LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ramo,Iris mai doarme cu noi in pat ocazional,adica daca se trezeste noaptea sa pape sau din alte motive o pun langa noi,cu gandul sa o mut inapoi dupa ce adoarme da din pacate adorm si eu si o uit in pat.Ma bucur ca Razvan e bine acum;cat despre mucisori cu ce-l cureti?ai Batista Bebelusului sau cu pompita?intreb asta pt ca e f important sa aiba nasucul curat,iar BB folosita din ora in ora ajuta tare mult la vindecare.

La ce noapte si dimineata am avut si-a luat revansa la pranz asta mica.A dormit doua ore si a papat ciorbita,felul 2 si desert fara sa comenteze.Nu-mi vine sa cred,eu chiar aveam emotii ca-mi face iar figuri la papa din cauza maselutei.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hellooo Zuzici!

Felicitari Elle ca ti`ai vazut baietelul. N`am niciun dubiu in privinta asta. Abia astept sa ne confirmi banuielile in cateva saptamani. si sanatate sotului.

Numai cand aud de febra si imi vine rau.... mai ales cand e vba de bebelusii nostri dragi.
Mada, mi se rupe inima de Sofiuca. Bine ca nu ati trecut inca pe antibiotice, poate scapa fara. Poate e vre`o boala de`a copilariei.
Tu mananca caci tre` sa te tzi tare. Daca nu tu, cine sa aiba grija de puiule mic?
Va imbratisez cu mult drag si sunt cu gandul la voi.

Godzila, si voi, iar? Offf saracul pui, sa ii gaseasca doc. tratamentul adecvat si sa sa faca bine mai repede.

Pletosel e cu bubitze? Pupa Shose (virtual sa nu ii dea gripa) si sa speram ca nu se scarpina pe fatza sa nu ramana cu semne. E prea frumoasa fatzuca lui ca sa o strice
mamica Lala

AncutzaB uite o sa treaca ziua de kko.

DanutzaDanonique, mai e putzin, putzin. Io zic ca la 37w iti si vezi puiutul in brate.

Am citit de Irisuca care a facut buff. Io mor de frica sa o iau in pat cu noi. Uneori, la bibele de 5 dimineata o mai luam cu noi ca sa `profitam de ea`, vba lu` taica`su. Si atunci dormim cu mare grija, sa nu sara peste noi si sa ajunga pe jos.
Noroc ca atunci cand se trezeste sa grabeste sa ii bage degetelele in ochi lu` taica`su si in felul asta nu mai e singura treaza.

Lauricea mea, nu sunt cu bb in brate nici azi, inca mai sunt gripata si din inima imi doresc sa nu ii dau. Dar ma topesc de dor.

Nu mai stiu ce voiam sa zic, cred ca am uitat.
Io sunt mai bine, n am mai facut decat 37,5 noaptea trecuta. Iulia e bine si cred ca ii e dor de mine si ei

all

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala, sa nu razi, am descoperit cum pun poze pe blog!!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Ramo,Iris mai doarme cu noi in pat ocazional,adica daca se trezeste noaptea sa pape sau din alte motive o pun langa noi,cu gandul sa o mut inapoi dupa ce adoarme da din pacate adorm si eu si o uit in pat.Ma bucur ca Razvan e bine acum;cat despre mucisori cu ce-l cureti?ai Batista Bebelusului sau cu pompita?intreb asta pt ca e f important sa aiba nasucul curat,iar BB folosita din ora in ora ajuta tare mult la vindecare.

La ce noapte si dimineata am avut si-a luat revansa la pranz asta mica.A dormit doua ore si a papat ciorbita,felul 2 si desert fara sa comenteze.Nu-mi vine sa cred,eu chiar aveam emotii ca-mi face iar figuri la papa din cauza maselutei.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Am BB, da nu o folosesc din ora in ora, mi se pare prea mult, si la ce urat face cand ii curat nasu... .Il fac doar dimineata si seara sau cand vad ca are multi mucisori in nas.Nu are rost sa il curat mai des pt ca nu are chiar asa multi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am cateva poze noi la semnatura, daca aveti timp de vizionare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Shose, ...mai sint 3 ore si vine al meu acasa (sper...ca ieri mi-a venit la 9 si) si pot sa respir si eu...

Ramona, bestiala e freza Razvanelului! si imi place tare mult casutza, de unde ai luat-o?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui godzila

La multi ani sarbatoritilor!... si sanatate puiutilor bolnavi!

Si puiul meu a facut azi febra 39,1 rectal, muci verzi si tuse cauzata de muci...azi e a doua sapt de cand e bolnav...a si terminat atibioticul <cefalexin)...oare se mai termina odata? Ma gandesc la 3 lucruri:
1. nu a reactionat la antibiotic
2. a "capatat" alta raceala
3. simptomele virusului inca isi arata coltii
Mai astept 3 zile si apoi incercam alt antibiotc.

Lala tu esti in tema...oare gandesc bine? sau sa ma duc din nou la dr si sa incerc alt antibiotic acum sau sa mai astept 3 zile?

Vera daca aveti mai mult de 3 zile cu antibioticul asta atunci e cazul sa mergi la dr si sa iti dea altul.
In general dupa 3 zile toate antibioticele incep sa isi faca efectele si simtomele incep sa scada.
Daca au revenit in forta mucii si febra e cazul sa va vada medicul din nou.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Lala initial i-a prescris 5 zile Cefalexin, febra nu a cedat decat dupa aprox 4-5 zile...eu i-am dat antibiotic 7 zile ca sa fiu sigura si iata ca dupa 3 zile de cand am scos antibioicul febra a revenit. Merci de raspunsul prompt. Cred ca de data asta sun pediatrul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Micul print-blog

Ce fericit este in casuta lui
E un frumos mic si dulce.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Micul print-blog

Ce simpatic e Razvaniciul.Ii place casuta aceea?ca i-as lua si eu la Iris.Si cate jucarii aveti.Vad ca ati prins un pic de vreme buna sa-i faceti rodaj tricicletei

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Shose

Hai sa va spun cum ii curat nasucul. BB mi se pare un pic cam intrusiva. Il pun culcat intr-o parte si ii introduc in nara de sus cu seringa 5 ml de ser fiziologic dintr-o data. Apoi il intorc si repet operatiunea. Saracutul cam urla dar mi se pare eficienta "clisma". Sa vezi cum curg mucisorii. La inceput e rau si nu accepta..rtebuie sa il tin strans dar apoi se obisnuieste. Si ii mai curat narile in interior fie cu betigase de urechi (atentie insa) fie cu batiste...la Iulia faceam asta cu pansamente sterile sunt mai sigure...dar acum sunt mai relaxata

Mergi la inceput