LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

wow...Ellenutza...ce veste extraordinara...sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel...va pupam..si sa stii ca un copil este o bucurie si o implinire enorma chiar daca nu e programat...si Dumnezeu va va rasplati inzecit pentru acest copil...iar Eva este o norocoasa..pentru ca va avea un fratior sau o surioara aproape de varsta ei...

eu imi doresc 3 fete..dar acum mai stau un pic si o coc pe a doua..apoi un pic si o coc pe a treia ..si gata:)

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

LalaD, eu am tot vrut sa te intreb de unde iei tu intotdeauna imaginile alea minunate de la fiecare postare?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Daca nu sunt poze facute de mine caut pe google imagini ce sunt adecvate postului. Asta de azi, de exemplu am gasit-o cu google imagini , cuvant de cautare : baby sleep

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

.Asa mai fac si eu, da am crezut ca tu gasesti altundeva, ca tare sunt frumoase si la subiect de fiecare data.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Elle, felicitari!!!
Stii ca in folclorul medical se spune ca baietii au sub 150bpm? Deeci .. :).

Danonique, eu stiu destui copilasi nascuti la 35/36 de sapt. care nu au avut nevoie de incubator, nu trebuie sa aiba 37 de sapt. Mai ales daca faci/ai facut injectiile pentru plamani. Si poate nici nu e nevoie, pentru ca ajungi la termen, indiferent ce zice medicul.

Imi pare rau sa citesc despre clopoteii bolnaviori, din pacate nu stiu ce sfaturi sa dau. :(

Camelia si Laura (06.02.2008)

CAMELIA.Sper sa ajung la 37 saptamani mai mult ptr linistea mea ca sa ma simt cu constiinta impacata ca am facut tot ce am putut ptr bebe si sa nu am remuscari mai tarziu.Stiu ca e bine ptr bebe sa treaca de 35 saptamani si acesta e principalul obiectiv.Injectiile ptr plamani le am cumparate dar dr a spus sa nu le fac inca si doar daca am mai multe contractii decat de obicei sa il sun si mi le va face imediat.El spune ca ele devin eficiente in 24 de ore de la administrare si spera ca nu va fi nevoie sa mi le faca.La Albert mi le-a facut dar acum zice ca s-ar putea sa nu fie nevoie de ele.Sper sa fie asa ca mi-e tare frica de injectii.Multumesc ptr incurajari.Am mare noroc de forum si de mamicile deosebite pe care le-am cunoscut aici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Mi-e si rusine sa va spun ca iar am dubii in legatura cu numele lui bebe.Ma detest ptr ca sunt atat de nehotarata.Imi placea Edouard dar mi-am amintit de un fost prieten al surorii mele cu acest nume si a cazut.DARIUS imi place dar oare nu e prea sugestiv?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, sigur va fi bine cu burtica si n-o sa ai nevoie nici de injectii...la cit de cuminte esti, stai la pat, maninci ce trebuie...sigur va fi totul bine. mie numele Darius imi place mult (asa il cheama si pe baiatul nasei: Alexandru Darius si e un frumos si un istet), suna bine is in romana si in franceza...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani sarbatoritilor!... si sanatate puiutilor bolnavi!

Si puiul meu a facut azi febra 39,1 rectal, muci verzi si tuse cauzata de muci...azi e a doua sapt de cand e bolnav...a si terminat atibioticul <cefalexin)...oare se mai termina odata? Ma gandesc la 3 lucruri:
1. nu a reactionat la antibiotic
2. a "capatat" alta raceala
3. simptomele virusului inca isi arata coltii
Mai astept 3 zile si apoi incercam alt antibiotc.

Lala tu esti in tema...oare gandesc bine? sau sa ma duc din nou la dr si sa incerc alt antibiotic acum sau sa mai astept 3 zile?

Mergi la inceput

ufff...am o zi de kko. m-am certat cu ovi, stefan e un miriit si jumatate, tipa din orice si nimic nu-i convine...n-a dormit bine deloc azi...astept postasul care nu mai apare (Dana, te inteleg perfect acum), trebuie sa vina frigotehnistul sa incarce cu freon frigiderul (cica ne costa 100 de lei "operatiunea"), nu putem iesi la plimbare din cauza asta (pt ca nu mi-a zis la ce ora vine...), ma doare capul, am baut doua cola si o cafea super tare si acum tremur toata...nu pot sa maninc nimic pt ca mi-e greata...

pfoa!!! sa treaca odata saptamina asta, ca nu mai pot! cred ca incep sa sufar de PMS. asta mai lipsea!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Doamne-*ajuta! De 5 ori am incercat sa scriu mesaj si tot erroare dadea!!!!!!

LalaD,
azi am "trisat". Am scapat cu o poza doar e miercuri.
Tu cand ai timp sa postezi zilnic cu doi rebeli ce isi fac de cap? Am remarcat ca scrii posturi si la 4 dimineata!!!!!!

Danonique,
am remarcat de curand abia, ca ai trecut un nume la semnatura.Daca te indoiesti de Darius nu iti place Marius? Ca in Mizerabilii, iubitul lui Cosette. Eu am citit cartea aia pe la 13 ani si era eroul meu, fat frumos al meu!!!!
Doarme copilul de 1,5h, am spalat geamuri mai incolo calc sper perdelele si le pun la geam, asta daca nu care cumva ma apuc de gatit pentru cina. A dat "gospodaritul" peste mine-opriti-ma!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Ceska, cum sa te oprim?!?!?!? Te chem si la mine, ca e mare nevoie...mai ales la geamuri... si spor la treaba

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

La multi ani sarbatoritilor!... si sanatate puiutilor bolnavi!

Si puiul meu a facut azi febra 39,1 rectal, muci verzi si tuse cauzata de muci...azi e a doua sapt de cand e bolnav...a si terminat atibioticul <cefalexin)...oare se mai termina odata? Ma gandesc la 3 lucruri:
1. nu a reactionat la antibiotic
2. a "capatat" alta raceala
3. simptomele virusului inca isi arata coltii
Mai astept 3 zile si apoi incercam alt antibiotc.

Lala tu esti in tema...oare gandesc bine? sau sa ma duc din nou la dr si sa incerc alt antibiotic acum sau sa mai astept 3 zile?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Vera daca aveti mai mult de 3 zile cu antibioticul asta atunci e cazul sa mergi la dr si sa iti dea altul.
In general dupa 3 zile toate antibioticele incep sa isi faca efectele si simtomele incep sa scada.
Daca au revenit in forta mucii si febra e cazul sa va vada medicul din nou.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput