Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Cred ca ne iese si noua primul dintisor. Trebuie sa mai verific diseara cu tati, ca altfel Mihai sta numai cu limba peste gingiute si mamai nu poate sa vada.

Stresantii astia de la serviciu m au sunat astazi de am innebunit . Bineinteles ca pe langa pb de serviciu, sefa m a chestionat cand vin exact, ca nu se mai poate fara mine. I am zis sa se gandeasca si la un prg de 6 ore, macar pentru prima luna. Mi se pare f greu sa ma rup de copil . Bine macar ca s a diversificat cu 3 mese.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

A iesit si dintzocul nr 2

Si totusi miriiala continua ...

cine e mai priceputa in ale 'wrap'-ului...
se poate alapta in wrap ..chiar daca nu este elastic ..
ca mie mi se pare cam complicat ???????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

mami, felicitari pentru dintisor!!! poate mai iese unul, de asta tot plange...

vezi ca am postat un link despre warp, poate faci si acolo o intrebare
uite link-ul din nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lumi da vaz ca gemenelul Robi e totusi mai naravas ca de el aud ca le face pe toate...

Il cu drag gogosharul!

mamidestefan felicitari ptr dintzoc!

Ada pupam gemenelul Raducu!

ptr toti sarbatoritii zilei de azi!!! Andrei de Andy_galro, Erik Alexandru de Ramonzca79, Sorana Daria de Lacribel

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

ca vorbeati de soacre si de ajutorul pe care ele il pot da (sau mai bine nu)/

Se gandeste sotul sa o sune pe maica-sa. Mama, poti sa vi sa ne ajuti sa facem baie copilului... ca asa nu ne pricepem.
Si ea: Doamne fereste!!!
Dar macar iti aduci aminte cum imi faceai mie baie?
Da. Nu iti faceam. Chemam o asistenta de la spital si iti facea ea.

super tare asta! la noi a venit sa ne ajute la baie, dar m-am ofticat repede si am cumparat cadita cu spatar, sa pot sa le fac singurica...

acuma e iar la mine.... a venit iar neanuntata.... cand a sunat interfonul - care evident a trezit copiii - am mormait ceva acru printre dinti.... banuiam eu ca ea e, e singura care vine neanuntata.... si ce credeti? socrela s-a blocat in lift!! ma miram eu ca nu mai ajunge, dar nici nu stiam sigur ca e ea, ca eu nu intreb, ci deschid direct la interfon.... m-a sunat sa ceara ajutor, dar s-a descurcat pana la urma pana am venit eu.... totusi cred ca data viitoare nu mai mormai nik printre dinti.... ca nici mie nu-mi place sa ma blochez in lift.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

cu ce dezinfectati cada mare inante de a face baie bebelusului?

iar am ramas taaare in urma cu cititul. Va pup dulce

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Avem si noi cateva jucarii cu care vreau sa ma laud
de la nasi cu ocazia botezului:
http://www.leapfrog.com/en/learn_and_groove/learngroovetable.html
nu i-am pus picioarele, o tin asa prin pat si apasam pe butoane

de la mos nicolae (cumnata):
http://www.leapfrog.com/en/spanish_learning_toys/babypal_fles.html
foarte practica, se prinde cu arici

de la mos nicolae (soacra): avem un telefon haios

http://www.leapfrog.com/en/infant_and_toddler/learning_baby_tad.html
asta a inceput sa rada si sa vorbeasca intr-o noapte fara sa o atinga nimeni

sunt jucarii educative, numara, spun alabetul si totusi sunt atragatoare si acum pentru ca sunt colorate si au multa muzichie

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

iepu hmmm, daca ti neaparat s-o desinfectezi, poti pune spirt si apoi ii dai foc! asta daca ai cada normala si nu cu ceva plastic, gaurele de hidromosaj.....

Noi nu o desinfectam, doar facem baie in ea numai noi, familia..este cde ajuns s-o spal cu burete de baie Johnson (are solutie in el) sau cu dero si apoi clatita bine.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna si de la noi!!

Raportam una bucata vaccin de 4 luni executat de dimineata(fara efecte adverse pana acum, Doamne ajuta!)) si 200 de grame in plus luate in ultima saptamana (ce face muntele asta domle, ingrasa si bebelusii nu doar oamenii mari )

Preety am intrebat-o pe doctora de tremurici/frison, insa i-am spus ca e inainte de a face pipi. A zis ca teoretic nu e un semn ingrijorator, ca daca ar avea dizuree ar trebui sa planga, insa ca sa fim siguri facem un sumar de urina... acu sa ma vad cum recoltez

Legat de tremuratul barbiei a remarcat doctora ca si mihnea face asa, insa a zis sa nu imi fac griji din acest motiv, ca nu reprezinta nimic.

CD sper ca esti mai bine si ti-a trecut supararea

Khristin ai niste copii suberbi !!

Anca mai bine schimbi doctorul decat sa te stresezi din cauza lui! Mititica ta e o domnisoara finuta si atata tot! Cum ar fi daca toti adultii ar vea 170 cm si 60 kg???

Intrebare: la dosarul pt indemnizatie se cere un extras de cont in original. Daca duc unul din cele pe care le primesc acasa e ok sau trebuie unul cu stampila bancii sau mai stiu eu ce??
Multumesc de raspunsuri

Am reusit sa citesc din urma, pe ziua de azi mai bantui pe bloguri ca par interesante

you all

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

iepu nu dezinfectam cada. O spalam in mod normal dupa fiecare baie ca raman urme pe ea. Dusul il spal cu Domestos atunci cand spal cainele in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Intrebare: cand se da suc de fructe se dilueaza sau nu cu apa?Adica mar si apa sau doar suc de mar?
Babymom, daca esti pe faza...

Si nu, nu am inceput inca....doar ma gandesc la ce ma asteapta

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput