Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
anamona spune:
Claudinna, ai fost la carrefour asta din MIlitari? data viitoare sa imi zici si mie....stau f aproape si eu.
cristineescu spune:
Luminita, eu l-am pus ieri seara prima data in sac, pana acum il inveleam doar cu o paturica, si vad ca nu a protestat. E ok cu saculet pentru ca pe masura ce cresc se foiesc mai mult noaptea.
Cu kk sunt la limita rabdarii - azi e a 5-a zi fara 
Nerantula, si mie imi place schema pediatrei voastre si am de gand sa incepem cu cereale. Acum cautam sa vad de unde as putea comanda cereale Heinz, care am inteles ca sunt f ok si care nu se gasesc la noi. Dar vom mai discuta banuiesc si cu ce cereale vom incepe
.
Babymom 
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
lacribel spune:
Ada, sigur ca il poti abona pe Raducu.Sper sa nu il deranjeze "diferenta" de varsta![]()
Noi ne-am vazut de vreo 2 ori prin parcul Tieretului. Eu sunt cea cu carutul mare si rosu cu care era Cosmina in parc. Pitica era ascunsa bine in el, nu i se vedea nici nasul.
Nu ma prea pricep la vorbe sau sa imi fac o descriere ca la carte.Eu - si la scoala - mai mult inclinatii spre asa numitele materii de real.Ce pot sa va spun acum, aflandu-ma intr-o mare pana de inspiratie, este ca sunt din Craiova si m-am mutat in Bucuresti acum 2 ani (soatza e "de vina", ca m-a corupt
). Nu am o poveste sau cel putin nu una care sa merite spusa.
Daria, aka bibi, bibica, bicu'-micu' etc, e cel mai vesel si cuminte copil (orice cioara isi lauda puiul, nu?!) Si are o guraaaaaa. Toata ziua are ceva de povestit. Doar afara tace chitic si analizeaza. Dar si acolo, e mult pana o baga cineva putin in seama.
N-am avut niciodata probleme cu ea cu somnul sau trezitul noaptea. ce-i drept, in primele 2 luni avea niste ore mai teroriste la care se culca. Niciodata inainte de 1, si pe alocuri chiar 2 sau 3. dar dormea neintoarsa cel putin 7 ore. Acum a revenit la sentimente mai bune, se culca in jur de 11jumate-12 si doarme pana pe la 10, cu o mica pauza in jur de 6:30-7, pt supt, pauza pe care nu o consider trezire, avand in vedere ca e 3/4 adormita. cand i se face foame, incepe sa se foiasca si sa isi roada manutele, dar nu plange (v-am zis ca am copil cuminte
).
cam atat deocamdata. revin si cu alte detalii. ma striga piticul. daca nu a plans la vaccin, trebuie sa isi scoata cumva parleala.
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
anamona spune:
ok, mi-ati starnit interesul cu acidul asta lactic nesuferit :)
asta pt ca detin si eu o grevista si mai practic de o saptamana vreo 30 minute de TaeBo (stepper-ul nu il mai pun la socoteala ca era mai mult o amageala - se incalzeau pistoanele alea in 10 minute si pedalam aproape in gol)
Asa, deci s-au facut cica 2 studii in 1991 si 1992 pe esantioane destul de mici de mamici ce alaptau (7 si respectiv 26). Au constatat ca dupa 30 minute de aerobic intens, nivelul de acid lactic creste si se mentine ridicat pt 90 de minute).
Alte studii mai recente nu au constat efecte adverse asupra lactatiei.
Uitati aici linkuri ce contin si referinte la studiile efectuate.
http://www.kellymom.com/health/lifestyle/mom-exercise.html
http://parenting.ivillage.com/newborn/nbreastfeed/0,,3wwf,00.html
Eu una sunt lamurita, voi continua cu Tae Bo cat m-or tine balamalele...
babytza spune:
A papat azi 580 ml laptic cu cereale si 120 g piure de fructe 
Daca si maine papa la fel de bine ramanem pe Milumil, ca e clar ca era de la Nan. Soricelul e fitos ![]()
Alexa ce frumos papa Matei
Mai avea putin si iti lua bolul din mana sa manance singur
super tare !!!!! 
Paula 
Lumi pupici pentru huni si pentru tine 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
claudinna spune:
anamona, am fost la Orhideea...ala se considera a fi in militari?
lacribel, eu sunt din caracal...deci esti olteanca de-a mea:)
fetelor, mi-ar fi placut si mie sa vin la o intalneala de-a voastra, dar o punem de o plimbare mai la primavara, daca ma primiti:)
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Ca tot am zis...asta este prima masa cu lingurita pentru Matei...si era sa inceapa cu celuloza... |
uau ce frumos mananca!!! multi
roscovanului
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna anamona, am fost la Orhideea...ala se considera a fi in militari? [b] |
nu, orhideea se consideara a fi .... orhideea, asta e in zona grazavesti - e si asta aprox aproape.
Carrefour Militari e la inceputul autostrazii, nu pe acolo ai venit in Bucuresti?
claudinna spune:
Alexa, e super Matei!! m-a cucerit pe loc cum se batea pt lingurita aia:)
anamona, inteleg...nu, eu am venit prin Rahova, ca am venit pe Alexandria, nu pe Pitesti. stiu intrarea dinspre autostrada, ca am fost de multe ori pe acolo...oricum, cand mai vin chiar mi-ar placea sa ne cunoastem la o plimarica printr-un parc:)
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
cristineescu spune:
AlexaM, m-am uitat la prima masa a lui Matei cu zambetul pe buze. Deci prima masa dupa celuloza ce a fost? Cu ce ati inceput?
Mi-a placut de tati cum te seconda si stergea orice urma de mancarica. Sa vedem cum o sa faca cand Matei o sa fie cu amandoua mainile in castronelul cu mancare ![]()
Sa va fie de bine 
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN