Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 22
babymom75 spune:
Lidia, si wrapul meu e din tesatura neelastica, si eu am incercat pozitia de nursing, dar... nu mi-a prea iesit, cred ca mai trebuie exercitiu; nu cred ca wrapul e de vina ci... neindemanarea. Si... felicitari pt. dintzisorul nr. 2!!
CD si noi avem jucarioarele de la LeapFrog si imi plac tare mult si mie si lu' bebe. Sunt tare dragute, practice si educative, mai ales omiduta muzicala!
iepurila eu spal cada doar cu Cif si gata; rareori mai dau cu clor - Domestos si clatesc bine.
Lumi, zau ca as vrea sa-l ajut pe Hari de Cristineescu, dar... nu prea am solutii, mai multe decat s-au discutat deja aici... nu stiu. Chiar i-am scris un mesaj in capitolele trecute pe tema asta. Imi pare rau de bebe 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
tzitziri, eu sunt pt. sucul dat nediluat. Nu prea inteleg de ce sa-l diluezi, dar mai cerceteaza si alte pareri.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
Nocom spune:
Deeeeeci,
Acestea sunt doar o parte din jucarele Dariei. Sunt cele de jos. mai avem 2 saltelute de joaca, plus cam inca pe atatea jucarele sus, la ea in camera, plus balasoare, leganele si 1 antemergator, pentru cand o fi vremea lor....
Hmmm, da si nu suntem fff dusi cu capul.... sper ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
simodina spune:
salutare!
Anamonaaceeasi crema ca si Eva o folosesc si eu. Am mai luat una de la Elmiplant tot rotunda, mai mica, si cu eticheta portocalie pentru ca avea o substanta de care am citit ca e foarte buna, petrolatum parca, dar ii dau numai pe zonele ff uscate ca are o gramada de prostii prin ea inclusiv parfum.
Irina
ce bine ca papa Luca picioruse ca ti-a facut hatarul! Sa pui poze!
tzitziri spune:
Babymom, multumesc
Ma bag la capitol nou!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CD27 spune:
Paula sunt mai binisor, merci de intrebare
, supararea...o sa treaca candva, cand o sa inteleg si eu unde am gresit atat de rau incat sa arunce toti cu pietre in mine
Incerc sa ma concentrez pe copil cat pot de mult pentru ca si el imi da un pic de furca, nu papa mai nimic si sincera sa fiu nu stiu ce sa mai fac
; daca nu i-ar fi mai [placut laptele ma gandesc ca ar fi baut totusi suc de mar, sau piure sau....ceva, orice....el scuipa tot si rade si arunca pe jos
![]()
Eu am un dezinfectant, se cheama Thor, e folosit in spitale, dar deocamdata nu bagam piciul in cada mare, dar ne este de folos cum stam noi prin diverse case![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
Eu spal cada cu Mr. Proper Spray. Fas, fas, fas, lasi 10 min, dai o tura cu buretele, asa, usor sa nu obosesti, si e luna!
Ce nu stiu sa fac e sa scot urmele negre de pe chitul de rost. Care e (era) alb. Any ideas? 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Lumi da vaz ca gemenelul Robi e totusi mai naravas Il cu drag gogosharul! |
hm, n-as baga mana in foc daca as fi in locul tau... Edi tine singur biberonul! o sa pun poze, sa vedeti, ca am reusit aseara sa-l prind. si il tine destul de mult, in vreme ce Robi.... abia duce manutele catre el... se impart progresele, fiecare cu ale lui!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Hmmm, da si nu suntem fff dusi cu capul.... sper |
Si peste, jucariile lui Radu, care chiar mi se par putine (pe care vi le-am aratat ieri) si ma simt vinovata ca pt el nu cumpar
.Inca mai sper ca se vor juca impreuna cu aceleasi jucarii...
desi la albinute e o mami de gemenei care cumpara totul la dublu
... om trai si om vedea...Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!