Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta29 spune:
Neata. Si-o cafea
Eu merg azi cu Alexandra la oftalmolog, si am niste emotii.Dimineata cand s-a trezit avea ochisorul lipit, atat de tare i-a curs, si se tot freaca tot timpul la el, probabil o deranjeaza.
Sa vedem ce zice doctorul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maria-86 spune:
fetele va rog , repetati pt o baba surda?
Cum ii prepar spanacu, k vreau sa-i dau la pranz. Multumesc...
Maria, mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
Am vazut poze multe si frumoase de
MARA DE TURTURICA, eleganta foc la botez
ALEXANDRA DE MAITREYprivind pofticioasa la tortulet
MATEI DE ANA_A , ce harnicut e, face treaba impreuna cu mami
ANA MARIA DE IROLFpe topogan
RAUL DE OANASMcu mami in zapada
XENIA DE GALLYB, cu dresuletul pe post de fes
ANA IRINA DE GINI cU o superba coafura
ILINCA DE CAPRIOARA ce scumpa e cu baticut
MIHAITA DE CRISTINA, ce ochisori frumosi are
MARIA DE ANAXENA, cele mai superbe momente
spere ca nu am omis pe nimeni
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
boticelina spune:
'neata, si io repede, repede...
Am vazut si eu din pozele noi, doamna ce mari au crescut puii, sunt minunati 
Ile si mie mi-a cazut parul groaznic dupa nastere si am facut cura cu oo de prepelita. N-aveam io cine stie ce incredere dar dupa 2 sapt n-a mai cazut niciun fir iar acum am capul prin de smoace mici care cresc si nu cad mai mult de 10 fire cand ma pieptan. Cam nasol momentu cand tre sa inghiti melanjul ala de oute dar deh, imi cadea suvite...
Maitreyi ce e aia pasta de apa? la ce e buna?
Maria nus' ce sa-ti zic cu spanacu ca la noi n-a avut succes. L-am facut simplu, cu putin orez si un strop de lamaie si nu i-a placut
Ana vazut pozele cu tine si Matei, fata, vreau sa-ti zic ca io imi creasem despre tine o imagine blonda, cu zulufi, cu o galena pe-o ureche si cu un fir in mana, ca doamnele din filmele din anii '40 care erau telegrafiste. Sunt cu capu nene... 
Monica si gargaritza
Nancy
blogul branzarului vesel
"If you are unware of your choices, then you have none"
ooka spune:
salutare
Boti
, multumesc mult mult, sa vezi concurenta amu'
. Cred ca ma apuc sa fac cash.
Mai fetelor eu ma dovedesc incapabila in a'mi hrani cupilu in scaun de masa. Bine ca n'am cumparat. Am primit unul peg perego prima pappa si ma incomodeaza tava
. Pe voi nu? plus ca imi pica din lingurita direct in brate la bebe, ca nu pot sa o determin sa stea lipita cu pieptul de tava. Ptiu
si nici nu poci sa dau jos tava. 
Tot in scoica i'am dat. Asta ca sa nu mai spun ca incepuse sa traga de toate cele pe unde ajungea, adica de scaun. Clar nu mai cumpar. Voi cum va descurcati cu tava aia? Ca mie mi se pare crima si pedeapsa.
mami de Sofi
ana_a spune:
Dia_filipas, eu zic sa nu bei ceaiuri dastea laxative cat alaptezi.
fetele care mai alapteaza, cat cat mai alaptati?
adica...pana cand?? Ma gandeam eu zilele astea ca asa prin aprilie-mai sa incerc ai reduce tzitzi pentru ca sa fie intzarcarea mai usoara...nu stiu de ce nu ma vad pe la un an -un anjumate cu el la tzitzi...dar nici nu stiu cum vom renunta la ea....
ieri va intrebam de avocado daca pot sa-l tin de azi pe maine desfacut in frigider. si nu a raspuns nimeni...mai incerc o data astazi
Deci: care dati avocado la bebei, pastrati o jumatate in frigi pana a doua zi? Si in plus, cat avocado pe saptamana???Ca a inceput sa-i placa, azi l-am amestecat cu branza si un pic de banana si tare ia mai placut.
Azi noapte eu am fost obosita si am dormit bustean, Matei a facut kk dar nu l-am auzit asa ca l-am gasit dimineatza cu el uscat in pampi...da trecuse iritatia si nu sa intamplat nimic...se pare ca na trecut de pasta petrini
Asa ca prin curaj si la noapte daca mai avem accident si il aud dar nu se trezeste il las in pace
nu-i mai deranjez somnul pentru ca se supara pe mine. Ma bucur tare mult ca aproape a trecut iritatia, se vede usor cateva pete rozalii dar nu mai este ce a fost si sper din tot sufletul sa nu mai avem parte de asa ceva
.
Matei mananca fff bine, tot cat pregatesc, tot ce ii dau, azi ies in oras sa cumpar ficatel proaspat si maine am sa-i pregatesc prima data. sa vedem cum va primi. Tzitzi presteaza dimineatza si seara, uneori peste zi dar numai asa...de plescait cateva guritze. Asa ca habar nu am cat lapte bea, insa hrana slida o accepta bine de tot, se mai strecoara si cate o bucatia mai maricica si vad ca o molfaie cu gingiutele
este super haios.
Nu mai stiu cine intreba de numarul meselor solide, si noi avem 4 mese, el le-a cerut singurel ![]()
Mi-am dat seama pentru ca desi parea ai fi foame, refuza sanul si se agita nevoie mare in bucatarie
Isi recunoaste canita si lingurita cu care ii dau mancarica si sta linistit cand vede ca-i pregatesc.Daca cumva plec de langa cana si nu o iau sa ma intrept cu ea spre el urlaaaa de zici ca-l pici cu ceara
. Cand vede blenderul ca toaca pireul inca sta linistit si asteapta pana ma vede ca il duc la chiuveta. Dupa care daca nu iau lingura de acolo deja incepe sa "croncane" si sa bombane. este tare haios. Ma urmareste secunda cu secunda si daca nu-i place cum fac urla, apoi iara se linisteste cand vede ca fac ceea ce "trebuie" 
Sta tot mai bine in fundulet, dar departe de a face alte miscari spectaculoase cum am vazut in pozele bebeilor vostri.Dar ne vine si noua vremea cand o veni!
intreba cineva de papanicolau...of ca eu inca nu am ajuns la dr...mai sunt ca mine? asa neglijente???Trebuie neaparat sa imi fac timp/chef sa fac o programare la gine si sa imi fac si un test papanicolau ...
Ma duc si eu la un dus apoi sa ma pregatesc sa iesim in oras.
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

MissJJ spune:
Buna fetele!
Iriss uite www.clarks.co.uk/YourFeet/KidsFoothealth" target="_blank">aici scrie o multimea despre fiecare etapa a copilului cum se dezvolta piciorusul si ce caracteristici trebuie sa aiba papuceii. In josul paginii sunt link-uri cu rum etape dati clic acolo pe rand si cititi.
Oricum din ce am vazut eu cand am mers cvu fetele papucii la copii se probeaza tinand copilul cu picioarele indoite adik sa ii atarne piciorutzele in jos, de ex tata il tine in brate cu genunchii indoiti si apoi se incalta copilul, trebuie avut grija sa aiba degetele intinse maj au tendinta de a le indoi ca maimutzicile, dati cu mana pe talpitza pana le relaxeaza sile intinde. Apoi se pune copilul jos cu talpile pe pamant si trebuioe verificat ssa fie spatiu in fata pt degetele su nu fie inghesuite acolo adik de la degetul mare in fatza si latimea sa fiebuna sa nu stea strans ca ei au inca oasele moi la piciorele si le trebuie spatiu sa se dezvolte si papucii trebuie ssa fie dintr-un material molcutz si flexibil ca sa se indoaie dupa piciorul copiilor.
Ooka la scaunul polly de la chicco care il am eu tava e reglabila si se impinge cat de mult vrei pe manerele de la scaun in fct de cat e de mare bebe cand e mare se scoate de tot si il poti pune la masa cu adultii.
Deci nu am avut pb din astea se duce pana in capat tava deci sta lipita de ea.
Pun si eu acusi reteta cu spanac cand revin.
Revin mai acusi tre ss duc matza mica la nani.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina Ana vazut pozele cu tine si Matei, fata, vreau sa-ti zic ca io imi creasem despre tine o imagine blonda, cu zulufi, cu o galena pe-o ureche si cu un fir in mana, ca doamnele din filmele din anii '40 care erau telegrafiste. Sunt cu capu nene... ![]() Monica si gargaritza Nancy blogul branzarului vesel "If you are unware of your choices, then you have none" |
nu am purtat niciodata galena da nu-i tarziu deacu in colo...

Ana - mami de
Matei - (iulie 2008) micul artist

Serenity90 spune:
Ana Eu nu i-am dat avocado pana acum dar am de gand...cum se prepara asta?
Si am o intrebare cat timp pot sa tin supica lu radu la frigi?
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
ana_a spune:
ooka, nici eu nu-i dau inca sa manance in scaun de masa. Eu am unul ramas de la Stefan, model mai vechi, dar inca nu l-am adus in casa pentru ca ma simt ok sa-i dau in carucior sau scoica, unde sa il pot regla putin mai pe spate. Cei drept, scaunul meu nu-i asa jmecher sa se lase pe spate dar nici nu-mi trebuie pentru ca pe la 9-10 luni nu mai vrea sa stea pe spate. Atunci este numai bun.
Ana - mami de
Matei - (iulie 2008)
micul artist