LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Acum o jumatate de ora a sunat postasul la interfon.Mi-am zis ca au ajuns cartile ptr ca de regula doar pachetele mari mi le aduce la usa,pe cele mici le pune in cutia postala.Am fost foarte dezamagita cand am vazut ca nici acum nu erau cartile.Se pare ca le voi citi dupa ce bebe va mai creste ptr ca oricum nu cred ca in primele luni dupa nastere voi avea timp de citit(asta daca vor mai ajunge vreodata).

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Elle, felicitari!!!Stii ca in folclorul medical se spune ca baietii au sub 150bpm? Deeci .. :).Danonique, eu stiu destui copilasi nascuti la 35/36 de sapt. care nu au avut nevoie de incubator, nu trebuie sa aiba 37 de sapt. Mai ales daca faci/ai facut injectiile pentru plamani. Si poate nici nu e nevoie, pentru ca ajungi la termen, indiferent ce zice medicul.Imi pare rau sa citesc despre clopoteii bolnaviori, din pacate nu stiu ce sfaturi sa dau. :(Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Sonia sa cresti mare, sanatoasa, cuminte, frumoasa si desteapta! Si sa ai parte de multa, multa sanatate!
Elle felicitari pt prima eco, pt prima intalnire cu a 2-a ta inimioara din burtica! Deci e numai 1?
Sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori
Fetelor, cum se face blog? Nu ca imi fac, dar daca am apuca vreo chestie...sa stiu de unde si cum

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Elle ma bucur ca ti-ai vazut minunea din burtica si ca e bine.

Dana suntem aici cu tine si te ajutam si noi sa stea bebicu acolo cat de mult.

Sanatate clopoteilor bolnaviori!

Iulia bine ca nu s-a lovit miculina.Doarme des cu tine?
Eu nu am varianta asta daca face figuri cupilu, ca nu vrea sa doaema cu mine.Nu am ce face decat sa il las in patutzul lui.

Razvi se simte mult mai bine acum.Are cativa mucisori si mai tuseste din cauza lor, dar nu des.A revenit la forma lui, e vesel, se joaca, chiuie, danseaza etc.E din nou Razvaniciu meu scump.
Maine seara mergem la control.Sa speram ca am terminat.

Roxi?????

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, cum se face blog? Nu ca imi fac, dar daca am apuca vreo chestie...sa stiu de unde si cum

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Intri aici http://www.blogger.com iti faci cont si iti arata ei pas cu pas cum sa creezi blogul. Apoi inveti din mers

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LalaD, eu am tot vrut sa te intreb de unde iei tu intotdeauna imaginile alea minunate de la fiecare postare?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Iulia, bine ca nu a patit nimic Iris! Din pacate se mai intampla sa si cada si nu-i putem pazi secunda de secunda

Ramona, ma bucur ca Razvanelul tau s-a facut bine !!!

Roxanici, ce faci ??? Cum te simti ? fetele!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

LalaD, eu am tot vrut sa te intreb de unde iei tu intotdeauna imaginile alea minunate de la fiecare postare?

Micul print-blog

Daca nu sunt poze facute de mine caut pe google imagini ce sunt adecvate postului. Asta de azi, de exemplu am gasit-o cu google imagini , cuvant de cautare : baby sleep

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
pupam burtica cu bebe baietel de 4,7mm. O sa fie un frumos!!!!! Perechea Evei!!!! Aveti nume??????

Stancutza, Madalina, Natalia,
rau cu bebeii bolnaviori. Pupam sa se faca bine!

Ramonel,
am inteles ca Razvi nu mai face injectii, papa si se joaca deci i-a trecut?

LalaD,
frumoasa camera vor avea de impartit baietii tai. Bine organizata chiar!

Miri,
deci m-ai ascultat. Iti zic eu -pacat sa se piarda in eter asa ganduri.... Un pont? Vezi cum faci ca eu nu stiu, dar poate dai din cand in cand print (sau le salvezi pe hard) posturilor tale. Se aduna intr-un an daca scrii zilnic ceva acolo (miecurea poti pune doar o poza cu ai tai baieti, casa, curtea, florile, matele sau norii din Bruxelles ca e "miercurea fara cuvinte") 365 de bucurii si mai scoti o carte.... Ce zici? Ma iei de agent?

Cam atata.... merg sa vad ce mai mazgalesc si eu pe blog ca de cand am anuntat ca "Dudumicsicapos de intoarce" n-am mai scris nimic.
Pst! Doarme Benji!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Miri,
deci m-ai ascultat. Iti zic eu -pacat sa se piarda in eter asa ganduri.... Un pont? Vezi cum faci ca eu nu stiu, dar poate dai din cand in cand print (sau le salvezi pe hard) posturilor tale. Se aduna intr-un an daca scrii zilnic ceva acolo (miecurea poti pune doar o poza cu ai tai baieti, casa, curtea, florile, matele sau norii din Bruxelles ca e "miercurea fara cuvinte") 365 de bucurii si mai scoti o carte.... Ce zici? Ma iei de agent?

Cam atata.... merg sa vad ce mai mazgalesc si eu pe blog ca de cand am anuntat ca "Dudumicsicapos de intoarce" n-am mai scris nimic.
Pst! Doarme Benji!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Eu nu respect "miercurea " aia . Oricum intri in jocul ala doar daca te abonezi la Mr Lincky .
Si nu vreau. Asa's eu mai rebela
Fugi si scrie ca era sa te trec absenta nemotivat

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput