Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
dara_d spune:
Mi-am adus aminte dar de MITZI si baietii ei mai stie cineva ceva???
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
anaxena spune:
am ramas oarecum masca la vestea ce-a dat=o danangie,ma bucur mult pt ea si pt toate fetele care au curajul asta si eu ma tot gandesc dc sa-l mai fac pe bb2 sau nu...grea decizie...oricum eu vreau bb de iulie-august...asha ca mai am pana la toamna
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
MADA - deci traieste pe picior mare Ari
Ce A B C D E F G... ce latime?? La noi... ce-o nimeri fabricantul 
Cu pantofii, in primul an, adica intre 1 si 2 ani le creste talpaliga cam cu un nr la 3 luni frateeee! Nu prea apuca sa incalte si toamna ghetuta de primavara... Stai sa vezi ce o sa patim din primavara incolo, ca o incaltare ca lumea e DOO bulioane frateeee
SCUMPI - multam de intrebare. Nu zic acuma cat mananca Er, ca va speriati
Ma limitez sa spun ca MANANCA DE RUPE! Cre' ca recupereaza...
Si ca sa ma convinga... de unde nu manca nimc, iata ca intr-o saptamana a mancat, printre altele, urmatoarele:
- cartof
- ou
- ficatel
- broccoli
Deci sunt in extaz 
De doua zile papa doua mese solide, prima de legume si a doua de fructe.
In sfarsit voi folosi si eu tavitele Annabel. Ziceam ca le-am luat degeaba...
anaxena spune:
am pandit copilul sa o filmez cum se da jos din pat si nu am reushit..cum vede camera se opreste si se pune in fund
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dara_d spune:
Felicitari Anka ma bucur ca Erika papa foarte bine, ai scapat de un stres .Eu ma uitam la pantofi de copii de cand eram gravi si ziceam ca pe astia o sa dam cel mai mult si sa sa ii schimbam des cand ma conversam cu sotul si eram la cumparaturi, acum am ajuns la etapa asta.
Anaxena mai pandeste sa vedem si noi faza trebuiesa reusesti , nu te lasa 

.
MissJJ spune:
Anka da mai.
Fetele vedeti ca pe link-ul pus de mine de la astia cu informatii despre piciorutze si papuceii scrie exact cu cat le creste piciorul cum se probeaza papucii au si zpoe da sa avet rabdare sa citit tot e f interesant.
Ana asa fac toti.
Ari acu nu ca se opreste din ce afce fuge efectiv de camera nici o sansa s-o mai filmezi.
Maria stiu am retinut eu-s pe 12.[:d] Astept sa schimb cap.
Dara nu-i rosie e movulie maronie asa pe exterior si in interior e un portocaliu deschis.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
pica1 spune:
Na ca am aparut si eu...Nu am citit din urma mare chestie...Am ajuns la misterul nedeslusit al atractiei copiilor fata de telecomenzi si telefoane...Domnule eu sunt de parere ca fiecare persoana umbla cu lucrurile lui...asa ca telecomanda nu este jucarie si nici momeala, iar telefonul nici atat...le vede, le place...si...isi pune pofta in cui pina la varsta la care stie sa le manuiasca in siguranta...Asta e parerea mea si mai mut cred ca comoditatea mea...pentru a inlocui o telecomanda trebuie sa o comand si intru intr-o asteptare cu timp nelimitat...iar telefonul...eu il consider un rau necesar, chiar vital daca pot spune asa..iar numerele de telefon sint o avere...asa ca pina la alte parepi ale mamei...pofta in cui...
Ce am facut eu zilele astea...binenteles am bintuit de colo colo...am cautat ieri un scaun de masa inalt pentru Sebi, dar care sa fie ultra compact...asa ca am bintuit Cora, Carrefour, Auchan...fara sanse de izbanda...si astea toate caci eu nu reusesc cind ma duc la sora-mea (se intampla de 3-4-5 ori pe saptamina) sa ii dau de mincare el stand in fund si eu lingutita...eram in stare alaltaieri sa il las nemancat, noroc cu maica-mea care are o tactica aparte, dar din acate eu nu pot sa o aplic...Seara, adica de pe la 22:00 am fost la piscina...Super tare, ma mai duc, dar sa vad la cine pasez odorul pe timpul balacelii...
dara_d spune:
Pica la ce restaurante il iei pe sebi? Adica unde nu se fumeaza ? as vrea si eu samerg dar nu stiu unde.
Si Denisa vrea la tel si telecomenzi dar nu o las, are jucariile ei.
pica1 spune:
Mada unde e link-ul? Ca sunt in urma...Vreau si eu macar sa ma documentez pentru moment...
Ana ia pindeste mai bine fata ca sa o vad si eu cind se da jos din pat
MissJJ spune:
Fetele www.clarks.co.uk/YourFeet/KidsFoothealth" target="_blank">link cu informatii despre picioare si papuceii. In josul paginii sunt link-uri pt diferitele faze de dezvoltare si multe alte inf cu poze si etc.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894