Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Cristineescu , nu stiu ce sa-ti mai zic cu kk asta.... cum mai papa Harri? Adica altceva decat san? Nu merge nici cu para?? Babymom, help Harri sa faca kk mai des!!! ![]() |
Intreb si io, ca la noi a mers intotdeauna. Cu LassBaby ai incercat? I-am dat lui Radu cam o saptamana, si s-a reglat singur, face la 2 zile fara probleme. Adica, acum nu-i mai dau, de mult.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
lenyi79 spune:
Hello mamici
Nu am mai intrat de mult pe aici. Nu prea reusesc sa ai gasesc timp nici sa citesc ce s-a mai discutat (decat ff rar si atunci 5 minute). De cand a crescut pitica suficient sa vrae sa stea in fundulet au inceput si momentele de joaca intensa si stat de vorba cu ea. Suntem 2 fete cucuiete care se joaca intruna. Abia asteptam sa vina atati acasa sa mai stea mami un pic (sau cel putin asa spera!!!).
Pana acuma i-am dat Dariutei numai san insa o vad ca de la o vreme e tare pofticioasa la tot ec bagam noi in gura asa ac eu cred ca tre sa diversificam . Stiu ca unele dintre voi ati inceput de mai mult timp cu diversificarea, insa pana acuma nu a vrut sa vada nici un biberon in fata ochilor, dar de 3 saptamani bem cam 100 ml de ceiut si vad ca o tenteaza si sa guste cate ceva. Nu prea stiu cu ce sa incep diversificarea. Stiu ca ati pus mai demult pe contul comun cateva lucruri legate de diversificare insa am uitat parola. Va rog dati-mi si mie care puteti un PM cu parola (Pleeeeese !!).
Am o intrebare: stiti cumva daca cipercile mancate de mama se transmit in lapte si poate afecta bebe in sensul ca kki e mai cu mucus? Ca de cateva zile e ff nervoasa cand suge si mai ca ma ia la bataie. Ori nu ii mai place tzitzi , ori nu ii place gustu..ori o doare burtica..ori ..ori.. Nu stiu. Cert e ca tre sa incep sa ii dau si altceva de papa decat laptic si ceiutz.
Veverita mea scumpa
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui preety Lumi care e treaba cu febra asta??? Io tot citesc pe diagonala ![]() |
cuscra, iubita, avem 37.7-38 de vreo 5 zile... dimineata e mai bine, avem 37.4... rectal adik, deci ceva mai putin in realitate... am chemat pediatrul si am verificat tot, tot: gat, plamani, pipi.... tot, tot si nik.... am schimbat si termometrul, ca ziceam ca poate nu merge bine, nimic... am verificat si gurita, nu se vede niciun dintzoc, dar cred ca asta e cauza.... facem si kk mai moale si mai des, unde pana acum faceam la 48 de ore... om vedea, nu e nik grav, sunt f veseli, la inceput mi s-au parut iritati, dar cred ca era de la altceva, de la oboseala...

ce face gogosharul nostru scump?

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui lenyi79 Hello mamici Nu am mai intrat de mult pe aici. Nu prea reusesc sa ai gasesc timp nici sa citesc ce s-a mai discutat (decat ff rar si atunci 5 minute). De cand a crescut pitica suficient sa vrae sa stea in fundulet au inceput si momentele de joaca intensa si stat de vorba cu ea. Suntem 2 fete cucuiete care se joaca intruna. Abia asteptam sa vina atati acasa sa mai stea mami un pic (sau cel putin asa spera!!!). Pana acuma i-am dat Dariutei numai san insa o vad ca de la o vreme e tare pofticioasa la tot ec bagam noi in gura asa ac eu cred ca tre sa diversificam . Stiu ca unele dintre voi ati inceput de mai mult timp cu diversificarea, insa pana acuma nu a vrut sa vada nici un biberon in fata ochilor, dar de 3 saptamani bem cam 100 ml de ceiut si vad ca o tenteaza si sa guste cate ceva. Nu prea stiu cu ce sa incep diversificarea. Stiu ca ati pus mai demult pe contul comun cateva lucruri legate de diversificare insa am uitat parola. Va rog dati-mi si mie care puteti un PM cu parola (Pleeeeese !!). Am o intrebare: stiti cumva daca cipercile mancate de mama se transmit in lapte si poate afecta bebe in sensul ca kki e mai cu mucus? Ca de cateva zile e ff nervoasa cand suge si mai ca ma ia la bataie. Ori nu ii mai place tzitzi , ori nu ii place gustu..ori o doare burtica..ori ..ori.. Nu stiu. Cert e ca tre sa incep sa ii dau si altceva de papa decat laptic si ceiutz. Veverita mea scumpa LauraY Mami topita dupa Daria Mariahttp://family.webshots.com/album/567529271COZZdc |
Lanoi nu a fost nici o problema cu ciupercile, insa fiecare bebe reactioneza intr-un mod particular...poate la Daria sunt ciupercile deranjante sa zic asa...
distractie placuta la joaca....
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nocom spune:
Salutare
indemnizatie. Am depus dosarul pe 2 decembrie, nu am primit nici un plic, dar astazi am luat prima data bani, pe 2 luni
Eu credeam ca in martie, dar nu, am lut acum! Pentru 85% am depus la sf lui ian si am inteles ca vom lua incepand cu luna mai, retroactiv din ianuarie...Hohohoho, atunci sa te tii!!!

Abia astept!!
jucarelew avem asa de multe incat mi-e cam jena sa le fac poza, o sa credeti ca suntem nebuni!!! Dar o sa risc si o sa fac.. cand s-o trezi Daria...sa nu ma intrebati cat de repede se plictiseste de ele...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
preety spune:
Lumi da amandoi odata? aceleasi simptome? ciudat... o fi totusi vreun dintisor ... va uram numai bine 
Gogosharul... vrea sa se ridice in fund, roade tot ce prinde, se rastoarna pe burta de pe perna si moare de ras
, rade cu zgomot, o trage pe mami de par (cu o placere nebuna
, de o sa cheleasca mami pana la urma la cat ii cade parul...
) ... mai e mataita din cand in cand, isi suge degetulmare cu frenezie mai ales seara inainte sa se culce... si cam atat! E dulce foc! Mor dupa ea 

. Iti doresc cu drag si tie "macar" o fetita ![]()

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
mamidestefan spune:

A iesit si dintzocul nr 2 

Si totusi miriiala continua ...

cine e mai priceputa in ale 'wrap'-ului...

se poate alapta in wrap ..chiar daca nu este elastic ..
ca mie mi se pare cam complicat ???????
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
gaia.nevia spune:
ca vorbeati de soacre si de ajutorul pe care ele il pot da (sau mai bine nu
)/
cand l-am nascut pe Teo si am venit de la maternitate, aveam o problema majora. Baia. Cum facem baie? Si eu si sotul eram terminati de emotie si de frica sa nu facem ceva gresit, sa nu raceasca, sa nu... sa nu....
Se gandeste sotul sa o sune pe maica-sa. Mama, poti sa vi sa ne ajuti sa facem baie copilului... ca asa nu ne pricepem.
Si ea: Doamne fereste!!!
Dar macar iti aduci aminte cum imi faceai mie baie?
Da. Nu iti faceam. Chemam o asistenta de la spital si iti facea ea.
So.... in rest e tare buna de ajutor mai ales cand plateste lumina, sau ca acum s-a dus sa platesca impozitele...
Ada, mama de baieti:
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui preety Lumi da amandoi odata? aceleasi simptome? ciudat... o fi totusi vreun dintisor ... va uram numai bine ![]() Gogosharul... vrea sa se ridice in fund, roade tot ce prinde, se rastoarna pe burta de pe perna si moare de ras , de o sa cheleasca mami pana la urma la cat ii cade parul... ) ... mai e mataita din cand in cand, isi suge degetulmare cu frenezie mai ales seara inainte sa se culce... si cam atat! E dulce foc! Mor dupa ea ![]() ![]() . Iti doresc cu drag si tie "macar" o fetita ![]() Mamica fericita de Sorina GabrielaTicker Sorina Gabriela |
da mai, amandoi o data, stiu ca e cam ciudat, dar deh.... om vedea.
ehe, deget mare si bun la gust are si Robi, tot seara cu precadere, culmea e ca Edi nu are nicio treaba cu degetele.... si noi vrem in fund, deocamdata stam la 45 grade pe pernute, dar nu prea vrem sa ne intoarcem... cand is cand, mai facem o intoarcere.... dar pana la scoala mai e.
va pupicesc
si Robi pe Sorinuca...Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
uite aici wrap & breastfeeding:
http://www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=172
Ada, mama de baieti:

Daria Maria