Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
'neatza!
diarux, vazut filmuletele, cu sonor
Ai voce frumoasa!
Ileanna, si mie imi cade parul in draci...
turturica, superb peisaj aveti acolo! Vazut Mara care seamana leit cu tati al ei!
maytrei vazut printesa de 8 luni!Ce mare a crescuttt!!! dulce foc!
am vazut si Ana Irina (Gini) in leagan si in cutia de carton ![]()
pe fratiorul lui Andreea (Irolf) pictand si pe Andreea in leagan,
pe Maria(xena) si mamica ei care o alapteaza,
xenia, Raul, Mihaita, Alexandra(Violeta)(care a crescut), Aida vesnic zambareatza, Andreea(mina) cu palarioarele si inca multe alte poze da nu mai am timp sa nominalizez ca Matei ma cheama ![]()
revin
pepenasii
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

Anilansa spune:
buna dimineata
mamici... cum pregatiti ficatelul pt pepenasi? ca as vrea sa ii dau si eu...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Tecky spune:
Neata'
anilansa eu fierb ficatelul in apa,separat de legume si ii dau o jumatate din el amestecat cu un cartof fiert,putin unt si lapte.Ii place foarte mult.
Ileanna si mie mi-e cazut foarte mult par pana acum o luna cand a inceput sa nu mai cada brusc desi nu am aplicat nici o metoda contra caderii lui.
Anna cum a fost la electrostimulare?Ti-a placut?
dana81 spune:
Buna dimineatza!!
MADA
Tecky,VIO dieta asta se mai numeste si de schimbare de metabolism tine 13 zile si are un meniu facut cu friptura de vita seara, oua fierte, spanac, etc in cantitati mici, salata verde...vad ca pana caum nu mi-a fost deloc foame si am dat 1,3 kg in 2 zile.
XENA superbe pozele
RUX e dulce rau Andrei si a crescut ...si (nu da) seamana cu taicasu f bine![]()
Mie imi cade parul la greu si in pampers gasesc fire de par...
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
maria-86 spune:
Neata'
, haideti la ea.
Vio nush d c da ma omoara burtik, imi vine sa .....
Fetele, snt numa' eu cu soacra, si ma term cu nervii...
Asta e...
Da snt fericita nene, k m-a strigat piersicutza mea , va dati seama de 3 ori sa zik me-me-me..
Snt topita toata..
Hai k revin, k piersicutza isi ast fructele..
Pupici la voi toate
Maria, mamik de Adinutza mica

Serenity90 spune:
Neatzaaaa...
Am avut o noapte tare naspa...is moarta de somn...ma durut maseaua graoznic, si am luat ceva mai tare...si nu iam mai dat san asearasi mii s-a trezin de n ori 

dar macar am scapat de durere pentru moment, dar o sa ma duc so scot sau so "repare" k nu ma lasa asa cu una cu doua!
Dr_Anca ms mult pentru PM 
Dana Lasa fata k slabim noi...peste 1 an..2...3..4...5...

Dara Ma bucur mult k ne-ai spus k Alegra e bine, sa dea dd k asta sa fie prima si ultima incercare prin care trece si ea si Carmen!
Scumpi
Dia_filipas
cu ceaiu de slabit, cred k se aplica cam ce mi-ai zis si tu mie cu algocalminul..cred k nu e recomandat pt cele care alapteaza pt k scade laptele...mai bine intreaba de la farmacie sau plafar..de unde le iei ca sa fi sigura
Violeta
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
maitreyi spune:
neata 
bebe a dormit bine azi-noapte. au inceput sa o gadile bubitele si vrea sa se scarpine...am dat-o cu pasta de apa, i-au mai aparut vreo 2 si pe fata...a papat bine de dimineata. tre sa o tin la regim vreo cateva zile.
maria esti grelut de urmarit, cel putin de catre mine, pt ca faci multe prescurtari mess-like si e obositor de citit. fara suparare da' incearca sa scrii cuvantul intreg sau prescurtat cum il prescurteaza toata lumea ca sa nu mi se mai imbarlige ochii pe ecran

o zi faina sa aveti 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ladymina77 spune:
Neata si noi,
Super maraita azi,nu stiu ce are ,sa fie de la dinti oare?Am vazut un punct alb pe gingie?
Nici nu mananca f bine cum manca alta data.
Iriss,nu-i dau iaurtul gol ca mi-i se pare ca-i prea acrisor,il combim mereu cu ceva,azi de ex cu banana si piscot
Fug ca plange ,revin.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Kimmy spune:
Neatza 
Multumesc fetelor pentru incurajari si sfaturi 
De ieri toate au revenit la normal,deh,ma si asteptam,ca asa face iubirea mea,rabufneste o data pe luna sau la doua luni...
Ieri a fost ziua de nastere a finului nostru asa ca ne-am chefuit putin,Timi s-a comportat exemplar,toata lumea se mira cat e de cuminte desi era tambaleala pe acolo...vreo 15 oameni,caine,bunic...
Totusi cred ca a obosit-o asa mare agitatie,ca nu s-a trezit decat la 5.30 sa pape,a mancat vreo 50 ml de lapte si a adormit la loc.
Ma apuc sa-i pregatesc pranzul.Azi iar incerc sa introduc carnea.
Va pup
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra