in pauza de pranz acasa -intr-o ora as putea fi inapoi la servici.
AlexaM spune:
Ca tot am zis...asta este prima masa cu lingurita pentru Matei...si era sa inceapa cu celuloza...![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
claudinna spune:
am sosit si eu sa va spun Noapte buna!
am fost in carrefour si am ajuns la spartul targului...asha ca n-am luat mai nimic de imbracat...decat 2 seturi de bluzite, unul pt 6/9 luni si unul pt 9/12 si niste shosetutze...restul erau ff scumpe. ajunsa acasa, l-am imbracat pe Razvan si am constatat ca cele 6/9 sunt mici...poate sa i le dau pe piele...ca altfel sta ca o sarma in ele...
am avut intalnire cu Frumosul Edi si cu mamica lui, SIC!!!!
oricum, dupa cate am aflat de la _giulianna_...chiar ma cam zagarii pe ochi pt ce reduceri au fost. dar imi scot eu parleala alta data!!
va pupicesc si promit ca atunci cand ma voi intoarce acasa, recuperez ce n-am citit!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

, de parca as fi pe aproape!) si sa ma hidratez foarte bine in timpul exercitiilor. Deci .. o sa ma apuc si de sport, ca regimul de slabire a esuat