Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 20
pica1 spune:
Dara eu l-am dus la un restaurant in Dr. TAberei Shogun in zice care are sala de nefumatori si la restaurantul de la intrarea in cartier la mine, dar care este in Domnesti. Am mai fost la unul indian de pe linga Foisor, dar acela este de fumatori ... dar am dat telefon inainte si ne-au zis ca restaurantul nu este aglomerat in perioada aceea si ca putem veni fara probleme cu copilul...Cit am stat acolo au fost 4 mese ocupate, dar cu clienti care nu fumau. Am zis ca putem incerca si daca nu este conform standardelor, plecam...Mai este o ceainarie prin centru, dar trebuie sa ii caut adresa si numele...si mai sunt, dar trebuie sa le cauti si sa dai tel inainte ca sa te asiguri...Mai este un restaurant Hard Rock (dar nu e cel din centru, este unul care apartine Trattoria nu stiu cum care e in Amzei) care este tot in dr. taberei...
pica1 spune:
Mada din momentul in care te duci in magazin si iti ia masura cit timp ia efectiv pina ti-i poate da?
Edit: era vorba de pantofi
...
iul-aug2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Mada din momentul in care te duci in magazin si iti ia masura cit timp ia efectiv pina ti-i poate da? Edit: era vorba de pantofi |
Pe loc, iti arata toate modelele care le au in magazin pe marimea aia daca nu iti plac si vrei un anume model il pot comanda in marimea respectiva si te cheama cand ii primesc sa ii probeze copilul ca de ex avea la un adidas marimea lui Ario da era cu doua curele cu scai si ea e mai latutza si aia prima mai de jos nu se inchidea bine deci nu i se potriveau ei desi erau marimea si latimea care trebiau.
pica1 spune:
Intrebarea era in ideea ...Daca sunt intr-o mini vacanta de citeva zile prin Londra cu cupilul reusesc sa ii iau?
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka salutare Boti ![]() , multumesc mult mult, sa vezi concurenta amu'Mai fetelor eu ma dovedesc incapabila in a'mi hrani cupilu in scaun de masa. Bine ca n'am cumparat. Am primit unul peg perego prima pappa si ma incomodeaza tava . Pe voi nu? plus ca imi pica din lingurita direct in brate la bebe, ca nu pot sa o determin sa stea lipita cu pieptul de tava. Ptiu si nici nu poci sa dau jos tava. ![]() Tot in scoica i'am dat. Asta ca sa nu mai spun ca incepuse sa traga de toate cele pe unde ajungea, adica de scaun. Clar nu mai cumpar. Voi cum va descurcati cu tava aia? Ca mie mi se pare crima si pedeapsa. mami de Sofi |
Maria, eu cred ca scaunul tau de masa nu este fix, in mod sigur se poate detasa tava si la primii pasi se detaseaja. Sa te uiti in lateralele tavitei, pe sub scaun, trebuie sa aiba niste cleme cu care sa il deblochezi din pozitie. Si apoi o dai mai in fata, pana la burta pupilului.
Mie mi s-apaurt super ok tava aia.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei

. Pe voi nu? plus ca imi pica din lingurita direct in brate la bebe, ca nu pot sa o determin sa stea lipita cu pieptul de tava. Ptiu
si nici nu poci sa dau jos tava.